Київ підкорив Європу і світ.

  • 16.11.12, 20:12
Київ очолив рейтинг найпопулярніших європейських міст серед туристів
Київ очолив рейтинг найпопулярніших європейських міст серед туристів
16 листопада 2012, 11:05
Джерело
Відомості-UA.com

Київ зайняв перше місце в рейтингу найбільш швидкозростаючих туристичних напрямків у Європі, складеному міжнародним порталом для мандрівників TripAdvisor. Про це повідомляє видання «Комерсант-Україна».

На цьому ресурсі туристи залишають свої думки та поради щодо планування поїздок, варіанти бронювання готелів. Філії TripAdvisor існують в 30 країнах світу, на них щомісяця заходять більше 60 млн. унікальних відвідувачів.

Як повідомляється, у рейтингу європейських міст Київ зайняв перше місце, обігнавши Москву, Турин, Санкт-Петербург і Неаполь, а в світовому — третє, поступившись містам Бер-дель-Плата (Аргентина) і Сан-Паулу (Бразилія).

Прес–секретар TripAdvisor Емма Шоу зазначила, що ці дані свідчать про зростання інтересу мандрівників до певного міста і про те, що туристи «позитивно оцінили рівень сервісу в готелях і ресторанах, а також якість розваг».

Голова Асоціації туроператорів Ігор Голубаха зазначив, що інтерес до Києва виник завдяки вдалому проведенню Євро-2012. А президент Всеукраїнської молодіжної хостел асоціації Роман Пономаренко повідомив, що порівняно з 2011 роком наповнюваність їх номерного фонду збільшилася на 20%
(с)

P.S.
Трохи негативу по темі.
Якось,випадково,я натрапив ось на таке лайно.http://blog.i.ua/community/4030/1051606/
Відомий провокатор що ховає свою пику за фото Героя України та називає себе бандерівець,раптом приїхав у столицю їз свого Мухосранська Полтавської обл.Замість того,щоб милуватись красотами древнього міста,як це роблять міліони туристів з усього світу,та дякувати господарям за їх гостинність,воно почало відшукувати в місті негатив.Відшукало погано пофарбований фасад,зламану урну,щілину між каміннями,тощо.Чого воно приперлося сюди,з якою метою?Ось цитата з його опусу:"Подивився. Є одне влучне визначення. Убозтво..Який дурень називає Київ європейськім містом? Він, цей дурень бачив, які насправді європейські міста?Бачив Будапешт, Варшаву, Прагу, Берлін, Мюнхен? Малі міста в Европі? Там чисто, нема облупленої штукатурки, там рівні дороги, відремонтовані фасади домів. А що в Києві?"Чи вже в його власній оселі ідеальний порядок?Кияни гостинні люди,але для нас такі незвані гості,що обсирають господарів,гірше за татарина.Провокаторам нема чого робити в столиці.

Зжер міль,і не вдавився.

  • 15.11.12, 21:51
Під час прямого fuck ефіру zombobox на "5 каналі", учасники якого обговорювали draznilka підсумкиtears парламентських umnik виборів, з представником zlo президента України Віктора Януковича devil у Верховнійskuchno Раді регіоналом popa Юрієм Мирошниченко angry стався забавний rofl казусsmeh lol .
Нардеп vkaske говорив yazyk про способи зробити hammer неможливим nini будь-який тиск sila з боку правоохоронців stop на кандидатівpodzatylnik і виборців. У цей момент в ротskuchno Мирошниченко crazy залетіла міль, що якимсь чиномwhosthat потрапила в студію телеканалуzombobox .
Не відомо чи з"їв mmmm ,чи сплюнув huh комаху lol , але регіонал huh вибачився prostite у співрозмовників за заминку і продовжив розмову.draznilka У цей момент камеруzombobox переклали на ведучогоletsrock .
Дивисьlook відео.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iQcwX5UGuwg

Увага,увага,дивитись всім!Сенсація!

  • 08.11.12, 19:24
   Сьогодні о 22.00 на каналі Україна буде премьера документального фільму "ДНК-портрет нации".Ще кілька місяців тому я чув,що знімається фільм,в якому буде зроблено сенсаційну заяву про те,що з допомогою ДНК-тестів українців,з"ясовано,хто ми і чиї ми нащадки.Інтрига зберігається досі.Автори стверджують,що отримали сенсаційний результат.Я не знаю,чи це провокація від ригианалів,яка покаже,що ми російські брати,однієї з ними крові,теж якісь там мокші,чи чудь,а може дійсно буде щось сенсаційне.
Анонс про цей фільм можно подивитись ось тут.http://video.meta.ua/5214106.video,а прочитати тут http://newsme.com.ua/ua/showbiz/cinema/1540370/
Після фільму ток-шоу "ДНК. Сенсация века".

Прохання поширити друзям.

"Удар" закликає до перевиборів.

