Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Дитяче серце відчуває біль АТО

  • 26.04.15, 19:49

Дитяче серце відчуває біль АТО

навіть якщо війна далеко...

Учнівське самоврядування СЗШ № 49 міста Львова ініціює та бере участь в матеріальній та моральній підтримці воїнів АТО як в зоні бойових дій, так і в госпіталях і лікарнях міста Львова.

  • З початку навчального року наша школа долучилася до загальношкільного збору коштів для воїнів АТО, які були передані в Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла, розповіла педагог-організатор школи та волонтер книжкової сотні по допомозі воїнам АТО Христина Стасів. - Кошти були потрібні для закупівлі необхідних для наших воїнів речей. Крім цього, в школі організовувалися акції «Намалюй малюнок пораненому воїну АТО», в якій взяли участь учні 2-5 класів, «Солодкий подарунок воїну АТО до свята Миколая», до якої долучилися учні як молодших, так і старших класів. Перед святом Миколая 49 школу відвідав десантник Євген Вознюк, який воював на сході України. Учнівсько-педагогічний колектив дуже тепло його зустрів, учениці 11 класів подарували йому солодкі подарунки, які готувалися спеціально для воїнів в зону АТО до свята Миколая.

    До Дня святого Валентина учні 1-Б класу передали пораненим героям у госпіталі солодкі гостинці – багато печива та шоколадки, до яких приклеїли свої, власноруч зроблені, валентинки, з підписами «Слава Україні! Героям слава!». Також нещодавно учні 3-4 класів цієї школи проводили збір необхідних речей для воїнів, що лікуються у госпіталі і лікарні. На знак подяки наші Герої передали їм власноруч намальований малюнок. А до Великодніх свят учні 4-6 класів розписали для наших воїнів в зоні бойових дій на сході України чудові писанки. До Великодніх свят учні молодших і старших класів допомогли волонтерам зібрати необхідні речі для наших воїнів на схід, передавши їм багато засобів гігієни, солодощів, шкарпеток, нижньої білизни, розписані власноруч чудові писанки та малюнки. Учні 5-А і 2-Б класів завжди активно малюють для наших воїнів на сході плакати, на яких пишуть свої складені вірші пісні і просто теплі і щирі слова для них, а також плетуть патріотичні браслетики. Крім того, учні інших класів школи завжди малюють для наших героїв чудові малюнки, роблять з паперу фігурки оригамі, пишуть листи, підписують листівки, учень 3-А класу Ростик зліпив з гіпсу для поранених воїнів чудову фігурку янголятка. Дітки дуже хвилюються за наших воїнів, бажають їм перемоги і хочуть, щоб вони швидше поверталися додому до свої рідних, близьких та коханих!

Йосип Тиран.

8

Коментарі

126.04.15, 21:15