хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Узбагойтесь наконец!

  • 06.01.15, 23:35

Катерина Берлізова

3 січня о 17:56 ·

Хотіла трохи стривати з продовженням цієї теми, бо ж треба дати читачам час на повне поглиблення в тему, на власні міркування та формування позиції...
Але сталося дещо таке, що спонукало мене невідкладно продовжити тему "суспільства НКВС", тому що побачила черговий вкид лайна, злив бруду та типовий прояв цинічної гри на патріотичних почуттях, так притаманний КПРС та НКВС, що цього неможливо не помітити.
Спекуляція на патріотичній темі - найбільш ефективний метод радянської пропаганди.
Шляхом саме цієї спекуляції в нас спаплюжили Степана Бандеру, поширюючи про нього брехливі відомості про нібито співпрацю з Гітлером. Тоді як насправді Бандера сидів і в тюрмі в нацистів, і в концтаборі, а все за те саме, за що його вбила Лубянка - за відмову припинити боротьбу за незалежність України, відмову визнати Україну домініоном, німецьким чи та російським (радянським).
Спекуляція на патріотичній тематиці під час та після війни допомогла сформувати вже відомий нам міф про радянських партизанів, які були насправді просто диверсійними загонами НКВС, а ніяким не народним рухом. Просто "партії" треба було витіснити з мізків населення уявлення про народний рух як такий, вселити впевненість у тому, що народний і державний - тотожні поняття, що той, хто не організовується і не керується владою, в жодному разі не є народним, а є "бандитським". Так в нас паплюжили Бандеру та УПА, і наслідки цього паплюження стали виправлятися тільки зараз, перед лицем нової кремлівської навали.
Але що ми бачимо?
А бачимо ми наполегливі спроби "суспільства НКВС" залізти у свідомість патріотично налаштованих людей саме через патріотичну тематику. При цьому паплюження тих, хто заважає суспільству НКВС, відбувається під таким патріотичним соусом, що просто волосся стає дибки!
Щойно прочитала одну дуже патріотичну на вигляд статтю, в якій мені дуже сподобався навіть заголовок, і ось, відкриваю. Все "правильно", патріотично, відмінним стилем автор "ріже правду-матку". Нібито. Ага.
І тут - згадка про "розкішне весілля Євгенії Тимошенко" поряд з усіма олігархами. Хоча автор, звісно, на весіллі не був, і наскільки "розкішним" був цей благодійний вечір на користь армії, він знати не може.
Отакої, Тимошенко паплюжать, розпалюючи ненависть до неї нібито "на патріотичному ґрунті". Та як тонко! Заздрість до уявних "розкошів" читачеві заздалегідь пропонується прикрити "праведним гнівом"!
Заодне Тимошенко ставиться в один ряд з олігархами, проти яких, власне, і виступає всю політичну кар*єру Юлія Тимошенко, які запроторили її в буцегарню на 3 роки, де мало не скалічили на замовлення Кремля!
Якби я не читала історичну літературу останніх часів, особливо те, що присвячено УПА, і не пам*ятала ту скажену антибандерівську пропаганду, що її лили у вуха радянському люду, то не побачила б такої аналогії.
Але бачу її неозброєним оком: схема паплюження політика та зведення нанівець народного руху, повного підпорядкування життя в країні чиновникам, які все "розподіляють" та тупо експлуатують народ, та сама.
Гра на патріотичних почуттях і зараз застосовується як цинічний спосіб накидання кайданів на людей, спосіб поневолення! І результати вона дає: погляньмо на результати виборів, які і призвели до тактичної перемоги ворога, до приходу до влади контреволюційних сил та зрадників-колаборантів Кремля.
Чим їм так заважає Юлія Тимошенко, що її вже не вперше намагаються зліпити в один ком та звинуватити разом із тими, хто є її природними ворогами та хто, власне, і замовляє все це паплюження?
А дуже просто.
Юлія Володимирівна підживлює джерела сили України, вона збирає непідконтрольні купленим чиновникам МО кошти на армію, при цьому не вимагає від народу давати гроші, спираючись на "патріотичний обов*язок", а влаштовує благодійні заходи, продає цінності з власного зібрання, Юля нічого дарма ні в кого не просить! Партія - це взагалі окрема тема.
Партія нічого не просить в народу, вона просто захищає його права, б*ється за право народу на життя з урядом та президентом, при цьому самі депутати так само постачають добровольців власним коштом, не беручи у вбогих виборців жодного гроша!
Звісно, що на тлі таких людей, які показують приклад здорового патріотизму та справжнього безсрібництва, потуги "волонтерів" з оточення Порошенка, які лайками та образами примушують людей себе шанувати, виглядають, м*якоо кажучи, негарно.
Суспільство УПА завдяки таким людям, як Тимошенко та її партія, перемагає суспільство НКВС, яке захопило державну владу та намагається здати Україну з тельбухами Москві, за частку малу.
Тимошенко самим своїм існуванням спростовує всю брехню Порошенка, викриває все його лицемірство, не дає людям остаточно опуститися на рівень совкових байдужих рабів, над чим ретельно працює Порошенко та його посіпаки - підмоскальники.
Ось вони і паплюжать Тимошенко, і не забувають в кожній "патріотичній" статті згадати про її уявні "розкоші".
Тому що справді дорогі речі з її зібрання пішли на підживлення духу нації, який всіма силами намагається задушити кремлівська зграя.

