Намолола гороху з капустою

ой та я  зомбованіий , а мій дідо море викопав . як добре , що московити всю правду розкажуть .  у нас в народі на таке кажуть - НАМОЛОЛА ГОРОХУ З КАПУСТОЮ   таку бредятину тільки московити можуть нести та ще радуватись какие мы умные ,але все таки без України в московитів не має історії . і це для них трагедія . 

Собор Святого Юра у Львові

Собор Святого Юра у Львові

З гори відкривається вид на княже місто ... Саме тут, була печера, де жив відлюдником деякий Василіск (Василь). Як говорить легенда, в переказі Зіморовича, був він схожий скоріше на фавна – нечесаний, худий, зарослий, з великими бровами, нестрижена борода спускалася до колін і закривала наготу його тіла. Василіск приходився дядьком князю Леву, і князь, за його порадою, будує тут першу дерев’яну церкву.

Історія Святоюрської гори сягає сивої давнини. Пережила монастирська братія і напади татар і завоювання Казіміра III — короля польського. «Наприкінці XIV ст. вірмени в середмісті на честь Діви, а русини в передмісті на честь воїна свого народу св. Юрія зводять однакові храми стараннями одного архітектора ...» повідомляє нам літописець.

У XVI ст. Галицька митрополія переживає складні часи, православні відчувають сильний тиск з боку католиків. І в кінці XVI ст. була укладена Берестейська унія. Але більше ста років пройшло, поки на унію перейшли останні братства і монастирі. І ось у середині XVIII ст. на місці стародавньої середньовічної церкви, яка була занадто мала і стара, починається будівництво нового величного храму.

У Львові, Собор Святого Юра побудований в стилі пишного бароко, за проектом Б. Меретина, прикрашений монументальною скульптурою видатного скульптора Іоанна Пінзеля. Фасад увінчує фігура святого Юрія Змієборця — покровителя не тільки собору, але й міста Львова. Храм височіє на кам’яній терасі, до нього ведуть двоє маршових сход і балюстрада прикрашена фігурками путті. Під сходами є печера, в ній — св. Онуфрій, що символізує відлюдників, що колись жили тут.

І, як нагадування про давнину походження цього храму, — старовинний дзвін на дзвіниці. Ім’я йому Дмитро, давньої кирилицею на ньому написано «В ле [то] 6849 [1341] сольян був дзвін сій святому Юрию при Князі Дмитра».

молодець ВАСЯ ТИ НАСТОЯЩИЙ ЧЕМПІОН .

Ломаченко с травмированной рукой защитил свой чемпионский титул.
Тайский боксер Чонталарн Пирийяпиньо выстоял против украинского боксера все 12 раундов, но проиграл без шансов.
Василий Ломаченко - Чонталарн Пирийяпиньо
Василий Ломаченко - Чонталарн Пирийяпиньо lomachenko.com

Чемпион мира по версии WBO в полулегком весе украинец Василий Ломаченко (3-1, 1 КО) уверенно защитил свой титул в поединке с официальным претендентом таиланцем Чонлатарном Пирийяпиньо (52-2, 33 КО), победив его единогласным решением судей.

Ломаченко начал бой очень активно, раз за разом выбрасывая большое количество ударов, и в четвертом раунде после затяжной серии украинца, которая началась с правого апперкота и закончилась левым прямым в голову, таиландец оказался в нокдауне. Нокдаун был тяжелым, но до конца раунда оставалось совсем немного времени, и Пирийяпиньо выстоял.

lomachenko.com

Где-то в середине боя, в шестом или седьмом раунде, Василий Ломаченко повредил левую руку, после чего ему пришлось больше работать правой рукой, почти не подключая левую.

Но и с травмированной рукой Василий полностью доминировал в ринге и довел бой до своей уверенной победы со счетом 120:107 на картах всех трех судей.

супер пророча пісня Pet Shop Boys .

супер пророча  пісня Pet Shop Boys . про боротьбу жовто -голубих з краснимі .
Якось раніше увагу не звертав на звичні речі, але зараз усе сприймається по іншому. Стара пісня та проте вона проукраїнська і бандерівська. Українці знищують рашинський комунізм, принаймні такі асоціації вона викликає зараз і принаймні у мене)). Жовто-блакитні проти червоного)) Дивимось, слухаємо, уявляємо, мрієм - хай здійснюється.
Go West.

Героям війни на сході України присвячується

Опубліковано 7 черв. 2014 р.

Слова - Сергій Сірий, музика - Сергій Степанів,
відеоряд - Сергій Степанів, Олег Нищота . Пісня "Я - убитий солдат.

ВІЙНА НАЗДОГНАЛА НАС  . НАС ВБИВАЮТЬ ВЧОРАШНІ БРАТИ 

не маю сил це дивитися...коли дивлюсь слези на очі виступають .

адреса і телефон російського головоріза Мильчакова 18+

Це ще зовсім юний хлопчина (докладніше про нього можна дізнатися за посиланням - ред.), Він же солдат армії РФ і він же мразь, яка не має нічого святого ... Покидьок, вирішив зробити жахливе фото на фоні померлого українського солдата, який законно, по всім міжнародним статутам захищав свою землю. Передбачається, що сім'я цього недолюдини, юного справжнього (не з книжок) фашиста думає, що їх чадо на навчаннях. Цивілізація створила інтернет і засоби масової інформації про які напевно знає це бидло. Так давайте допоможемо батькам ублюдка впізнати свого «героя» яке приїхало вбивати за просто так!
 

За зраду батьківщини потрібно платити ,

Путін, коли гроші будуть? Пора годувати Донбас жительки  Єнакієве прийшли до терористів за грошима.
ЗА ЗРАДУ БАТЬКІВЩИНИ  ПОТРІБНО ПЛАТИТИ .Але ви думаєте вони розуміють .що натворили , та нічого подібного . всьому винувата хунта і українська армія - така думка цієї донбастської толпи .

Лжец, если бы Дмитрий Киселев говорил правду.

«Квартал-95» снял пародию на Киселева «Лжец, лжец»
Пародия на голливудскую комедию "Лжец, лжец". В главной роли небезызвестный российский журналист - Дмитрий Киселев.

Як правильно вітатись з москалем

. відео старе ,  його часто крутили . але приємно ще раз передивитись . обломали Медведка .