Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

"Досягнення"

  • 16.05.15, 00:20
Фото Натальи Запорожченко.
Фото Натальи Запорожченко.
Фото Натальи Запорожченко.
Фото Натальи Запорожченко.
Фото Натальи Запорожченко.

Отже. Минув майже рік роботи президента Порошенка, прем"єр міністра Яценюка. Що маємо? Нічого доброго. І навіть натяку на ті зміни яких прагнули тисячі…загиблих
- Ніхто НЕ покараний за розстріли людей на Майдані…
- фактично слідство провалене
- відсутні справи проти урядовців і чиновників часів Януковича
- схеми як працювали за старої влади тепер мають “нових” кришувальників
- людей обдирають ще більше –нові податки, навіть на пенсії, грабіжницькі тарифи від монополістів
- монополістів тим часом ніхто не турбує
- фінансова допомога західних партнерів знакає невідомо куди
- корупційні справи НЕ розслідуються…їх просто закривають і розказують що там усе добре…
Той список можна продовжувати. Він довгий. Чому так? Тому що люди не захотіли подумати самотужки і пішли обирати долю країни цілком під впливом маніпулятивних технологій…від зацікавлених сторін. Їх багато також. Найбільшу загрозу для держави безумовно становить група газовиків на чолі з Фірташем-Льовочкіним…Я не розумію чому і досі ніхто НЕ цікавиться діяльністю саме Льовочкіна. Адже саме він був Головою адміністрації президента Януковича. Тож саме через нього проходили важливі документи, розпорядження і т.інше…
До тої групи маніпуляторів також відносяться і Коломойський, і Ахметов, і Пінчук, і Порошенко, і Медведчук… Всі ці люди мають власні ЗМІ. Тому для них не є проблемою створювати інформаційні приводи будь-якого штибу в залежності від цілей які вони переслідують. Що їх об»єднує? Єдине – всі вони НЕ хочуть і бояться Тимошенко…Всі вони готові виливати безліч помий на її адресу. Але… Але вона для них є недосяжною. З одної причини. Всі вони прекрасно жили і почувалися за всіх часів і керівників. Тимошенко давно знаходиться у рамках закону. І це був її особистий вибір. На відміну від багатьох інших...Тимошенко свого часу таки відмовилась чайку попить і до в"язниці пішла. Не один раз.І вмовляли, погрожували , радили поїхати за кордон і не повертатись, або змиритись стулити пельку і не гавкати…сиділа б як сир у маслі і при владі і при грошах…а вона відмовилась….до речі ризикуючи багато чим… А отой Порошок за владу і гроші вбив тисячі патріотів…країну здає…Тому різниця є... і величезна! НЕ всі однакові...
Арсеній Петрович банально виявився таким же крадієм як і більшість можновладців. Вони НЕ зацікавлені у прозорій роботі уряду, міністерств і відомств…Вони зацікавлені у темній воді аби просто продовжувати обкрадати державу і західних партнерів. Інших пояснень нема.
не треба ілюзій. Все очевидно. Олігархи вклалися у революцію - то ж мають отримати свої трофеї. У вигляді рефінансування, приватизації активів держ.власності, землі… Люди, вас банально обдирають. а ви досі НЕ розумієте що відбувається.
Боровик НЕ зміг отримати звіту уряду по витраті коштів фінансової допомоги заходу… Ви таке можете уявити? Вам дали гроші на закупівлю матеріалів для ремонту а ви їх просто витратили на власні потреби а замовника послали на фіг… Як до вас тепер ставитимуться нормальні люди…?
Гриценко особисто мене розчарував найбільше…Чого він як досвідчений політик НЕ об"єднався із Тимошенко він чудово усвідомлював що працює на розкол електорату і зиск з того отримає саме кандидатура від Фірташа – Порошенко…Я вам нагадаю що коли треба було побороти Кучму Тимошенко відмовилась від балотування і відпахала на зрадника ющенка… Вона те зробила заради держави. Що завадило Гриценку подумати що інтереси держави вищі аніж власні амбіції…?
Наразі у нас такий самий Порошенко…Для нього власні інтереси вище за інтереси держави і життя людей. На фіга такі "псевдолідери"?
Абсолютно безпринципний Ляшко із шаленою любов”ю до грошей. На всіх буде працювати. Аби гроші. Спочатку на Льовочкіна, тепер уже любов із Коломойським...
Ярош – темна конячка Медведчука...Пристосуванець Садовий... Чи вже геть земля українська перевелася і НЕ народжує справжніх лідерів...Де Гідність і Честь більшості українців які мовчазно спостерігають за власним зубожінням і духовним і матеріальним...? Україна опинилась у вкрай важкій ситуації...І вихід з неї можна шукати тільки в цивілізованній системі координат. Oснова західного світу - сила права і рівність УСІХ перед законом. І то є основне. Якщо Порошенко і Кличко отримали свої посади НЕ в результаті змови з Фірташем – вони мають захищати власну честь і репутацію... Вимога від суспільства лише одна – НЕХАЙ ПОДАЮТЬ ПОЗОВ до віденського суду на Фірташа... Матеріали справи мають бути публічними... Генеральна прокуратура України теж має розпочати власне слідство. Збираючись на майдани громадяни мають усвідомлювати власні права на мирні зібрання і МАЮТЬ виставляти КОНКРЕТНІ вимоги до влади. Наразі така вимога одна – ПОВНЕ ОПРИЛЮДНЕННЯ матеріалів віденського суду...Позови від Кличка та Порошенка...З цього має розпочатись шлях до громадянського свідомого гідного життя у європейській правовій державі.

5

Коментарі

116.05.15, 08:13

І що цікаво: - хто б не прийшов до влади, зразу точе зуби і манікюр на Юлію Володимирівну. Бо Вона, як ренген, баче їхні гнилі нутрощі і показує їх народу. Погано тільки одне - частину народу, вже давно перетворили на біомасу. А овочі, як відомо, - мозку не мають і мислити не вміють. Це не потрібно Україні. Такий стан речей вигідний тільки Капутлеру і його кремлядським прихвостням. Пора усвідомити себе Громадянами своєї держави, а не перекотиполем.

    216.05.15, 09:09Відповідь на 1 від Навилаїх

    Усі хто "за" Юлію Володимирівну мають позитивний світогляд,а тому житимуть довго, інші... вимруть від політики своїх візаві, або попадуть "на список" і ніколи ніякими проектами керувати не будуть, в кращому випадку простими виконавцями! Всьому свій час, бо "вати тупої" (баласту нації) ще багато.

      316.05.15, 10:02Відповідь на 1 від Навилаїх

      Цілком з вами згодна

        416.05.15, 22:15Відповідь на 2 від КРИВОРІЖЖЯ

        Якби знати, як позбутись цього баласту. Може так? Бо так не хочеться.

          527.05.15, 16:38Відповідь на 4 від Навилаїх

          Ви про той баласт, що дотепер вірить в Юлю? влучно. Дійсно це щось з рівня біомаси вірити у ЮВТ як видатного політика, З досягнень тільки те, що ви і назвали "як ренген":просвічування лайна та безкінечні чвари.
          І ще Януковича привела до влади. Ідеально спрацювала. Розуму не виміряти.

            627.05.15, 16:55Відповідь на 5 від Богдан Бо

            Януковича привів до влади Ющ, а якщо у вас проблеми з логікою - я тут ні при чому