хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

продовження

  • 26.11.14, 13:24
  • Ви розумієте, він же горить! - емоційно почав розмову волонтер Богдан Масляк. - В нашій групі я відповідаю за закупівлю майна. І звичайно ми хочемо щоб все було якісне і функціональне. Тому коли ми зіткнулись з новою формою то виникло одне питаннячому людина,чи група посадовців які закуповували та затверджували цю форму досі на волі? Адже мало того, що ці однострої з синтетики горять і парять, вони ще й і швидко рвуться! Ну є ж аналоги матеріалу та пошиву тієї самоїБританкичому не взяли їх? І взагалі хто і як проводиватестаціюцієї форми її випробовування тощо? І взагалі чи поцікавився хоч хтось з військових логістів безпосередньо у солдат, як їм в цій формі воюється?

Для наших солдатів волонтери заковують однострої в магазинах та військових складах Європи. І не отримали від вояків жодного нарікання.

  • За рахунок того, що ми закуповуємо порівняно великі партії майна, -то і ціна для нас часто-густо іде гуртова, - продовжив Богдан Масляк. - Також ми знайшли підприємців в Італії, які згодились шити для нас зимове військове взуття. І виявляється воно значно дешевше ніж наше, і якісніше в рази.

Взагалі волонтер підтримує думку, що все логістичне управління Збройних Сил України безнадійно застаріло. Всіх військових, які займаються забезпеченням починаючи з вищих штабів давно пора вигнати, адже на думку людей тиловики у погонах просто звикли все життя красти і наживатись, тому тепер по іншому вже не можуть. На їх місце запросити волонтерів, і взяти на озброєння вже розроблену людьми гнучку систему вивчення потреб війська та забезпечення його всім необхідним.

  • Людина, яка зараз чесно робить свою справу ніколи не буде працювати навідкатах”, - продовжив Богдан Масляк. - А уявіть, що могли б всі ми отримавши можливість керувати тими грошима, які виділяє держава?! Я думаю вже давно була б проведена і модернізація і переоснащення всього війська.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

8

Коментарі

126.11.14, 13:35

23 года грабили и продолжают это дело. а сейчас интендантство это вообще золотое дно! кому война, а кому мать...