хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Післявиборче

  • 17.05.19, 16:42

Нічого втішного...
1. Прикро, але Украіна ніколи не житиме добре. Насамперед - через свій «мудрий» народ, який невідомо хто таким вважає. Хіба він с
ам.
2 Цей «мудрий» народ завжди голосує «проти». Навіть тоді, коли не розуміє, за що він голосує. Аби проти. Пригадайте всі дотеперішні голосування.
3. Задоволення від того, що нарешті «скинули огидного Пороха» набагато більше, ніж задоволення від власного вибору, бо ніхто не може зрозуміти, за що, власне, голосували і кого обрали. Окрім «кіна» ще нічого вдячним виборцям не показували.
4. Гегемонія «простого народу», який зробив свій вибір підозріло нагадує іншу «гегемонію», яка переслідувала насамперед тих, хто «шляпу надел». Підтвердженням цьому - сотні голосів української інтелігенціі, які потонули в ревищі пустопорожніх розважальних шоу, які саме із серії «хліба й видовищ». 
5. «Мудрий народ» вимагає від нових керманичів виключно пільг, грошей, субсидій і «красівой жизні». Улюблене слово «мудрого» народу - «дай»!
6. «Мудрому народові» доведеться розчаруватися: не дасть ніхто й ніколи. Бо «мудрому» народові ніхто не пояснив, що за совка теж нічого на халяву не давали, а натомість доводилося платити надто високу ціну. Але «мудрий» народ не може скласти в голові докупи Голодомор і «вкуснає мароженає».
7. «Мудрий» народ не хоче вчитися і читати. Бо інакше він би прочитав принаймні Конституцію держави, в якій живе. І не мітингував би, наприклад, проти заборони абортів перед Генпрокуратурою.
8. «Мудрий» народ, нецензурно лаючи всіх можновладців, продовжує обирати тих самих людей, які не припиняють над ним збиткуватися. Бо кіло гречки дають сьогодні. 
9. Я не люблю вірш Тичини «Я єсть народ». Це правда, що біда косила. Але ніяка сила у цього народу не розцвіла. Цей «мудрий» народ звик до ярма. Бо запряженого вола хоч якось, та годують - інакше не повезе воза. 
10. «Мудрий» народ вимагає хліба і видовищ. Нічого нового. Видовищами вже нагодували донесхочу. Хліба теж кинуть. Окраєць. Глядіть, щоб не з лободою.

Олена Іванівна 

 

6

Коментарі

117.05.19, 19:10

    218.05.19, 15:51

    Таки Олена правильно написала

      319.05.19, 22:06

      все вірно... на жаль...