хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Гарний настрій для захисників України

  • 24.03.16, 23:30

Гарний настрій для захисників України

просто неба в базовому таборі піхотинців відбувся концерт


Веселим, легким і святковим видався концерт, який організував для бійців 30 окремої механізованої бригади військовий капелан отець Тарас. Просто неба, перед наметами базового табору, музиканти з так званого “Музичного батальйону” розгорнули свою апаратуру. Планувалось, що артисти виконають кілька концертів для бійців, однак військова глядацько-слухацька аудиторія внесла свої корективи. Виявилось, що музику було добре чути не лише тим, хто відпочивав в наметах, чи займався облаштуванням табору, а також і тим хто обслуговував бойову техніку, яка знаходилась за кількасот метрів від імпровізованої сцени. Власне тому хлопці і попросили співаків залишатись на місці і дати один але тривалий концерт. Першим до мікрофону підійшов відомий співак характерник Богдан Дощ. Він виконав низку відомих українських народних та власних пісень. Далі музичну естафету підхопив військовослужбовець з батальйону Кульчицького Максим Перев’язко. Він заспівав знайомі кожному захиснику України бойові пісні. Не залишив байдужими слухачів і голос молодої талановитої співачки з Дрогобича Андріани Алексевич.

А далі трапилось те, чого ніхто не очікував. До артистів підійшов кремезний військовий. В його очах читалась і втома від пережитих боїв, і непохитна внутрішня сила духу. Виявилось, що він автор і виконавець пісень багато з яких написані коли він з бригадою перебував в зоні АТО. Співак з позивним Сем попросив дозволу виконати для бійців кілька пісень. Звичайно артисти радо погодились. Після цього до мікрофону підійшов боєць з позивним Медвідь, який виконав улюблені твори його батальйону. А розвеселив всіх бадьорою грою на гармоніці “Колька гармоніст”. А далі мікрофон перейшов знову до “бійців” “Музичного батальйону”.

Навіть вже коли звечоріло, хлопці не хотіли відпускати співаків. Просили продовжити концерт, який став для них гарним відпочинком.

    • Я радий, що наш концерт став для оборонців України таким відпочинковою прадухою, - підсумував військовий капелан отець Тарас. - І це не страшно, що багато бійців не стояло перед артистами. Я знаю, що наші пісні слухали і в наметах, і в курилках, і ремонтуючи потужні самохідки. Головне, що ми досягли мети — створили гарний настрій тим, хто творить спокій і мир нам. І сподіваюсь, що незабаром ми знову повернемось в гості до цих мужніх солдат.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний

Медіа-центр Міністерства оборони України.

8

Коментарі

125.03.16, 04:46

    225.03.16, 07:07

    *ua_fl ag*

      Гість: сонный

      325.03.16, 07:54

      *ua_ flag*