"УДАР" звертається до ЦВК, щоб та не оголошувала результатів виборів, які на сьогодні спотворені і не відображають справжнього волевиявлення громадян", - йдеться в заяві на сайті партії.

Верховна Рада, яка ще не припинила своїх повноважень, повинна скасувати ганебний закон про вибори, який і створив поле для того беззаконня, яке сьогодні відбувається, і завів країну в глухий кут політичної кризи. Парламент має ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі за відкритими списками, за яким і повинні відбутися нові вибори до ВР", - вважають в "УДАРі".

Партія звертається до міжнародних інституцій та урядів демократичних країн із закликом не визнавати вибори в Україні демократичними і вільними і запровадити персональні санкції до осіб, винних у викривленні волевиявлення громадян – "від президента Януковича до посадових осіб виборчих комісій, суддів і усіх причетних до незаконних дій під час виборів".

"УДАР" також закликає ВО "Батьківщина", партію "Свобода" та демократичних мажоритарних кандидатів виробити спільну позицію для розв’язання політичної кризи та узгодження плану дій.

А усіх громадян партія закликає приєднатися до акції опозиційних сил в понеділок о 10:00 біля ЦВК.

(с)

Прохання до всіх поширити цей заклик!

Я люблю вас,КИЯНИ!

Кияни по-більшості своїй виявились патріотами і не велись на підкупи та брехню від бандитської влади.
Ось результати по мажоритарним округам по м. Київ:

м. Київ:

Округ №211: Сергій Терьохін (ВО "Батьківщина")

Округ №212: Віталій Ярема (ВО "Батьківщина")

Округ №213: Володимир Яворівський (ВО "Батьківщина")

Округ №214: Віктор Чумак (УДАР Кличка)

Округ №215: Андрій Іллєнко (ВО "Свобода")

Округ №216: Ксенія Ляпіна (ВО "Батьківщина")

Округ №217: Олександр Бригинець (ВО "Батьківщина")

Округ №218: Володимир Ар'єв (ВО "Батьківщина")

Округ №219: Володимир Бондаренко (ВО "Батьківщина")

Округ №220: Олександр Чорноволенко (ВО "Батьківщина")

Округ №221: Леонід Ємець (ВО "Батьківщина")

Округ №222: Дмитро Андрієвський (ВО "Батьківщина")

Округ №223: Юрій Левченко (ВО "Свобода")

Результати по Києву по партійним спискам:

Батьківщина - 31,06
Удар - 25,66
Свобода - 17,18
ПР - 12,47
КПУ - 7,13

Звичайно БАНДА намагається на кількох округах сфальсифікувати результати виборів,але головне,що кияни підтвердили свій імідж розумних,інтелігентних та непідкупних громадян.

Все це важко зрозуміти бандюганам.Наше кровосисясте диво не може втямити,як це ригиАнали могли стовідсотково програти в Києві.

кровосісь української мови

Ось що воно пише:(я переклав з региАнального язика)

"Не можна не звернути увагу на критичне відношення до партії влади в цілому ряду наших регіонів. Передусім, звичайно, це стосується столиці", - написав Азаров. Він нагадав, що за останні 2,5 року для розвитку Києва урядом було зроблено дуже багато. "Якщо об'єктивно говорити, то, напевно, більше, ніж за усі попередні 20 років. Багато сил було вкладено в житлово-комунальне господарство, серйозна робота проводилася по благоустрою парків і скверів. Можна приводити дуже багато цифр, що характеризують дійсний розвиток Києва, і в цих умовах виникає питання: а що все-таки не подобається киянам? Можливо, усім цим не потрібно було займатися? Чи, може, кияни вважають, що можна було зробити значно більше? Але скажу відверто, більше зробити було не можна. А якщо у когось є інша думка, я з готовністю її розгляну. Особливо дивовижні результати голосування в мажоритарних округах. Я не хочу називати прізвища, але скажу прямо, що програш багатьох дуже відповідальних кандидатів в депутати, яких я добре знаю і які багато років дійсно працювали на розвиток Києва, відстоювали інтереси Києва, і вони на своїх округах загалом програли людям, які мало що хорошого зробили для Києва. І в цьому також виникає питання" - відмітив Азаров. При цьому він додав, що "підсумки виборів ще належить осмислити, проаналізувати, а найголовніше - зробити висновки."

Чому у нас неділя,це один день,а в Раші неделя це тиждень?


