Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Від заходу до сходу

  • 17.11.16, 10:25

Від заходу до сходу

Діти Львова пишуть листи дітям Соледару

         Близько трьох десятків листів передали офіцери української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін дітям молодших класів школи №13 міста Соледар Донецької області.  Листи, а радше малюнки з побажаннями та запрошеннями в гості, написали для дітей Донбасу учні Львівської середньої школи №49.

-         Коли виникла ідея написати такі листи, то всі наші діти підхопили її з великим ентузіазмом, - розповіла педагог школи Христина Стасів.- Ми навмисно не ставили їм завдання, що малювати і писати. Хотіли, щоб все йшло від їх дитячого сердечка. І направду все вийшло дуже гарно! Дякуємо  класним керівникам Світлані Калник,  Наталі Паньків, Оксані Лавренчук,  Любові Чумак.   

Крім листів, активісти львівського волонтерського об’єднання «Книжкова сотня», яке очолює Наталка Швагуляк, підготували для учнів Донбасу книжки з історії України, художніх творів як сучасних так і класиків національної літератури. В свою чергу учні і викладацький склад Соледарської школи подякували львів’янам за такий приємний і дуже потрібний їм подарунок. Адже тут дуже не вистачає україномовної літератури. Особливо сучасних авторів. Сподіваюсь, що цю публікацію прочитають Українські письменники і зголосяться оновити шкільні бібліотеки Донбасу своїми творами.

Тарас Грень. 

5

Коментарі

117.11.16, 10:35

    217.11.16, 10:48

      Гість: сонный

      317.11.16, 12:12

        417.11.16, 12:21

        Молодці!