хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Берегти Прикарпаття – справа спільна

  • 07.02.11, 08:39

У приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулись перші в цьому році установчі навчання з територіальної оборони області. До їх проведення  були залучені представники всіх районних адміністрацій та голови міст Прикарпаття, а також керівники військових комісаріатів та представники МНС і внутрішніх справ.

  Розпочав навчання доповіддю військовий комісар Івано-Франківської області полковник Ігор Боловицьких.  Він наголосив, що до питання територіальної оборони потрібно підходити відповідально і безапеляційно, адже Прикарпаття – це регіон, де можуть трапитись не тільки природні лиха, але й техногенні катастрофи. І тому від злагодженості та чіткого корегування дій між представниками різних міністерств і відомств великою мірою залежатиме безпека громадян. Перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Василь Плавюк поставив вимогу до присутніх керівників міст та районів переглянути всі установчі документи стосовно територіальної оборони. Адже, за словами чиновника, багато з них написані кілька років тому і просто втратили свою актуальність. Тепер їх потрібно переписувати заново, щоб підігнати під вимоги сучасних реалій. Також чиновник зобов’язав усіх керівників районів у найближчі терміни провести на місцях спільні наради з представниками всіх силових структур стосовно подолання можливих кризових ситуацій.

  На завершення заступник Івано-Франківського обласного комісара полковник Ігор Палагнюк запевнив всіх присутніх, що одне з навчань, які заплановані на цей рік, будуть відбуватись на території однієї з військових частин гарнізону. І всі цивільні керівники області зможуть ознайомитись з реальним життям військ, військовою технікою, а також виконати вправи зі стрілецької зброї.

  Нагадаємо, що на Прикарпатті, яке має державний кордон у понад 50 кілометрів, знаходиться 61 важливий об’єкт. В тому числі 26 державних, 4 військових та 27 техногенно небезпечних.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.

 

2

Коментарі