Miroslav Skorik _ Melody

Часом примітивне породжує прекрасне. "Мелодія" Мирослав Скорика була написана як саундтрек до совєтського антибандерівського фільму "Високий перевал"(1981року). Це пропагандистське кіно давно всі забули, а "Мелодія" звучить далі.

Ура Усик переміг .

Красива перемога: Олександр Усик у Львові нокаутував Брюера 

Український боксер у Львові завоював пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. 
Красива перемога: Олександр Усик у Львові нокаутував Брюера 
Українець Олександр Усик здобув чергову перемогу на професійному ринзі, нокаутувавши південноафриканця Даніеля Брюера і завоювавши пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. 

Якщо в першому раунді суперники більше придивлялися один до одного, то далі Усик повністю контролював хід подій і завдав достатня кількість ударів в голову Брюера. 

Спершу це були несильні удари, а потім збільшувалася сила ударів і складність комбінацій. Брюер собі в актив може занести лише четвертий раунд, який був більш рівним і в ньому південноафриканцеві навіть вдалося нанести кілька точних ударів. 

Все завершилося в сьомому раунді. У кінцівці трихвилинки Брюер пішов на нашого боксера з опущеними руками, а у Усика пройшла прекрасна комбінація, завершував яку лівий бічний удар в щелепу. Брюер не піднявся до закінчення відліку рефері. 
Нагадаємо, це п'ята перемога нокаутом Усика в п'яти професійних поєдинках.

Трошки гумору не зашкодить .

трошки гумору не зашкодить 
Сидить  хлопець з  Правого Сектора і гірко плаче...Я його питаю:
-Що сталося?
-шуфрича побили
-А чого плачеш? 
-А я не бачив.

Збільшення губ .

Ось таке цікаве відео попалось в інеті . дівчата збільшують губи . не знаю навіщо . тому хочу запмтати у вас .

12%, 2 голоси

0%, 0 голосів

88%, 15 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Гурт Командування Сухопутних військ США у Львові.

Гурт Командування Сухопутних військ США  у Львові.це треба було бачити , як американці старались сподобатись нашим глядачам . а наші віддячували оплесками зовсім не хотіли відпускати цих чудових хлопців і дівчат . фото Ігора Боднара .

Фестиваль кави у Львові .Смачного.

і я там був кава по бороді текла і таки до рота папала. неймовірний запах кави і чудова атмосфера сьогодні заполонила Львів  . плюс добра робота і чудові фото Ігора Боднара  передають все те чим жив сьогодні Львів 

Ляшко - дедиваєвалі,

У Німеччині очевидці відзняли п'яного Олега Ляшко, який співав пісню "День Перемоги" російською мовою. 
Куди дивиться правий сектор?