Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Особовий склад окремої бригади морської піхоти відзначив 100 – р

  • 29.04.18, 21:21

ходів присвячених цій даті, як над головною базою морпіхів, так і по всій передовій лінії оборони нашої держави, де утримують позиції ці мужні воїни, було урочисто піднято прапор Військово-Морських сил Збройних Сил України.

Сто років тому відповідно до указу контр-адмірала Михайла Сабліна  на військових кораблях Чорноморського флоту було піднято Українські державні прапори. Це сталось після перемоги Армії Української  Народної Республіки над окупаційними військами більшовицького режиму, та звільнення Криму. Саме тоді українські воїни, під керівництвом підполковника Петра Болбочана отримали приголомшливу перемогу над ордами більшовицьких банд.  Як і сто років тому, наші  сучасні моряки ведуть запеклі бої за волю Батьківщини з ворогом який прийшов зі сходу.  

-                    Для всіх нас, військових моряків, це визначна історична подія, - наголосив командир окремої бригади морської піхоти полковник Андрій Гнатов. -  Сьогодні ми маємо приклади мужності та військової доблесті сучасних нащадків слави українського флоту. Кращих наших військовослужбовців буде нагороджено відзнаками та пам’ятними медалями.

Само-собою на передових позиціях нашим бійцям не вдалось в повній мірі відзначити урочистості. Адже ворог продовжує постійні провокації, та обстріли наших позицій зі всіх видів озброєння.

-                    Ми, нащадки славетної воєнної слави та історії, - зазначив матрос Олексій. – І не посоромимо наших попередників. Ворог знає, що там де ми тримаємо оборону – спокійного існування в загарбників не буде. Їх порятунок лише в одному: скласти зброю і прийти до нас з високо піднятими руками. Лише так вони зможуть зберегти своє жалюгідне бандитське життя.

Загалом на передових позиціях було нагороджено близько двох сотень кращих морських піхотинців.

Тарас Грень.


7

Коментарі

Гість: сонный

129.04.18, 21:59

    229.04.18, 22:38

      Гість: Nahibator

      329.04.18, 22:44

        Гість: Be proud

        430.04.18, 16:10