хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Газета як набої снайпера…

  • 19.09.15, 10:05

Газета як набої снайпера…

В умовах гібридної війни, яку нав’язали волелюбному народу України кремлівські маніпулятори, інформація стала одним з видів потужної зброї. Адже, за задумом «кисельовщиків» спочатку потрібно провести захоплення світогляду людей, а потім вже забирати собі територію і ресурси. Україна виявилась неготовою до такого виду агресії. Та якщо зі зброєю у нас ще все добре, то в інформаційному просторі… За більше ніж рік війни українським журналістам та блогерам дещо вдалось виправити ситуацію на інформаційному фронті. З’явились передачі і видання, почали проводитись різноманітні ток-шоу. Але… є місця де немає ні Інтернету, ні телебачення а іноді навіть електрики. Що робити там? В секторі антитерористичної операції, який захищає Маріупольський напрямок силами прес-групи вже тривалий час випускається газета «Захисник Маріуполя».

  Ідея такої газети не нова. Вона є аналогом колишніх радянських дивізійних газет, що випускались в кожному потужному об’єднані військ. Проте, прокремлівськими запроданцями в Міністерстві оборони України всі вони були знищені ще в 90-х роках.  Адже ними впроваджувались в життя ідеї, що мовляв інформування, це зайвий елемент психологічної підготовки бійця. Та тепер зрозуміло, що це не так.

-         На шпальтах нашого видання ми намагаємось розповідати про кращих людей та бійців сектору, а також про головні події, які відбулись у нас, - розповів виконуючий обв’язки головного редактора газети підполковник Ігор Бірюков. – Самі верстаємо, а з друком нам допомагає друкарня газети «Приазовський робітник».

 Наклад газети порівняно невеликий – всього кілка сотень екземплярів. Однак вона, як набой снайпера приходить точно в ціль. Надходить до бійців, які під час виконання своїх обов’язків відірвані від інформаційного простору України.

Тарас Грень. 

7

Коментарі

Гість: Сергей я

119.09.15, 10:53

Це так.....там це допомагало .......без жратви ї душа....... при температуре + 37......почитаешь и .....хорошо так......

    Гість: сонный

    219.09.15, 11:07

      Гість: ЯВНУТРИ

      319.09.15, 12:06

      " за задумом «кисельовщиків» спочатку потрібно провести захоплення світогляду людей, а потім вже забирати собі територію і ресурси. "
      Не смотря на информационное зомбирование, планы кремля терпят уже поражение в информационной войне, потому что:
      1) Украина ближе к Европе и менталитет народа немного другой - мы уже не так верим в слова, а больше в практические дела, которые не сфабрикованы и не замаскированы, а видны всем как на ладони.
      2) Вся "помощь" кремля заключается только в словах, а действительная реальность - очевидна.

      кремль не интересует возвращение ссср, как многие говорят, его интересует монополии на ресурсы и прикрыть свои границы странами-соседями...
      На одних ресурсах далеко не уедешь... Пришла новая эра - развитого общества и высоких технологий... Феодализм изжил себя.

        Гість: ЯВНУТРИ

        419.09.15, 12:08Відповідь на 3 від Гість: ЯВНУТРИ

        У России есть будущее, у кремля - нет... они сами себя уничтожат.

          519.09.15, 14:00

          О! Знайоме обличчя на фото

            Гість: приколист

            619.09.15, 14:37

            подбадривают солдат пи..дежом.