хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

25 років звитяги і слави

  • 02.03.18, 17:25

25 років звитяги і слави

Сьогодні свій 25 річний ювілей відсвяткували військовослужбовці  10 бази вимірювальної техніки, якою командує підполковник Олег Притика. Це унікальна військова частина, яка забезпечує  проведення метрологічного забезпечення військових частин, організацій, підприємств і установ Збройних Сил України, дислокованих на території восьми областей Західної України. Крім цього завданням спеціалістів є зберігання, експлуатації та дослідження військових еталонів, забезпечення стабільності їх метрологічних характеристик, необхідного рівня точності відтворення одиниць фізичних величин і передачі їх розмірів до еталонів військових метрологічних лабораторій та засобів вимірювальної техніки, які застосовуються на об’єктах вимірювань військового призначення, організації та проведення калібрування еталонів військових метрологічних лабораторій, організації та проведення повірки, поточного і середнього ремонту засобів вимірювальної техніки.

З початком антитерористичної операції спеціалісти бази брали участь на небезпечніших ділянках нашої оборони. За чотири роки бойових дій воїни 10 бази вимірювальної техніки опанували також виконання низки нових для себе завдань. Завдяки їх фаховій роботі частини та підрозділи, що знаходяться на передовій можуть вести більш прицільний і точний вогонь по ворогу. Відслідковувати, та вчасно фіксувати пересування ворожої живої сили та техніки. Силами фахівцями військової частини, спочатку проведення  Антитерористичної операції, відновлено понад 527 одиниць військової техніки.

За результатами фінального етапу конкурсу на кращий підрозділ з метрологічного обслуговування серед регіональних метрологічних військових частин нагороджена дипломом першого ступеня та кубком за зайняте перше місце серед регіональних метрологічних військових частин, що проводився у 2017 році.

Тарас Грень.

 

7

Коментарі

Гість: Сети

12.03.18, 18:11

    22.03.18, 19:36

    Метрологи - гордість Армії.

      33.03.18, 00:02