хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Миті що варті вічності

  • 21.09.15, 21:20

Миті що варті вічності

Під час поранення з ушкодженням артерій у бійця є всього близько п’яти хвилин щоб поборотись за своє життя – потім пізно. Поранення в голову, поранення в живіт… поранення. Щойно ворожа куля чи уламок знаходить на полі бою воїна життя бійця починається мірятись на миті. Миті, що варті вічності. Саме тому медики 61-го передового військового шпиталю навіть під час тиші на лінії зіткнення не припиняють своє тренування.

  Більшість цих людей професійні медики з цивільних медичних установ. Вони були мобілізовані під час останньої хвилі мобілізації. Та служба у передовому військовому шпиталі дещо відрізняється від роботи цивільних лікарень.

-         Ми відпрацювали питання прийому великої кількості поранених, - зазначив головний хірург полковник Ярослав Собков. – Їх сортування та надання допомоги. Люди відпрацювали питання взаємодії, навчились працювати в команді.

 Незважаючи на тишу, яка поки що панує поблизу Маріуполя військові медики готуються до можливих провокацій. І вони роблять все, щоб наші бійці, навіть отримавши поранення будуть врятовані.

Тарас Грень.  

11

Коментарі

121.09.15, 21:45

    Гість: сонный

    222.09.15, 09:33