Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Ветерани легендарної авіаційної групи завітали до військових аві

  • 08.06.12, 14:25

До військовослужбовців 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації завітали ветерани Військово-Повітряних Сил. Саме вони, 20 років тому перші презентували світові авіаційну гордість нашої держави. Незважаючи на труднощі становлення молодих збройних сил, ці військові льотчики змогли здійснити переліт двох винищувачів МІГ-29 з Івано-Франківська до Сполучених Штатів Америки, звідти до Канади і повернутись на Україну. Під час цього турне, наші пілоти взяли участь в кількох міжнародних авіа шоу, де показали високу майстерність та виучку.

  - Нам приємно приймати у себе таких цікавих людей, які творили історію національної авіації, - зазначив заступник командира 114-ї бригади тактичної авіації з виховної роботи підполковник Олександр Кухарук. – Сподіваюсь, що подібні візити до нас, цієї льотної групи тепер стануть традиційними і щонайменше щорічними.

   Авіатори показали гостям умови в яких живуть і служать сучасні військовослужбовці, а також запросили ветеранів на аеродром, де вони мали змогу подивитись на модернізовані винищувачі МІГ-29, що останнім часом прийшли в стрій бригади. В свою чергу, ветерани розповіли молодим пілотам про те, як відбувався переліт, та як сприймали українських льотчиків за кордоном, і на згадку подарували військовослужбовцям бригади пам’ятну карту перельоту.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

5

Коментарі

анонім

18.06.12, 14:38

молодцы

    28.06.12, 15:11

      39.06.12, 07:44

      сміливі люди льотчики