хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Завдяки польотам «стають на крило» молоді льотчики

  • 17.08.12, 13:42

Військовослужбовці 114-ї бригади тактичної авіації провели чергову льотну зміну. Протягом дня в небо над Прикарпаттям було здійснено близько 20-ти вильотів винищувачів МІГ-29. Авіатори відпрацювали цілу низку завдань з пілотування літака, а також із взаємодії з наземними службами.

У порівнянні з попередніми роками інтенсивність польотів у 114-й бригаді тактичної авіації зросла в рази. Це дозволило не тільки підтримати навички досвідчених пілотів, але й ввести в стрій молодих льотчиків. Зокрема, капітан Микола Гайовчик за цей рік має в своєму активі 15 годин нальоту, старший лейтенант Олександр Єнушевський провів у повітрі 41 годину. Крім цього,

напружений польотний графік дозволив ввести в стрій старшого лейтенанта Олексія Якушевського, який щойно здійснив свій перший самостійний виліт за штурвалом винищувача.

  - Сподіваємось, що така інтенсивність польотів збережеться й надалі, - зазначив заступник командира бригади підполковник Олександр Кухарук. – Адже справжня майстерність пілотів виховується лише у повітрі.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України
1

Коментарі

анонім

117.08.12, 13:53

Позитив

    Гість: burtka

    217.08.12, 14:08

    интересно, как по-украински будет звучать "запросить добро на взлет"?

      317.08.12, 14:12Відповідь на 2 від Гість: burtka

      интересно, как по-украински будет звучать "запросить добро на взлет"?запитати дозвіл на виліт

        Гість: burtka

        417.08.12, 14:15Відповідь на 3 від Aндpey*

        интересно, как по-украински будет звучать "запросить добро на взлет"?запитати дозвіл на вилітприкольно послушать, как летчики старательно будут разговаривать лексиконом жителей села.

          517.08.12, 14:25Відповідь на 4 від Гість: burtka

          интересно, как по-украински будет звучать "запросить добро на взлет"?запитати дозвіл на вилітприкольно послушать, как летчики старательно будут разговаривать лексиконом жителей села.А чего они длжны разговаривать на каком то лексиконе?

            Гість: burtka

            617.08.12, 14:27Відповідь на 5 від Aндpey*

            интересно, как по-украински будет звучать "запросить добро на взлет"?запитати дозвіл на вилітприкольно послушать, как летчики старательно будут разговаривать лексиконом жителей села.А чего они длжны разговаривать на каком то лексиконе?дык русский у нас - иностранный.

              717.08.12, 14:29Відповідь на 6 від Гість: burtka

              интересно, как по-украински будет звучать "запросить добро на взлет"?запитати дозвіл на вилітприкольно послушать, как летчики старательно будут разговаривать лексиконом жителей села.А чего они длжны разговаривать на каком то лексиконе?дык русский у нас - иностранный.при чем тут русский? кто он такой и каким боком, к переговорам летчиков? и у кого у вас?

                Гість: burtka

                817.08.12, 14:33Відповідь на 7 від Aндpey*

                при том, что армия должна разговаривать на государственном языке, а не на "языке соседнего государства".

                  917.08.12, 14:46Відповідь на 8 від Гість: burtka

                  при том, что армия должна разговаривать на государственном языке, а не на "языке соседнего государства".Ну и что??? Заметка о том, что летчики налетывают часы ни на ИПС, а на реальных машинах и это отлично, для них нашли киросин и это прекрасно. Какая тебе нахрен разница, на каком языке они разговаривают? Ты не любишь украинский язык, считаешь его сельским лексиконом? Ну так не разговаривай на нем, не пиши и не читай, в Украине это не проблема. 40 часов налета - это конечно мало, но лучше, чем 0! При чем тут язык?

                    Гість: burtka

                    1017.08.12, 15:11Відповідь на 9 від Aндpey*

                    мне каждый день приходится читать технические тексты на мове, поэтому мне и стало интересно, как звучит такой дебилизм в авиации. я вот не могу освободиться от обязанности читать на мове, не разговариваю уже давно, писать на мове не всегда удается избежать, а летчикам удается отбиться от вездесущих и назойливых украинизаторов?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна