Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

На Львівщині розпочались збори та тренування з підрозділами бриг

  • 03.08.18, 02:19

На Львівщині розпочались збори та тренування з підрозділами бригади територіальної оборони

Протягом майже тижня, викликані з резерву фахівці опонуватимуть основи військової справи, навчатимуться протидіяти диверсійним підрозділам, та пройдуть залагодження з окремих особистостей у міцний військовий колектив.

-      Подібні збори та тренування пройдуть в усіх районах Львівської області, - наголосив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Тіщенко. – А на завершення ми плануємо провести і загальне тренування всіх підрозділів територіальної оборони нашої області.

За словами офіцера, жоден з викликаних з резерву фахівців досі, за різних обставин, не був призваний чи мобілізований до лав Збройних Сил України. всі ці люди знаходились у резерві. Та тепер настав час провести підготовку і з ними. Адже, за умов широкомасштабного вторгнення силових структур Російської Федерації, саме на цих людей буде покладена відповідальна місія оборони важливих об’єктів життєзабезпечення та структурних комунікацій Львівщини. Тому графік, і наповнення тренувань був складений ретельно і відповідно до поставлених перед підрозділом завдань. Мінімум часу виділено на проведення стройового вишкілу. Максимально всі бійці будуть займатись в полі вдосконалюючи уміння в стрільбі, організації інженерних споруд, ведення контр диверсійних та розвідувальних заходів.  Роль активного ворога відіграють бійці реальних підрозділів з різноманітних силових структур України. власне вони також будуть виступати і інструкторами з різноманітних видів підготовки – від водіння сучасних зразків техніки, до знищення ворожих терористичних груп, та допиту полонених.

Окрема увага при організації зборів була приділення питанню соціального захисту громадян.

-      Всі викликані на збори резервісти користуються повним державним соціальним пакетом, - продовжив військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Тіщенко. – На весь час тренувань за ними зберігається їх заробітна платня за основним місцем роботи, а також виплачується грошове утримання від Міністерства оборони України. На час проведення тренувань, весь особовий склад територіальної оборони користується правами і пільгами, як військовослужбовці Збройних Сил. Це стосується і медичного і соціального страхування.

Високо оцінив рівень і підготовку проведення зборів також голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

-      Мені приємно те, що на повістки зреагували всі сто відсотків наших земляків, -зазначив він. – Більш того, до військових комісаріатів прийшли і люди, які не викликались. Вони просто побачили, що їх друзів, та сусідів викликають воєнкоми, і вирішили самі заявити про себе. Це показник патріотизму і свідомості людей, що в будь-який час готові стати на захист Батьківщини. І розуміння того, що у відповідь на дії країни-агресора, і на лінії зіткнення і в тилу, громадяни стануть на захист своєї свободи.

Також, не останню роль в якісному наборі людей зіграло і відношення підприємців, до потреб комісаріату. Всі вони без проблем відпустили своїх працівників на збори.

-      В своєму, так би мовити мирному житті, я керівник відділу постачання, - поділився Павло Кардаш. – Та зараз я командир відділення. Мій директор, коли побачив повістку, відразу відпустив мене сюди. В нашому колективі взагалі вважається, що кожен чоловік має вміти захищати свій дім. І соромно нам сидіти по домівках, коли кожного дня наші земляки потерпають на фронті від ворожих обстрілів. Сподіваюсь, що ворог отримає розуміння того, що навіть застосувавши велику силу він нічого не досягне. Бо і на передових лініях і в тилу його зустріне рішучий опір.

По завершенню зборів, всі бійці «територіали» повернуться до своєї мирної праці. Та разом з тим вони вже будуть єдиним сформованим підрозділом, який за першим наказом стане до лав Збройних Сил України.

Тарас Грень.

3

Коментарі

Гість: сонный

13.08.18, 04:14

    23.08.18, 09:48

      33.08.18, 09:53

        Гість: Nahibator

        43.08.18, 10:28

          53.08.18, 10:44

            Гість: Мандрiвчiк

            63.08.18, 11:37

            Вже давно треба не по зборах ховатися і тренуватися, а усім рогулям разом йти і відвойовувати у москалів наш бандерівський Донбас!
            Слава Україні!