хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

ВІП день на полігоні

  • 29.07.11, 09:14

28-го липня, до Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський район, Львівська область), на День високоповажних осіб українсько-американських тактичних навчань «Репід Трайдент-2011» прибув вищий командний склад Збройних Сил України, військові закордонні делегації та дипломатичні представники 13 країн-учасниць.

Зокрема, за ходом навчань цього дня спостерігали тимчасово виконуючий обов’язки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенант Володимир Артюх, командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов, інші посадові особи оборонного відомства.

Делегацію від Збройних сил США очолив командувач Сухопутних військ ЗС США в Європі тризірковий генерал Марк ХЕРТЛІНГ. Канаду   представляли почесний консул Канади у Львові Оксана Анастазія ВІННИЦЬКІ-ЮСУПОВИЧ. А також були присутні Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні пан Лі ТЕРНЕР, командир 16 повітряно-десантної бригади Сухопутних військ Великої Британії бригадний генерал Джайлз ХІЛЛ, аташе з питань оборони при Посольстві Великої Британії в Україні полковник Джеремі БЕРНЕЛ, командир 25 бригади кавалерії ЗС Республіки Польща полковник Марек СОКОЛОВСЬКІ, командувач Сухопутних військ ЗС Республіки Сербія генерал-лейтенант Любіша ДІКОВІЧ, командувач сил спеціальних операцій ЗС Республіки Білорусь генерал-майор Олег БЄЛОКОНЄВ, командувач Сухопутних військ Національної армії Республіки Молдова бригадний генерал Ігор КУТІЄ. Традиційно, навчання «Репід Трайдент» відвідали члени Київської асоціації військових аташе. Загалом міжнародне представництво під час Дня високоповажних гостей нараховувало понад 50 осіб.

Гості ознайомилися з підготовкою підрозділів, які беруть участь у «Репід Трайдент-2011». Зокрема, на навчальному полі підготовки аеромобільних підрозділівмайданчику десантування «Бурякова нива», вони побачили, як особовий склад аеромобільних та повітрянодесантних підрозділів України, Молдови, Канади, Польщі та Білорусі здійснили висадку тактичного повітряного десанту. Із українського військово-транспортного літака Іл-76 здійснили стрибок понад 250 аеромобілістів, а з двох американських військово-транспортних С-130 «Геркулес» – понад 200 військовослужбовців різних націй. Стрибки виконувались із висоти 600-800 метрів.

По завершенню стрибків генерал-лейтенант Володимир Артюх та тризірковий генерал Марк Хертлінг подякували найкращим десантникам – представникам різних націй за відмінну службу своїм країнам та нагородили відзнаками.

Також, представники іноземних військових делегацій оглянули вісім навчальних місць. Зокрема, вони ознайомляться з порядком проведення спеціальної обробки особового складу та техніки підрозділом радіохімічного і бактеріологічного захисту. Професійність особового складу підрозділу військових хіміків надзвичайно вразила американського військового високо посадовця. Він відзначив той факт, що наші військові не зважаючи на візит високих осіб не відходили від виконання інструкцій. Зокрема, командир підрозділу, посилаючись на те, що усі вони перебувають на «Зараженій» місцевості відмовив іноземному генералу у рукостисканні. За умілі дії, принциповість у виконанні службових обов’язків, тризірковий генерал Марк Хертлінг нагородив капітана Олександра Тітова особистою відзнакою.

- В Україні пам’ятають що таке хімічна та радіаційна небезпека. Нам є чому повчитись в українських військових. Адже на заході ці навички дещо формалізувались. – відзначив у розмові тризірковий генерал Марк Хертлінг

Також, гості спостерігали за проведенням конвою механізованим взводом ЗС Республіки Сербія, після чого побували на заняттях інструкторів ЗС Польщі з порядку здійснення пошукових дій та відвідали КПП на якому інструктори ЗС Молдови навчали учасників навчань несенню служби на контрольно-перепускному пункті. Делегація побувала на тактичному навчанні під керівництвом українських військових інструкторів з використанням системи імітації двостороннього вогневого контакту MILES. А насамкінець гості оглянули розгорнутий штаб багатонаціональної бригади.

Довідково. Сценарій тактичного навчання передбачає дії спеціально створеного багатонаціонального підрозділу в умовній країні під назвою «Кафірістан». За легендою, його військовослужбовці мають здійснити висадку тактичного повітряного десанту, відшукати та знешкодити незаконні озброєні формування, які загрожують мирному життю мешканців «Кафірістану». Допомогти у стабілізації ситуації у цій «віртуальній» країні, виконати низку завдань миротворчого та гуманітарного характеру, а на завершення, передати контроль над «Кафірістаном» його національним збройним силам та повернутися у пункти постійної дислокації.

0

Коментарі

Гість: писецПолный

129.07.11, 10:26

надо текст подредактировать...
нолики поубирать

    Гість: писецПолный

    229.07.11, 10:26

    а голосовать я не могу
    голосовалка поламалась