Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

"надапагаваріть"

  • 09.07.19, 17:13

... СУСПІЛЬСТВО ЗБУДЖЕННО ОБГОВОРЮЄ РОСІЙСЬКИЙ ЗАКИД В УКРАЇНСЬКИЙ ІНФОРМПРОСТІР. МОВЛЕННЯ КРАЇНИ-АГРЕССОРА НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ЗАБЛОКОВАНЕ. ЛІЗУТЬ КРІЗЬ ШПАРИНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ, МАЮЧИ НА УВАЗІ НЕПОХИТНУ В УКРАЇНІ "СВОБОДУ СЛОВА". БАГАТО ХТО ВЖЕ РОЗВІСИВ ВУХА, ЩОБ ЗАКОВТНУТИ МОСКОВСЬКОГО "ЧЄРВЯЧКА". ЗЕБЛО ЗАРЯДЖАЄ РОЛІУ НА ЮТУБ...
Так, так. Новоприставлений заряджає на Ютуб ролік, в якому звертається і до президента РФ. Ага. Той днями й ночами сидить в Ютубі, чекаючи звернень від клована. аби на них скоренько відреагувати!.. Негативних відгуків під роліком нема - їх витирають модератори каналу. А питання по зверненню, прости Господи, глави держави, є. І не одне.
Особисто мене цікавить, чому Воно, звертаючись до тележурналістів зазначених каналів (Коломойського та Мертвечука), нагадуючи їм, що вони є четвертою владою, не нагадало їм про кримінальну відповідальність за держзраду, яка випливає з надання можливості країні-агресору впливати на свідомість громадян України з їх етеру. Воно не звернулося до володарів цих телеканалів. Не застерегло їх. Воно зробило вигляд, що обурене, але не зробило анічогісінько, аби запобігти вторгненню країни-агресора в український телепростір та у свідомість українців!.. Наразі ми не бачимо реакціі Івашки Баканова, в.о. голови СБУ. А мені дивно. І - чи мені одному? Але ж він повинен знати зміст ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України: 
"Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, -
карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої."

Далі наведу дуже влучні думки від Гліб Бабіч - 
Вони наводять мости. Вони готуються. Все красиво і узгоджено... ПреЗЕдент, відвідавши район Станиці Луганської, з якого він тільки що відвів наші війська - оголосив, що Україна відновить міст через Сіверський Донець, для повноцінної транспортної комунікації з ОРДЛО !!! За свій рахунок. Швидко, як першочергове завдання.
Не один із сотень мостів, що потребує відновлення на підконтрольній території. А саме цей.
Телеканал медведчука запускає телеміст з росією. Їм «треба поговорити». Ну, як - їм? Говорити будемо типу ми. Тому, що бажаючих поговорити з населенням країни-агресора знайдеться достатньо. І говорити вони будуть від імені всіх. І від імені нас.Нас вбивали – вони будуть розмовляти.
Це теж таке «відновлення комунікації».
Чи не правда - вони діють злагоджено і швидко?
Як він там сказав - "не будемо ділити українців»? Бінго! Ми, дивлюся, і з «братнім народом» себе ділити не будемо. Будемо з'єднувати. Мостами.
Мости - справа хороша. По ним добре йти в наступ. Особливо, якщо оборона знята. І не важливо, куди йде міст - на територію, або в свідомість. Хоча ті, які ведуть до свідомості - будують першими. Тому, що вони - ключ до всього іншого. Якщо вимостити дорогу ворогові - він обов'язково прийде. Власне, він уже йде. Власне - частково він вже тут.
Коли я говорив, що все буде швидко і погано – багато хто сміявся. Вийшло навіть швидше, ніж я очікував.
Нас привчають.
Привчають до «відведення військ». Привчають до того, що ворог, не такий вже і ворог. А в деяких місцях - друг. Привчають, до повернення старих покидьків в компанії нових негідників. Привчають кожен день ковтати це каламутне шоу, під захоплення його постійних споживачів. І головне - привчають до думки, що ми вже нічого не зможемо зробити. Привчають до відчуття безнадії. Підкидають нам наші старі приводи для з'ясування стосунків і розбрату. Із задоволенням спостерігають, як ми захоплено продовжуємо вести «дружній вогонь». Вони п'ють віскарік, і хихикають, коли бачать танець передвиборних рейтингів, і то, як можливий опір розтягують по частинах. Вони чекають, коли влада повністю впаде в їх руки. І будують мости.
Власне, залишилося не так довго. Потреба в дотриманні умовностей скоро відпаде. Вони вже говорять про те, що скоро у них буде все «своє». Парламент, прокуратура, поліція і силовий блок. І тоді потреби в «дотриманні правил пристойності» більше не буде. Тому, що часи Януковича здадуться вам розгулом демократії... Скуйовджену ляльку «глави» спокійно покладуть в коробку, і будуть діставати тільки для зйомки «підтримуючих роликів». А за справу візьмуться справжні фахівці, яки чекали цього п'ять з гаком років.
Через різні «мости» в Україну прийде ворог. Спочатку інформаційно - розкочуючи в млинець душу. І дуже скоро - безпосередньо. Особливо, якщо нас встигнуть розігнати по кутах. Ви думаєте, найстрашніше, коли вони будуть паскудити нашу пам'ять і могили? Ні. Найстрашніше - коли вони запропонують це зробити і вам.
Гліб Бабіч

 

3

Коментарі

19.07.19, 18:38

    29.07.19, 20:19