Профіль

Україночка_Я

Україночка_Я

Україна, Мелітополь

Рейтинг в розділі:

Не вливають також вина молодого в мехи старі

"Не вливають також вина молодого в мехи старі:
а інакше прориваються мехи, і вино витікає, і мехи пропадають; але вино
молоде вливають в нові мехи, і зберігається те й  друге."
ВІД 
МАТФЕЯ 9:17
 
Чи це не рецепт для побудови всього нового!!!
Чи не нову Україну "влили" в стару совєтьську систему?  Таще  очикуємо її розквиту! З чого б це? Як  в
стінах старого гнілого хліву можна  будувати нове світле? Саме страшне, що ніхто  ні з президентів, а ні з депутатів, мерів  та інших  "будівельників" держави й чути  не хоче про знесення  гнилих стін
старого хліву, не хотять ламати таку  зручну систему  узаконеного розкрадання, бо по центру стоїть їхнє коритце, таке рідненьке.  Народу може саме час  зрозуміти, що їх ошукують (геть усі), може тоді  й 
виникнуть  нові  лідери, які  зруйнують  ту  зловонну хібару  совєтскості та  побудуємо разом нову красиву державу - УКРАЇНА!!!

Хабарям НІ!

Петиція на підтримку ЗНО ТУТ
Про ЗНО на радіо "Свобода"ТУТ
вже більше 1000 підписів ,
підтримай акцію

9%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

73%, 24 голоси

9%, 3 голоси

9%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Щей Київ їм давай, нахабство

Пропонується уніфікувати політичні, соціальні, економічні,
фінансові, військові та інші стандарти України, Росії та Білорусі,
ввести єдину валюту і митні правила.



[ Читати далі ]

В Києві стартує «АнтиТабачна кампанія!»

ІНФОРМАЦІЯ З ОСОБИСТОГО БЛОГУ  МИХАЙЛА БРОДСЬКОГО

В Києві стартує «АнтиТабачна кампанія!». Першою акцією стане театралізоване дійство під назвою «Табачника – на смітник історії!»

 

17 березня, в середу, о 12:00 біля Міністерства освіти і науки України (м. Київ, просп. Перемоги, 10) молодіжні та студентські організації Києва проведуть театралізовану акцію під назвою «Табачника – на смітник історії!» Вона є першим заходом в рамках «АнтиТабачної кампінії» метою якої є звільнення новопризначеного Міністра освіти і науки Дмитра Табачника, який має скандальну і суперечливу репутацію не лише серед його опонентів, але й союзників з Партії регіонів.

Учасникиакції проведуть під стінами Міносвіти театралізоване дійство, під часякого продемонструють реальну сутність політики Табачника: переписування історії, спекуляції на мовних і культурних питаннях, розпалюванняміжрегіональної неприязні та міжконфесійної ворожнечі, вкорінення корупції і хабарництва в освіті шляхом скасування зовнішнього незалежного оцінювання, повернення «кучмістських» методів адміністративного управління у ВНЗ, згортання процесу провадження позитивних сторін Болонської системи тощо.

Учасниками кампанії є такі організації як Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Студентська Рада Києва, Фундація Регіональних Ініціатив, «Зарево», Спілка Української Молоді в Україні, Студентське братство НАУКМА, Національний Альянс, «Молода Просвіта». студентські організації КПІ, КНУ та інших ВНЗ столиці.

Закликаємо всі інші організації, яким небайдужа доля нашої освіти і науки долучатися до кампанії!

Контактні особи:

Сергій Пархоменко – 050 384 52 04 Іван Кішка – 096-188-37-93 По-можливості закликаю розповсюдити листівку! ІНФОРМАЦІЯ З ОСОБИСТОГО БЛОГУ  МИХАЙЛА БРОДСЬКОГО

"Декларація поваги"

www.vsirivni.com.ua
«Декларація
поваги» — це можливість для кожного особисто підтримати рівні права та
можливості жінок і чоловіків, а також захист прав дитини в Україні.
Кожен підпис робить нас на крок ближче до забезпечення прав людини.

[ Читати далі ]

Пам’ятай

ПАМ’ЯТАЙ

Коли Україна за право життя З катами боролась, жила і вмирала, І ждала, хотіла лише співчуття, Європа мовчала. Коли Україна криваві жнива Зібравши для ката, сама умирала І з голоду навіть згубила слова, Європа мовчала. Коли Україна життя прокляла І ціла могилою стала, Як сльози котились і в демона зла, Європа мовчала.

Олександр Олесь, 22.08.1931 рік

Сумно, але  правда, і здається...мало що змінилося...нажаль

Дані про інтернет-користувачів можуть вимагати слідчий, прокурор

No to 404 law

Інформацію про інтернет-користувачів та сайти, які вони відвідали, провайдери мають надавати лише у випадках розслідування кримінальних справ або здійснення оперативно-розшукової діяльності. Таке роз’яснення надало Міністерство юстиції України щодо змін, внесених до ч. 2 ст. 39 Закону України «Про телекомунікації» у зв’язку з прийняттям так званого «закону 404» «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії розповсюдженню дитячої порнографії», – повідомляє Інститут медіа права.

[ читати далі ]

Обличя майбутнього...

одразу кажу  це не моє, просто побачила і ще раз різануло "переможці....жах"

 

У лиху годину прийде світлий час, Щоб нам нагадати хто вбиває нас, Хто руйнує волю під слова штиків І не поважає власних земляків. Розтоптали правду – підлі вороги, На цукерку манять наче на віки. І пройдуть повільно коли ми живі, А народ страждає. А народ – не ми!

І використовують нас як дикунів: Почнуть з інтелігенції, а потім з бідняків. Зґвалтують як повію. Та як завжди дарма... То наша Україна, але чомусь не та! Про неї всі читали і бачили кіно. Ну а тепер говорять: "Куди нас занесло?!" Розірвана, пом'ята і наче в смітнику. І всемогутні вівці ведуть свою війну.

Фото УНІАН