хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Цыганочка с выходом? Та я вас умоляю!

  • 27.06.16, 19:39

Вихід Британії з ЄС не вплине на її підтримку та допомогу Україні.

Про це написала посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф у своєму блозі "Що означає референдум у Великій Британії для нашої політики щодо України?".

За її словами, Велика Британія продовжить стояти пліч-о-пліч з Україною.

"Велика Британія продовжить допомагати Україні у боротьбі з корупцією, зокрема, шляхом підтримки Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро", - зауважила посол.

"Наше фінансування і надалі буде сприяти реформаторським зусиллям України та ми продовжимо надавати гуманітарну допомогу тим, хто постраждав від конфлікту, включно із внутрішньо-переміщеними особами", - підкреслила Гоф.

Вона також нагадала, що Британія відіграла провідну роль у формуванні сильної міжнародної реакції, включно з санкціями та політикою невизнання незаконної анексії Криму та наголосила, що країна і надалі буде підтримувати Україну на міжнародних майданчиках.

Нагадаємо, на референдумі щодо членства Британії в ЄС 23 червня, за вихід Британії з ЄС проголосували 51,9% виборців, тоді як за те, щоб залишитися у складі ЄС проголосували 48,1%.

Премєр-міністр Великої Британії Девід Кемерон заявив, що піде у відставку в жовтні цього року.



И вапче - придет лесник-дядя Сэм и всех поразгоняет по шесточкам. Кому куда положено. так что спок, ребята

4

Коментарі

127.06.16, 22:27

Ну-ну. Все далеко не так радужно

    227.06.16, 23:01

    Це офіціоз, дипломатія, а насправді Лондон начинений рашистсько-африканськими офшорами, яких грошові мішки не бажають позбавлятись.*mon ey*

      327.06.16, 23:58Відповідь на 2 від Alter ego*

      Це офіціоз, дипломатія, а насправді Лондон начинений рашистсько-африканськими офшорами, яких грошові мішки не бажають позбавлятись.*mon ey*Они уже поняли, что пролетели

        428.06.16, 20:22

        Кацапстанцев давно надо к параше поразгонять, и че они там в аглицком мире тянут...

          528.06.16, 22:43Відповідь на 4 від Amiran

          Кацапстанцев давно надо к параше поразгонять, и че они там в аглицком мире тянут...А Штанмаер быренько забегал и засучил ножками!