Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

«Будь-який хрест стане легшим, якщо нести його спільно»

  • 11.04.11, 10:43

Військовослужбовці Івано-Франківського гарнізону взяли участь у загальноміській хресній дорозі

  Майже три десятки солдатів та офіцерів Івано-Франківського гарнізону разом з представниками інших силових структур взяли участь у символічній хресній ході, яка відбулась минулої неділі вулицями обласного центру. Прийнявши з рук  викладачів вищих навчальних закладів міста хрест, подібний до того, на якому було розп’ято Ісуса Христа, вони пронесли його тисячу кроків і передали далі – медикам Івано-Франківська. Загалом весь хресний шлях пролягав з півтора кілометри – стільки, скільки, за Біблією, Христос ніс свій хрест на Голгофу. Вся дорога була поділена на чотирнадцять станцій-зупинок, на яких священики розповідали про ті події майже двохтисячолітньої давності.

-         Для мене це дуже знаменно, - розповів солдат строкової служби Петро Сахнов. – Я призивався на службу з Криму, з сім’ї віруючих людей. Коли моя мама дізналася, що в Івано-Франківську має відбутись хресна хода, і нас, солдатів, запрошують взяти в ній участь, то відразу благословила мене на участь у цьому дійстві. Адже для нас, як для віруючих людей, це надзвичайно священний ритуал.

-         А мене більш за все вразила загальна спільна молитва, - поділився солдат строкової служби Олександр Василенко. – Коли повернусь додому в Сумську область, то обов’язково розповім усім своїм рідним і друзям, як це гарно, коли люди можуть ось так зібратись разом для того, щоб помолитись.

За словами хлопців, хрест не видався їм важким, хоча насправді він був понад три метри в довжину і мав близько 60-ти кілограмів ваги, адже вони несли його разом.

-         Традиційно на цю ходу ми запросили лише бажаючих військовослужбовців, - розповів заступник командира 197-ї авіаційної бази з виховної роботи підполковник Юрій Мухін. – Переконаний, що участь у цьому дійстві справить позитивне враження на наших хлопців, і крім духовного укріплення, засвідчить їм, що будь-який хрест стає легшим, якщо нести його спільно.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

1

Коментарі

111.04.11, 11:22

у каждого СВОЙ крест. крест армии - военная подготовка, освоение вооружения, приобретение навыков ведения боя, защита государства... итд итп....

вопрос по сабжу - у 197-ї авіаційної бази самолеты на ходу есть?

    211.04.11, 20:13Відповідь на 1 від ёlkа

    есть, есть... в греции как и на украине все есть

      312.04.11, 08:20Відповідь на 2 від Тараскин

      есть, есть... в греции как и на украине все естьdjtyye. nfqye dslfk/// ой...что значило военную тайну выдал

        412.04.11, 10:47Відповідь на 3 від ёlkа

        єто не самая старшная тайна