Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Переможний день у великій битві

  • 28.07.14, 14:50

Переможний день у великій битві

28 липня ознаменувалось черговою перемогою сил АТО над російськими найманцями. Було взято Савур-Могилу. В результаті запеклих боїв Збройні Сили України оволоділи цією ключовою висотою. Завдяки цій перемозі відкритий коридор для забезпечення частин та підрозділів, що героїчно і тривалий час стримували ворога, та не допускали переходу через наш кордон нових партій зброї та найманців з Росії. Потрібно наголосити, що наші герої діяли практично в оточені ворожих сил.

 Воїни-десантники, які утримували позиції поблизу кордону з Російською Федерацією були фактично відрізані від основних сил АТО. Їх позиції знаходились під постійним щільним вогнем ворога, як з Росії, так і збоку озброєних та проплачених російським режимом банд-формувань. Вороги не гребували нічим. Обстріли вели порушивши всі міжнародні норми ведення війни, застосовуючи заборонену зброю та боєприпаси. Росіяни обстрілювали наших з ракетних систем залпового вогню БМ 21 «Град», мінометів різного калібру, гранатометів та іншої зброї. Українські солдати та офіцери з честю героїчно витримали цю важку навалу. Жоден снаряд, або куля не полетіли до Росії у відповідь на ці підлі провокації. Наші військовослужбовці продовжували утримувати позиції незважаючи на втрати своїх бойових побратимів, навіть важко поранені бійці просили не відправляти їх в тил, а залишити там, щоб обороняти територіальну цілісність України. Часом не було їжі і води, підходили до кінця боєприпаси, однак жоден воїн не поступився ні кроком своєї землі. Так само гідно витримали бійці і наступ так званої «п’ятої колони» що в нашому тилу розвернули широкомасштабну пропагандистську кампанію скеровану на дискредитацію як управління військ АТО, так і наших героїв.

-         Кожен з цих воїнів – десантників, що несуть службу на кордоні з Російською федерацією – Герої! – наголосив керівник АТО генерал Віктор Муженко. – Вони мужньо і в повному обсязі виконали всі покладені на них завдання. Завдяки незламному духу, істинно десантному характеру в ході анти терористичної операції вдалось звільнити десять міст Донецької та Луганської областей. Сьогодні весь український народ може бачити, як народжуються нові національні герої. Герої якими будуть пишатись прийдешні покоління, про яких складатимуть пісні та зніматимуть фільми. Герої, які беззаперечно об’єднають Україну, адже зараз в зоні АТО воюють її сини зі всіх регіонів нашої держави.

Зараз ми ще не знаємо імена цих героїв. В силу багатьох обставин вони ще не розголошуються. Та дуже скоро всі ми будемо свідками почесних вшанувань всіх цих українських лицарів. Слава ВДВ! Слава Збройним Силам України!

Прес-центр АТО. 

11

Коментарі

128.07.14, 14:59

Героям Слава!!!!

    анонім

    228.07.14, 15:01Відповідь на 1 від Золото 750*

    Героям Слава!!!!Героем Слава!

      анонім

      328.07.14, 15:01

      молодцы

        Гість: кискомяука

        428.07.14, 15:02

          528.07.14, 15:02

          По вашим сводкам,вы победили еще два месяца назад.

            628.07.14, 15:09

              анонім

              728.07.14, 15:12

              Слава Героям!

                828.07.14, 15:12Відповідь на 5 від qazse

                По вашим сводкам,вы победили еще два месяца назад.сгинь, чувырло.

                  928.07.14, 15:12Відповідь на 5 від qazse

                    1028.07.14, 15:13Відповідь на 8 від mari_nik

                    По вашим сводкам,вы победили еще два месяца назад.сгинь, чувырло.Послать проще ,чем доказать

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна