хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Чому Україну не здолати

  • 26.11.14, 13:18

Чому Україну не здолати

Нас дійсно не перемогти. В цьому я черговий раз переконався коли потрапив на центральний волонтерський склад громадської ініціативиДопоможи фронту”. В той день волонтери якраз привезли з Чехії кілька тон теплого військового обмундирування та спорядження. Чоловіки, жінки і навіть діти займались тим, що сортували штани бушлати і інші речі відповідно до розмірів і кількості.

  • Сталого колективу в нас всього приблизно двадцять чоловік, - розповідає одна з організаторів проекту Любов Возняк. - Інші люди приходять до нас допомогти час від часу. Ми пишемо на своїй сторінці в мережіФейсбукоголошення і хто може той і приходить.

Тут немає графіку роботи чи якихось норм виконання. Той, хто приходить робить це виключно з власної ініціативи та на безоплатній основі. Іншими словами тут працюють під гасломмаєш вільну хвилинузроби щось корисне для українських бійців”.

Всі закупки робляться за кошти які зібрали люди, або формуються посилки з зібраних у наших громадян речей та продуктів.

  • Наша організація користується доброю славою серед людей, - розповів співорганізатор проекту волонтер з Луганська Сергій Голотов. - Ми завжди ведемо точний облік всіх речей та продуктів а також обігу коштів. Все це прозоро і публічно. Ми відчитуємось перед громадою за кожну потрачену копійку.

До речі, зробити свій свій внесок в цю благородну справу може кожен з нас. Скажімо у Львові ці волонтери збирають пожертви що вівторка, четверга та суботи біля пам'ятника королю Данилові. Кім цього їх групи можна побачити в мережах супермаркетів. Однак дуже прискіпливо ця волонтерська група ставиться до закупівлі військової амуніції. Адже тут добре розуміють те, що від того в яку форму буде одягнутий наш солдат в великій мірі залежить не лише виконання поставлених перед ним завдань, але й життя людини. За словами волонтерів, вони відверто жахнулись коли побачили новий однострій Збройних Сил України.


Фото автора.

9

Коментарі

анонім

126.11.14, 13:35

    226.11.14, 15:18

    фото не вставилось.

      327.11.14, 19:09

      ты хочешь на подаяние победить вторую по мощи армию в мире, флаг тебе в руки, барабан на шею