хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

АТОшний вихідний

  • 06.08.17, 23:03


Шалена Донбаська спека не зіпсувала нашим воякам ні настрою, ні планів весело і корисно провести вихідний день. Це десь далеко від АТО неділя може символізуватись з тотальним неробством та споживання дарів Бахуса. А тут все по іншому. Вояки мають бути в гарній спортивній формі та готові в будь-який момент дати відсіч ворогу. Тому до спорту у бійців АТО своє шанобливе ставлення.

От наприклад у свій вихідний бійці однієї з частин вирішили провести змагання з Кросфіту. Але в дещо військовому антуражі. Все змагання поділялось на кілька етапів. Спочатку конкурсанти мали підтягнутись після цього силовий марафон з перетягування різноманітних вантажів. І на завершення війковий крос під час якого потрібно було не просто пробігти, а відштовхати завантажений боєкомплектом бус.

-         Наші хлопці показали просто вражаючі результати, - розповів заступник командира майор Віктор Перебійніс.- Наприклад, група переможців з підтягування в загальному рейтингу набрала  близько сотні «перемог над перекладиною». А змагання з бігу, та силові вправи виконувались за хвилини а то і за секунди.

І хоч переможці були чисто номінальні. Гарного настрою та здорового спортивного суперництва це додало всій частині. Сьогодні багато говориться про те, як подолати певні дисциплінарні проблеми. Цілком можливо вихід простий – популяризація спорту.

Тарас Грень. 

7

Коментарі

Гість: сонный

17.08.17, 07:36

Во звери, я в такую жару стараюсь сидеть в теньке , не то что на перекладину лезть.

    27.08.17, 08:08

    Грень всё штампует агитки, скоро молодежь повалит в ВСУ. А ветролеты с ранеными к нам каждый день летают, бывает по два.

      37.08.17, 10:37Відповідь на 1 від Гість: сонный

      Так ониж не сами )) как комрад части скажет так и будет ))

        Гість: Хуббыч

        47.08.17, 11:32Відповідь на 1 від Гість: сонный

        Во звери, я в такую жару стараюсь сидеть в теньке , не то что на перекладину лезть.Это показуха кто служил тот видел как пузатые офицеры на турнике подтягиваются

          Гість: сонный

          57.08.17, 14:50Відповідь на 4 від Гість: Хуббыч

          Во звери, я в такую жару стараюсь сидеть в теньке , не то что на перекладину лезть.Это показуха кто служил тот видел как пузатые офицеры на турнике подтягиваютсяНадо пузатых офицеров натакую жру выгнать, шоб похудели