хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

УВАГА! Терористи вдалися до чергової підлості

  • 27.07.14, 11:47

 

УВАГА! Терористи вдалися до чергової підлості

Під час убивств мирного населення використовують державну символіку України

За даними розвідки Збройних Сил України два танки окупантів, що мали на броні надписи «На Київ», та «На Львів» після того як бандити зафарбували надписи та почепили на них українську державну символіку (Державний Прапор України) розпочали обстріли житлових кварталів Донецька, та інших прилеглих міст.

Ситуація характеризується спробами незаконних збройних формувань утримати під своїм контролем міста Донецьк та Горлівка. Маргіналами ведеться активна агітаційна та пропагандистська робота серед місцевого населення на користь ДНР. Продовжується здійснення передислокації терористичних груп. Загарбники намагаються втримати ситуацію під своїм контролем та не допустити акцій спротиву зі сторони місцевого населення. Відмічається активізація діяльності розвідувально-диверсійних груп професійних найманців, які пройшли відповідну підготовку щодо проведення терористичних актів проти мирного населення. В залякуванні українців терористи вдались до нової підлості.

Прес-центр АТО.

 

 

 

10

Коментарі

127.07.14, 12:03

У нас поймали двоих...два дня назад...пытались взорвать газовое хранилище ...я представляю как их там перевоспитывали ???

    Гість: Шейла2

    227.07.14, 12:20

    пусть киев выведет свои войска с донбасса, и не будет никаких провокаций и войны.

      анонім

      327.07.14, 12:23Відповідь на 2 від Гість: Шейла2

      может нам выехать совсем с украины?????

        Гість: Шейла2

        427.07.14, 12:25Відповідь на 3 від анонім

        может нам выехать совсем с украины?????живите в своей украине, только донбасс оставьте в покое.

          анонім

          527.07.14, 12:27Відповідь на 4 від Гість: Шейла2

          может нам выехать совсем с украины?????живите в своей украине, только донбасс оставьте в покое.а с каких это пор донбас не украина???

            Гість: Шейла2

            627.07.14, 12:29Відповідь на 5 від анонім

            может нам выехать совсем с украины?????живите в своей украине, только донбасс оставьте в покое.а с каких это пор донбас не украина???с тех пор, как на майдане растоптали конституцию и наплевали на мнение дончан.

              727.07.14, 12:33

              я не удаляю комменты (с)
              ну ну

                827.07.14, 12:34

                может нам выехать совсем с украины?????живите в своей украине, только донбасс оставьте в покое.а шо янукович робив у Киеві ?Расстреливал, грабил, убивал, насиловал. Но хорошо, что его свергли - теперь-то наступил порядок.

                  анонім

                  927.07.14, 12:34Відповідь на 6 від Гість: Шейла2

                  может нам выехать совсем с украины?????живите в своей украине, только донбасс оставьте в покое.а с каких это пор донбас не украина???с тех пор, как на майдане растоптали конституцию и наплевали на мнение дончан.а с каких это пор ---тараканы получили право на приватизацию нашей кухни?? травить их нужно ! давить! а не переговоры устраивать!

                    Гість: Шейла2

                    1027.07.14, 12:39Відповідь на 9 від анонім

                    может нам выехать совсем с украины?????живите в своей украине, только донбасс оставьте в покое.а с каких это пор донбас не украина???с тех пор, как на майдане растоптали конституцию и наплевали на мнение дончан.а с каких это пор ---тараканы получили право на приватизацию нашей кухни?? травить их нужно ! давить! а не переговоры устраивать!если вы не видите в дончанах людей, живущих на своей земле, то это ваша проблема, а не их.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна