Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Загартовані вогнем

  • 30.09.16, 11:21

Загартовані вогнем

Десантники урочисто провели у запас кращих військовослужбовців шостої хвилі мобілізації

         -Ви, опора і гордість України! Ви, захист і надія Батьківщини, - такими словами Звернувся до особового складу командир 80 окремої десантно-штурмової  бригади полковник Володимир Шворак. – Коли настав буремний і важкий час ніхто з вас не сховався за спідницями коханок, чи за папірцями «броні» та відстрочок. Ви прийшли і захистили землю України від біди. Ви герої!

         Урочиста церемонія проведення у запас кращих десантників розпочалась з виносу бойового стяга бригади. Після цього відбулось нагородження відзнаками Міністра оборони України та командира бригади. Кожна з цих нагород це данина мужності. Бо серед тих, хто сьогодні пішов у запас чимало героїв, які отримали визнання своєї військової майстерності на полі бою. Є серед десантників, і ті, хто самотужки приймав бій з російськими сучасними танками, і ті, хто організовував оборону важливих об’єктів від ворожих диверсійних груп. Вони  не опалений війною. Вони загартовані її нещадним вогнем. Хвилі мобілізації дали зрозуміти, що в нашій державі є патріоти, які готові зі зброєю в руках дати відсіч будь-якому ворогу. Навіть якщо він належить до однієї з найпотужніших і чисельніших армій світу

         Прощаючись з Бойовим Прапором бригади всі демобілізовані приклонили коліно. І біля пам’ятного знаку загиблим побратимам, урочисто пообіцяли, що у випадку потреби вдягнуть однострої і в лічені години поповнять лави крилатої піхоти знову.

Тарас Грень.

6

Коментарі

Гість: сонный

130.09.16, 12:04

    230.09.16, 20:19

    Слава! Слава! Слава!