хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Проблемне «зелене золото» України

  • 02.02.11, 15:16

4 мільйони 249 тисяч 788 гривень. Саме на таку суму контрольно-ревізійною комісією Міністерства оборони України було виявлено порушень фінансово-господарської дисципліни у державному підприємстві «Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат». Крім цього в листі до керівника профспілки працівників ЗСУ голова профкому цього комбінату каже, що заборгованість по заробітній платні керівництвом комбінату перед працівниками складала понад 422 тисячі гривень, а відрахувань у пенсійний фонд понад 3 мільйони! І це у комбінаті, який має у своєму розпорядженні чималі площі лісів від Закарпаття до Хмельниччини. Однак «зелене золото» всупереч будь-якій логіці виявилось чомусь не прибутковим.  Обурені таким станом справ працівники звернулись по допомогу до Міністра оборони України. Результат не забарився. 10 грудня минулого року вийшов наказ Міністра оброни, який звільняє попереднє керівництво від виконання  обов’язків  та призначає нового керівника. Однак як виявилось одного наказу було мало, адже, як виявилось поступатись посадою ніхто не збирався. Саме тоді і було вирішено силами загону спеціального призначення військової служби правопорядку забезпечити охорону ліспромкомбінату.

  - Наші бійці діяли з максимальною акуратністю та обережністю, - розповідає керівник Івано-Франківського зонального відділення ВСП майор Остап Пушкар. -  Про наші дії були повідомлені всі і МВС області, і СБУ, і військовий прокурор західного регіону. Тобто ніякої таємниці чи несподіванки з цього не було. Під час проведення операції не було зламано жодних дверей чи меблів. Нікому з працівників не було завдано фізичної шкоди.

  - Якби когось з нас запитали чи погано нам працювалось при попередньому керівникові. Я б з відкритою душею сказала – дуже погано, - розповідає начальник планово-економічного відділення Марія Лугова. – Великі заборгованості по зарплаті, премії лише невеликому колу «своїх». Сподіваюсь, що зараз ситуація зміниться на краще.

  Станом на сьогодні всі 539 працівників ліспромкомбінату офіційно допущені до роботи. і підприємство поступово відновлює свій ритм роботи.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

2

Коментарі

12.02.11, 15:46

це дійсно великі проблеми

    Гість: карингапух

    22.02.11, 17:03

    она сто пудов не равнодушна к тебе

      Гість: карингапух

      32.02.11, 17:04

      ты видел, видел. видел?

      любовь

        42.02.11, 19:49Відповідь на 1 від IWANKA

        за великі гроші!

          52.02.11, 19:50Відповідь на 3 від Гість: карингапух

          знаешь когда ко мне е равнодушны девочки я это принимаю нормально... хуже вот когда мальчики....

            Гість: карингапух

            62.02.11, 21:22

            'этот тонкий намек я понял, только не понял на что ты намекаеш?
            я не гомик! люблю девочек больше чем мальчиков, дырочки и палочки..... понимаеш о чем я?