хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Зустрічний бій

  • 27.04.18, 10:25

Зустрічний бій

На полігоні, який розташовано на узбережжі Азовського моря неподалік Урзуфа відбулись найбільші з початку року тактико-спеціальні навчання з залученням артилерії, авіації, броньованої та колісної техніки, особового складу окремої  повітряно-десантної бригади та окремої десантно-штурмової бригади.

За задумом навчань, умовний ворог віроломно порушивши досягнуті мирні домовленості, застосувавши новітні десантні кораблі знищив опір Державної прикордонної служби України, та розпочав повномасштабне вторгнення в нашу державу. Щоб зупинити агресора бійці окремої  повітряно-десантної бригади, та окремої десантно-штурмової бригади дали зустрічний бій в результаті якого знищили ворога.

-                    На сьогоднішній день обстановка, яка склалась в районі проведення антитерористичної операції диктує свої умови, - зазначив заступник керівника навчань підполковник Анатолій Корнійчук. – Зокрема висока оперативність та своєчасність у виконанні поставлених вищим керівництвом завдань. Ці навчання показали якісну виучку особового складу у володінні зброєю. Уміння командирів підрозділів швидко, а головне правильно оцінювати зміну тактичної обстановки, налагоджувати взаємодію з командирами інших частин та підрозділів.

Своєрідною родзинкою навчань було те, що всі тренувальна смуга була забезпечена спеціальними радіокерованими мішенями. Це дозволило в повній мірі імітувати наступ та тактичні дії ворога. Про наявність та місце розташування цілей офіцери та особовий склад підрозділів не знав. Крім цього, для організації взаємодії командири всіх ланок користувались лише штатними засобами зв’язку.

Загалом у тактико-спеціальних навчаннях взяли участь понад півтисячи військовослужбовців та близько двох сотень одиниць різноманітної техніки: танків, бронетранспортерів бойових машин десанту. Повітряну підтримку забезпечували кілька ланок ударних гелікоптерів МІ – 24 та транспортних гелікоптерів МІ – 8. Також у навчаннях взяли участь кілька батарей самохідної артилерії, мінометів та ракетних систем залпового вогню.

Тарас Грень.

 

 

 

 

1

Коментарі

127.04.18, 10:40

Всім потрібно вчитися, а військовим - особливо! Важко в навчанні - лего у бою. Піт заощаджує кров! Здоровья Вам, та наснаги, укрїньсьі воїни!