хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Журналісти агітують за «контракт»!

  • 19.02.13, 09:41
 Івано-Франківське обласне телебачення «Галичина» виготовило і пустило в ефір агітаційний відеоролик «Запрошуємо на військову службу за контрактом». Протягом однієї хвилини з екрану громадянам України розповідається про умови прийняття на контрактну службу, як і в яких умовах воїни виконуватимуть свій обов’язок, і, головне, де можна дізнатися більше про контрактну службу і, власне, стати військовослужбовцем.

-         Поява цього ролика є цілком логічним кроком, адже телебачення «Галичина» – це патріотичний канал, який відстоює інтереси державності України, - зазначила відповідальний випусковий редактор ОТБ «Галичина» Юлія Юзьків. – Завдяки тісній співпраці з Західним регіональним медіа-центром у нас накопичилось чимало архівного відео з військових навчань тощо.  Наприклад минулого року наша знімальна група побувала в Криму, на кораблях ВМС України, також ми часто висвітлюємо проведення польотів та життя 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації, та інших військових установ і частин що дислоковані в нашому регіоні. Тому сценарій писався легко і швидко. Втілив у життя ідею кращий спеціаліст нашого каналу, комп’ютерний графік Стас Ігнатюк, а озвучив відомий на Прикарпатті журналіст Іван Гладиш.

Демонструється ролик тричі на день у так званий «прайм-тайм». Журналісти телебачення «Галичина» вірять у те, що своєю роботою допоможуть у реорганізації Збройних Сил України, покращенні їх професійності, а значить – і зміцненню обороноздатності держави Україна.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

1

Коментарі

119.02.13, 09:48

патріотично буде як будуть служить в ЗС всі!! в ізраїлі служать і девки і нічого!

    Гість: came

    219.02.13, 09:58

    ой, не в нашем гондурасе, все хотят нашарика рабами на годик запастись...
    Не зря приколы ходят-что нашу армию боятся только те кому от 18 до 27...

      анонім

      319.02.13, 10:26Відповідь на 1 від ЛУКАВИЙ

      патріотично буде як будуть служить в ЗС всі!! в ізраїлі служать і девки і нічого!так у нас у жідів гарні дівчатки

        419.02.13, 10:43Відповідь на 1 від ЛУКАВИЙ

        вживай менше! Ба який ! Ще дівки аби служили,у самих сильонок зовсім пшик?!

          519.02.13, 10:44

          А передача правильна!

            619.02.13, 10:54Відповідь на 4 від Офели