Расслабтесь наконец, метущиеся по поводу "свадьбы в Малиновке". И фильтруйте информацию перед праведным гневом.

4

Коментарі

16.01.15, 23:58


Тем же концом по тому же месту - балачки у костра, доказательства где?
А так канешно, ну святая она, кто б сомневался
Кстати, не хотел, но скажу. Паша Лазаренко тоже святой был наверное. Бо она ж при нем вице-премьером была и, конечно, ее руки при этом ничего не украли. Это без сомнения.

    27.01.15, 10:35Відповідь на 1 від Танк_


    Тем же концом по тому же месту - балачки у костра, доказательства где?
    А так канешно, ну святая она, кто б сомневался
    Кстати, не хотел, но скажу. Паша Лазаренко тоже святой был наверное. Бо она ж при нем вице-премьером была и, конечно, ее руки при этом ничего не украли. Это без сомнения.
    Дело не в этом. Я показала классический пример, когда одно слово против другого слова. Как в суде

      37.01.15, 11:56

      Вот прочел "Хотіла трохи стривати...", а дальше уже - ну ни как! По-украински можно сказать "зачекати, утриматись", а "стривати" - это на каком? Ну, не умеешь писать - НЕ БЕРИСЬ! Не владеешь языком - промолчи! НЕ ПОЗОРЬТЕСЬ, господа "пьосатели" и "журналисты". Или, если руками ничего делать не умеете, значит - интеллектуалы?!

        47.01.15, 12:12Відповідь на 3 від Alexis55

        кам 2. По сути пишите

          57.01.15, 12:13Відповідь на 3 від Alexis55

          Во-первых, это писала не я. А хамить я умею, продемонстрировать?

            67.01.15, 12:25Відповідь на 5 від ab absurdo

            Я комментировал заметку - єто раз! Там ведь нет нигде, что адресовано тому, кто віставил, а не писал! Второе - там нет хамства, а есть возмущение и не больше. Мне в последнее время слишком много стало попадаться троечников. Ты пойдешь лечиться (к примеру) к "дохтуру", который так- же владеет медициной, как автор заметки языком? Надоели безграмотные "писатели", позорящие и коверкающие язык великого народа. Демонстрировать лучше что хорошее, а недостатки - прятать и уж не гордиться - точно. Что касается "хамить", то делать несовершеннолетним замечания старшим - это уже и есть хамство. Прошу извинить за поучения.

              77.01.15, 12:38Відповідь на 6 від Alexis55

              Вы попутали. Сия дама - не журналист. А то, какие сейчас грамотные в журналистике, я и сама вижу. Причем активно ненавидят тех, кто умнее и квалифицированнее. Серость рулит. Но это всеобщая беда, не только в СМИ. И кто у нас активно читает ЗН? А вот "Вести" и "Сяводня" читает большинство. Отсюда и уровень.

                88.01.15, 17:50

                вас не удивляет, что эта власть тоже боится побеждённую Тимошенко?
                меня не удивит если её посадят очередной раз
                статья интересная, я бы так не написап, я не Юлефан, но она классический пример украинцев - любителей граблей,
                Я лично не люблю когда из меня делают лоха

                  98.01.15, 18:36Відповідь на 8 від Hudson Hawk

                  Я - тоже. И именно поэтому доказываю, что ничего не изменилось. А то, что я требую фактов, в которых обвиняют ЮВТ, со стороны не очень думающих воспринимается, как будто я - фанатка Тимошенко. Хотя я просто пытаюсь показать, какие технологии работают против Украины. Что же касается персоналий, в нынешней власти есть личности гораздо более замаранные, каковые пытаются прятаться за пугалом, в которое стремятся превратить Тимошенко. Ну это классический пример, когда за деревьями леса не видят.

                    108.01.15, 18:44Відповідь на 9 від ab absurdo

                    Оля, ну какие факты? Если даже следственная машина двух стран их не нашла, только - "Юлька воровка" вот и все факты.
                    Правильно, это технологии успешно работающие, одно удивляет, что такой дремучий совок, как я это вижу, а молодые нет

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна