хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Голова районної у місті ради В. Коритнік відповів! :)



ел. копія

ЖОВТНЕВА РАЙОННА У МІСТІ КРИВИЙ РІГ РАДА


50014, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Шурупова, 2, тел. (056) 440-32-04, тел/факс  (056) 440-32-04, e-mail [email protected] www.zhrrkrog.dp.ua  код ЕДРПОУ 04052531



 29.05.2014 № 14/23-1948


Виконавчому директору

громадської організації

«Криворізьке міське об’єднання патріотів України»

 

Плюті В.А. 

 

Законом України «Про місцеве самоврядування в України» передбачено певний ряд повноважень,якими керується в своїй роботі виконком Жовтневої районної у місті раді.

Одним з завдань діяльності виконкому районної умісті ради як органу місцевого самоврядування є здійснення обліку легалізованих партійних організацій, сприяння їх легалізації, здійснення контролю за їх діяльністю щодо дотримання та не порушення Законів України.

Оскільки політична партія – це добровільне об’єднання громадян – прихильників, що має своєю метою сприяння формування і вираження політичної волі громадян,органам державної влади, органам місцевого самоврядування,їх посадовим особам заборонено відокремлювати у своєму ставленні певні політичні партії чи надавати їм привілеї у впровадженні їх діяльності.

Відповідно до ст..4 Закону України «Про політичні партії в Україні» втручання з боку органів місцевого самоврядування або їх посадових осіб в утворення і внутрішню діяльність політичних партій та їх місцевих осередків забороняється.

Тому,складання угоди (договору) щодо забезпечення вигідним кредитом для будівництва сучасних висотних будинків про співпрацю з будь – якою партійною організацією, де однією з сторін є виконком районної у місті ради,може трактуватись як порушення норм чинного законодавства.

Виконком Жовтневої районної у місті ради на Ваше звернення щодо розгляду пропозиції перспективного розвитку Жовтневого району до 2031 року повідомляє наступне.

Використання земель територіальної громади міста передбачено Земельним кодексом України.

У зв’язку з дотриманням вимог Бюджетного кодексу України, виходячи з визначених рішенням Криворізької міської ради від 30.03.2011 № 259 «Про обсяг і межі повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів» (зі змінами) повноважень районної у місті ради та її виконавчого органу, виконком районної у місті ради не має можливості надати кошти з районного у місті бюджету для проведення дослідницьких робіт з вивчення питань забудови району висотними будинками.

Розпорядником земель міста є Криворізька міська рада.

Крім того,відповідно до рішення Криворізької міської ради від. 30.03.2011 № 259 «Про обсяг і межі повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів» (зі змінами) до повноважень виконкому районної у місті ради та її виконавчого органу не належить питання проведення конкурсів щодо будівництва серії стандартних 30-70 поверхових житлових будинків, кредитування будівництва житлових будинків та офісних установ.

Питання звільнення від морально та фізично зношених будинків території, рекультивації та створення лісової та паркової зони, облаштування сучасної, за світовими стандартами, території якісного відпочинку може бути розглянуто лише за умови врахування інтересів мешканців району біля ставків та річки Саксагань.

 


Голова районної у місті ради підпис В. Коритнік

5

Коментарі

11.11.14, 10:24

https://www.youtube.com/watch?v=AucLPFzhokM#t=422