хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Справжнє свято справжніх чоловіків

  • 29.11.11, 09:41

Я щаслива людина. Можливо, це звучить трохи дивно, але частину свого щастя я повязую із існуванням в моєму житті справжніх чоловіків. Дивно? Але саме справжніх так рідко зустрінеш, не той нині мужик пішов, як то кажуть.  А от військові є справжні.. Перевірені роками  служби, нелегкими умовами життя і побуту  вони завжди залишалися, принаймні в моєму оточенні, людьми слова і честі.  Зростання в родині військового та в оточенні справжніх мужчин-офіцерів наклало свій відбиток на сприйняття всього, що повязане з армією.

Саме тому 6 грудня особисто у мене є великим святом протягом вже багатьох років. День, в який хоч раз на рік, хочеться, щоб здобутками нашої армії пишалися не тільки ті, хто її творить, але ті, кого вона покликана захищати. Адже армія — є одним з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави

Нажаль, про існування свята військових почути можна лише раз на  рік, як і про їх потреби, «повітря» яким вони дихають, так і про їх досягнення. Людей в військовій формі на вулицях зараз зустрінеш   набагато рідше, ніж скажімо, ще пару років тому. Маю навіть такий казус у власній родині, коли моя чотирьохрічна дитина, донька майора запасу та онука двох полковників запасу, форму асоціює лише з міліцією. Тож віднедавна довелося  діставати з шаф дідусеві та татові однострої, альбоми з фотографіями та розтлумачувати дитині, що не все то міліція, що в формі.

Також, ведучи нещодавно дискусію з діючим підполковником українського війська я була вражена його щирим здивуванням на мою репліку про не визнання 23 лютого за свято. Мене запитали: а що ви тоді святкуєте?, і отримали відповідь – 6 грудня і тільки 6 грудня!

Дуже шкода, що за 20 років свято «справжніх» мужчин, День Народження  Української Армії так і не стало «народним».  Багато дискусій існує довкола попереднього свята 23 лютого(що є пережитком радянської епохи), але популяризація сьогоднішнього свята мало кого обходить. Хоча реалії життя показують, що армія в житті чоловіків все ж ще посідає значне місце. Неодноразово доводилось стикати з ситуаціями, коли  хлопці, закінчивши «виші» та з якоїсь причини не потрапивши на військові кафедри, добровільно і з бажанням ідуть служити до лав Збройних сил.  Є навіть ситуації, коли батьки свого часу «відмазали» єдиного сина від призову, а тепер цей син дуже ображається на своїх «благодійників», оскільки не може влаштуватися на роботу в державних органах.  Такі маленькі приклади чітко показують необхідність і потрібність існування такого великого організму як армія. Тривалий час служіння в лавах збройних сил асоціювалося не інакше як із «школою життя» для юнаків. А той, хто вирішував стати офіцером, роблячи вибір на все життя, віддався цій справі цілком і повністю, проявляючи свою «справжність» у служінні своєму народові.

Тому так хочеться, щоб свято  української армії було СВЯТОМ мужності, честі, цвіту і краси нашої сильної  половини і вірних синів своєї Батьківщини.

Ксенія Левченко. 

2

Коментарі

Гість: ГарбуЗЕК

129.11.11, 09:55

было бы хорошо,если бы все офицеры Украинской армии написали рапорт об уволбнении из армии зека и создали .точнее возродили УПА,а так вы не офицеры ,вы грабители своего народа.хотя может он вам и не свой.

    229.11.11, 09:55

    Нельзя наперёд поздравлять.

      329.11.11, 10:00Відповідь на 1 від Гість: ГарбуЗЕК

      было бы хорошо,если бы все офицеры Украинской армии написали рапорт об уволбнении из армии зека и создали .точнее возродили УПА,а так вы не офицеры ,вы грабители своего народа.хотя может он вам и не свой.А чтобы сейчас УПА делала ? Украина независима, власть не народная. Вы уже победили, остынь.

        Гість: ГарбуЗЕК

        429.11.11, 10:05Відповідь на 3 від dyscuss

        это была бы армия ,а не сборище пьяни и подхалимов,издевающихся над солдатами.

          Гість: Shiver2005

          529.11.11, 10:06

          Що та за справжні чоловіки, які не здатні піднятись на боротьбу проти янучарства?

            629.11.11, 10:07Відповідь на 4 від Гість: ГарбуЗЕК

            это была бы армия ,а не сборище пьяни и подхалимов,издевающихся над солдатами. И я за такую А давай с тобой дружить. С тобой кто- нибудь дружит вообще?

              Гість: ГарбуЗЕК

              729.11.11, 10:08Відповідь на 6 від dyscuss

              конечно,Бог.

                829.11.11, 10:08Відповідь на 4 від Гість: ГарбуЗЕК

                Ну - ну... і яке право Ви маєте звинувачувати мене, офіцера Збройних Сил України в тому, що я знущаюсь над підлеглими? В тому, що я алкоголік, чи ставите під сумнів мої людські чесноти?

                  Гість: ГарбуЗЕК

                  929.11.11, 10:09Відповідь на 5 від Гість: Shiver2005

                  они не мужчины они генетически отбросы ,стоящие по стойке смирно перед зеком ,которых глумится над старыми людьми и детьми,и поливает грязью Иторию Украины. армия это манкурды пьяные.

                    1029.11.11, 10:09Відповідь на 7 від Гість: ГарбуЗЕК

                    конечно,Бог.Я согласна быть третьей

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна