хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

українців оцінюють

  • 01.08.11, 12:54

Cьогодні, 1 серпня, у рамках проведення українсько-американських тактичних навчань з залученням військ «Репід Трайдент - 2011» розпочався етап оцінки експертами НАТО чотирьох українських підрозділів.

-   Оцінювання стартувало із огляду особового складу, техніки та документації. Але найважливішим етапом цього заходу є виконання практичних завдань, що триватиме упродовж тижня, -  зазначив директор оцінки НАТО другого рівня підполковник Ігор Зенін.

До слова, упреше офіцер Збройних Сил України, очолює групу іноземних експертів-оцінювачів.

Оцінці взаємосумісності за міжнародними стандартами підлягають підрозділи 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. Рота радіохімічного і бактеріологічного захисту та інженерно-саперна рота проходять четвертий етап оцінки НАТО другого рівня. Іншими словами, це останній етап оцінювання, після якого підрозділи будуть готові до участі у ротаціях Сил негайного реагування НАТО

А аеромобільна рота та мінометна батарея розпочали самооцінку першого рівня. Планується, що ці підрозділи будуть готові до виконання завдань у ротаціях Сил негайного реагування НАТО у 2014 році

Рота радіохімічного і бактеріологічного захисту та інженерно-саперна рота оцінюються із 2008 року. Перший етап був на рівні самооцінки і проводився оцінювачами Збройних Сил України. Наступного року за рівнем підготовки та сумісності із військами Північноатлантичного альянсу наших підрозділів спостерігали оцінювачі НАТО. Третій, більш серйозніший етап оцінки другого рівня, вже під час тактичних навчань знову оцінювали українські спостерігачі.

Цього року оцінка НАТО другого рівня проводиться оцінювачами Північноатлантичного альянсу. Для цього до України прибули експерти НАТО підполковники Роберто Зеніллі, Кіре Андов, Вернер Крос. Також, до групи увійшли 14 українських оцінювачів.

- Таким чином, заходи оцінювання мають на меті досягнути готовність підрозділів до виконання функціональних обов’язків, бойових, спеціальних та інших завдань у складі багатонаціональних міжвидових угруповань військ під егідою НАТО, ЄС, ООН у відповідності до чинного законодавства України, – підкреслив підполковник Ігор Зенін

Участь українців у програмі оцінювання НАТО має перед собою кілька цілей. Серед них - покращити взаємосумісність підрозділів різних країн та можливості їх швидкого формування, обмін досвідом з країнами-учасниками Партнерства заради миру і встановити порозуміння та співпрацю із Збройними Силами країн-партнерів.

1

Коментарі

Гість: Лъйошкин_Кот

11.08.11, 13:05

Яворыв?

    Гість: Лъйошкин_Кот

    21.08.11, 13:05

    Яворыв?

      Гість: Лъйошкин_Кот

      31.08.11, 13:05

      Яворыв?

        Гість: Лъйошкин_Кот

        41.08.11, 13:11

        круто...никому низзя ставить одинаковые каменты,а мне почему-то можно...во глучище!

          Гість: Lakastra

          54.08.11, 07:36

          Тарас привет! Как жизнь?
          Слушай,так что теперь нашими будут затыкать дыры в НАТО? Силы быстрого реагирования.. Это где бардак - ту и мы..