Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Нецікавий співрозмовник

  • 16.10.19, 15:11

Для багатьох я нецікавий та незручний співрозмовник. Я не люблю слова типу «добре» чи «погано», «бідний» чи «багатий». Я одразу намагаюсь уточнити в цифрах. Мені кажуть: «А ти знаєш як бідно живе народ?» Я відповідаю: «Не знаю, можна мені в цифрах сказати, що значить «бідно» і хто ці люди, аби я зміг перевірити й пересвідчитися?» Мені кажуть: «А хіба ти не знаєш скільки той-то вкрав?» Я чесно відповідаю: «Ні, не знаю, скажіть скільки та де, аби я зміг перевірити, і тоді я теж знатиму». Зазвичай після таких питань мені кажуть: «Чого ти тут розумничаєш?»

Я й справді не знаю і мені зовсім не цікаво скільки вкрав той же Янукович і його команда. Я просто знаю, що продавши двокімнатну квартиру в Донецьку купити Межигір’я не вийде. Я й справді не знаю скільки грошей з України він вивіз. Я знаю, як це можуть і повинні знати звичайні громадяни України, що за час його правління державний борг зріс на 10,7 мільярда доларів, а резерви знизились на 9,7 мільярда доларів, і мені однаково вкрали вони ці 20,4 мільярда доларів, просто пропили, чи нікчемно просрали своєю неефективною роботою, але всій країні й мені особисто вони нанесли збиток в розмірі 20,4 мільярда доларів.
Я й справді не знаю крав Порошенко чи ні. Але коли якийсь Ваня Вєтров каже, що Порошенко збагатів у 82 рази, а Forbes та Bloomberg кажуть, що він збіднів на 40%, то ви мене ніяк не переконаєте в тому, що Ваня Вєтров новий гуру всесвітніх фінансів, навіть якщо думку Вані Вєтрова підтримуватимуть 73% населення.
Для мене, в силу моєї в’їдливості, цілком однакові, як чиновник, який встановив нову лавку в парку, отримавши за неї відкат, так і звичайне чмо, яке «по-п’яні» цю лавку зламало, тому що і той, і інший завдали мені, як мешканцю цієї країни, збитків. І питання про те, хто завдав збитків більших, є спірним.

Я й справді не знаю скільки вкрали у нашої Армії, але я точно знаю, що в кінці 2014 року, до нас в банк звертались військові за кредитом, і в рядового солдата, на той момент була зарплата, згідно з довідкою про доходи, трохи понад 400 гривень!!! І це в ті часи, коли у нас мінімалка була 1200, а у нас в банку зарплата економіста була від 5000. Не вірите? Я й сам не повірив. А ще я пам’ятаю, що у 2015 році до мене звернувся полковник СБУ (реальний, що воює, а не штабний) з питанням реструктуризації боргу, тому що платіж по кредиту 2300 грн на місяць – складав 70% його зарплати!!! Я думаю, що у багатьох з нас є знайомі в армії, уточніть зараз розмір їхньої зарплати.

Ніхто з нас не знає, що нам принесуть «нові обличчя», але я знаю, що попередній президент прийняв у червні 2014 року країну з 8 мільярдами гривень на казначейському рахунку, а передав у травні 2019 року з 36,8 мільярда гривень. І особисто для мене мірилом роботи нової влади будуть цифри: ріст ВВП, розмір середньої зарплати й пенсії, розмір інфляції, держборг, золотовалютні резерви, залишок на казначейському рахунку (до речі на 01.07.2019 сума знизилась до 12,9 млрд. грн.) І якщо нові обличчя будуть найчеснішими у світі, а в цифрах я цього не побачу, то гріш ціна буде цій чесності та новизні.

Я ж попереджував, що я нецікавий співрозмовник. Так що, вибачайте, якщо зайняв ваш час якоюсь чортівнею…

Николай Ильинов

3

Коментарі

116.10.19, 18:15

    216.10.19, 18:21