    Мене зацікавило питання,чому у нас неділя це 1 вихідний день,а в Раші це слово означає тиждень(7 днів).Заглянув у Вікіпедію,і ось навожу звідти кілька цитат:
"У всіх слов'янських мовах, крім російської, назва цього дня походить від поняття «не працювати», «не мати діла»."
християнських країнах недільний день вважається святом, встановленим на честь воскресіння Ісуса Христа (бо воскресіння відбулося саме у цей день тижня) — днем, коли віруючі зазвичай відвідують церкву. prey Вважається, що в неділю не можна працювати. У побожних християнських родинах вважається гріхом працювати в неділю."
     Далі я полазив по російським сайтам і ось кілька цитат від москалів:
"В русском языке счёт дней недели начинается после дня отдыха, который у большинства славянских народов носит название "неделя", что означает "не делать", т.е. отдыхать (ср. в современном украинском языке недiля - "воскресенье")."
"Воскресенье - седьмой день недели. Название его связано с мифологическим воскресением Иисуса Христа. Поэтому этот день считался праздником. Под влиянием религии старое народное название (неделя) было вытеснено и заменено церковным - воскресенье.Таким образом, за "неделей" сохранилось его второе значение - "промежуток времени, равный семи дням".
Таким чином росіяни святкують не 1 день,а 7.Потім починається наступна "неделя",і гульня продовжується.boyan tost dance
Оце життя!!!lol

Художник Геннадий Спирин

Мій прогноз на вибори 2012.

   Хочу з вами поділитися власними міркуваннями, підрахунками і прогнозами на вибори, що наближаються.Мені не раз вдавалося передбачити політичні події в Україні, спробую це зробити ще раз.Прошу не судити строго, це лише моє, особисте бачення ситуації і спроба проаналізувати хід передвиборної кампанії.Усі приведені нижче цифри, грунтовані на моїх власних розрахунках, носять суб'єктивний характер і виписані мною після аналізу десятків екзит полів і аналізу ситуацій в мажоритарних округах.
Отже, у ВР обираються 450 депутатів,з них 225 за партійними списками і 225 по мажоритарці.
За партійними списками зможуть здолати 5% бар'єр 5 партій.
ПР, -получит 28% (з урахуванням фальсифікацій і підтасовувань)
КПУ, -відповідно 9%
Удар, - 18%%
ОО, - 17%%
Свобода, - 8%
Усі інші партії,що не пройшли у ВР, - 20%.
   Таким чином, після пропорційного розподілу 20% голосів партій, що не пройшли,ми матимемо наступну картину:
ПР, -отримує 79 мандатів
КПУ, - 25 мандатів.
Удар, - 51 мандат,
ОО, - 48 мандатів.
Свобода,-22 мандати.
   По мажоритарних округах картина трохи інша.З урахуванням підтасовувань, фальсифікацій, і провокацій з боку виборчих комісій, результати будуть наступними:
ПР, -отримає 75 мандатів,
КПУ, - 16 мандатів.
Удар, - 30 мандатів.
ОО, - 39 мандатів.
Свобода, - 20 мандатів.
Незалежні кандидати і від партій, що не пройшли- 45 мандатів.
Таким чином за партійними списками і по мажоритарці разом отримаємо наступний результат:
ПР, - 79+75=154 мандати,
КПУ, - 25+16=41 мандат,
Удар, - 51+30=81 мандат.
ОО, - 48+39=87 мандатів.
Свобода, - 22+20=42 мандати.
Незалежні,-45 мандатів.
   Щоб отримати більшість в парламенті необхідно набрати 226 голосів.Нинішня влада, - ПР+КПУ набирають за моїми підрахунками разом 154+41=195 мандатів.Опозиція, якщо вона зможе здолати міжпартійні розбіжності зможуть набрати Удар+ОО+Свобода, разом 81+87+42=210 мандатів.Для створення більшості і тим,і тим голосів не вистачає.Таким чином доля майбутньої більшості в парламенті залежатиме від позиції і політичних поглядів і принциповості незалежних депутатів.Якщо нинішня влада зможе купити грошима,посадами,або погрозами більше 30 незалежних і створить свою більшість, то серед опозиційних партій знайдуться декілька десятків "тушок - перебіжчиків", і правляча більшість зможе вирости до 245-250 депутатів.В цьому випадку в найближчі три роки Україна приєднається до митного союзу, зникнуть залишки свободи слова, Європа введе санкції,подібні до білоруських і так далі
Все може кардинально змінитися, за умови, що опозиція зможе швидко і злагоджено виробити загальну позицію дій і притягнути у свої ряди 18-20 незалежних депутатів демократичних поглядів, які неодмінно пройдуть до парламенту самостійно.Якщо зуміють створити більшість, то це буде велика противага президентові, що дозволить почати демонтаж нинішньої антинародної влади.Я оптиміст і вірю в силу, розум і чесність тих за кого ми віддамо свої голоси.
Роблю висновок.Доля України залежатиме від 30-40 депутатів мажоритарників, які захочуть продати себе по-дорожче.Хто проявить більшу розторопність та наполеглевість,-влада,чи опозиція,той і переможе.

P.S.Залиште в коментарях свій прогноз по кількості депутатів що отримає влада та опозиція.Цікаво буде потім подивитись,хто точніше передбачив результати виборів.