хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Підсумки конкурсу "Україна-це МИ".

  • 23.08.11, 21:27
    Шановні жителі i.ua !     Оргкомітет конкурсу "Україна-це МИ" вітає всіх вас з великим святом, 20-ою річницею Незалежності України! В цей визначний день ми оголошуємо переможців та призерів нашого конкурсу, який став першим користувацьким заходом, що пройшов за фінансової, організаційної та політичної підтримки громадського об'єднання "Біла стріла" та рекламної підтримки порталу i.ua. Понад мiсяць жюрі відбирало з допомогою відкритого голосування кращі роботи, які символізували любов до України, відображали цікаві події цих самостійних 20-и років очима українців, красу нашої Батьківщини, мудрість та звичаї народу, велич історії.     Незважаючи на спроби деяких деструктивних елементів зірвати перший користувацький конкурс, він пройшов на високому рівні і показав, що при бажанні на цьому порталі можна проводити масштабні тематичнi конкурси та цiкавi й змiстовнi акції . Перед тим, як назвати переможців та призерів, Оргкомітет хоче подякувати громадскому об'єднанню "Біла стріла" за фінансову та організаційну підтримку конкурсу. Також висловлюємо велику подяку адміністрації порталу i.ua за надання можливості проведення цього конкурсу та рекламну підтримку. Переможцями та призерами конкурсу стали: Номінація Світлини (фото). -------------------------------------------------    Переможцем стала робота під №3 "Смак державності". Головний приз 1000 грн. Автор, користувач  під ніком kadetv20    Друге місце і приз в 250 грн. присуджується роботі під №5 "Ми україночки". Автор, користувач пiд нiком Stephanie 12    Трете-четверте місце і приз в 100 грн. присуджується роботі №1"Краєвид з корівками". Автор, користувач пiд нiком Мреє DAD   Трете-четверте місце і приз в 100 грн. присуджується роботі№7 (без назви). Автор, користувач під ніком George Che
   Номінація Вірш. -------------------------    Переможцем стала робота під №8 "Ми не скраю, ви не в центрі." Головний приз 1000 грн. Автор, користувач під ніком Рус С Кія    Друге місце і приз в 250 грн присуджується роботі пiд №9  "Моя ти мово". Автор, користувач пiд нiком Natalyl    Трете місце і приз в 100 грн. присуджується роботі пiд №3 "Моїй Україні". Автор, користувач пiд нiком Свiтанок   Номінація Проза. ----------------------------   Переможцем стала робота пiд №3 "Коли розум спить". Головний приз 1000 грн. Автор, користувач пiд нiком Natalyl
  Друге місце і приз в 250 грн присуджується роботі пiд №8 "Я українець". Автор, користувач пiд нiком Amiel   Трете місце і приз в 100 грн. присуджується роботі пiд №2 "Легенда про лицаря в чорнім оксамиті". Автор, користувач пiд нiком nolofinve Номінація Відео. ---------------------------  Переможцем стала робота під №6 " Великий Огонь" Головний приз 1000 грн. Автор, користувач під нікомOgin    Друге і третє місця не присуджувались. Окремим рішенням Оргкомітету за найактивнішу діяльність та патріотизм був премійований 600 грн. користувач Світанок. Ще один заохочувальний приз в сумі 250 грн. в секретній номінації присуджується користувачу ............ Всім переможцям та призерам на протязі доби буде повідомлено про те, як і де можно отримати свої призи. Всім, хто приймав участь у конкурсі і не отримав призів Оргкомітет виказує щиру подяку за роботи та любов до Батькiвщини. Оргкомітет конкурсу:
1. R-n-R - Голова оргкомітету - О П О В І Д А Н Н Я / З А М І Т К А

2. Танк                     - ВІДЕО 

3. Дави гадів           - С В І Т Л И Н А

4. Аміран                 - С В І Т Л И Н А

5. дТОЛЯзХороля    - О П О В І Д А Н Н Я / З А М І Т К А

6. lady-com              - В І Р Ш

7. uraha                    - В І Д Е О

8. Perovdupu            - В І Р Ш
      
48

Коментарі

17125.08.11, 17:20Відповідь на 169 від Natalyl

P.S. Також хотілося б побажати тим, хто нічого подібного поки що не організував і не створив, але носить у собі невдоволення подіями, що відбулися, - направити свою бурхливу енегію у конструктивне русло (якщо це взагалі можливо).Ні, це неможливо. Переконувався в цьому мільон разів.

    анонім

    17225.08.11, 18:03Відповідь на 165 від Гість: БЕ3ГМO

    [citисповедь бумеранга
    Браво. Самокритично.

      анонім

      17325.08.11, 18:05Відповідь на 167 від Хан Геварыч

      Ком 154 - підхіхікування на явну дурню - "нищим выдали подачки". Типу хоч що небуть, аби "ПРОТИ".
      Далі мій ком 166.

        Гість: Забанилигады

        17425.08.11, 19:11Відповідь на 109 від Davigadoff

        Обана, патриёты из Белой стрелы вначале выживали людей с сайта, а теперь значит хорошенькими стали, конкурсы проводите, глаза деньгами замыливаете, откупится хотите. Засуньте вы свои деньги себе в одно место.Гроші отримують люди у яких є талант до якоїсь справи.А хіба тобі безбарю хтось хоч гривню пропонував.
        И не противно людям у которых есть талант, брать деньги из рук стукачей?

          17525.08.11, 19:25Відповідь на 168 від Natalyl

          Вітаю з перемогою!Ваші вірші та проза чудові!

            17625.08.11, 19:26Відповідь на 174 від Гість: Забанилигады

            Обана, патриёты из Белой стрелы вначале выживали людей с сайта, а теперь значит хорошенькими стали, конкурсы проводите, глаза деньгами замыливаете, откупится хотите. Засуньте вы свои деньги себе в одно место.Гроші отримують люди у яких є талант до якоїсь справи.А хіба тобі безбарю хтось хоч гривню пропонував.
            И не противно людям у которых есть талант, брать деньги из рук стукачей?
            А не противно бегать шавкой между людей и гавкать на все и вся.

              Гість: БЕ3ГМO

              17725.08.11, 19:38Відповідь на 172 від анонім

              [citисповедь бумерангаБраво. Самокритично.
              ...это вы как голова оргкомитета заявляете или просто,как обычно,головой?

                анонім

                17825.08.11, 19:43Відповідь на 177 від Гість: БЕ3ГМO

                Як фізична особа, якій на разі немає що робити а тільки того клопоту, що плести різні дурниці.

                  Гість: Забанилигады

                  17925.08.11, 19:45Відповідь на 176 від Davigadoff

                  Ух ты, на русском заговорил, похвально. Еще бы стучать перестал и научился с людьми общаться без грубостей, было бы ваще замечательно. И конечно же я отвечу на твой вопрос. С такими как ты и твоя стая товарищей, мне противно общаться, но приходится иногда вступать в дискуссии, для того чтобы вы знали что кроме вас, "патриётов" на словах, в нашей стране проживают нормальные люди разных национальностей и что эти люди, законопослушные граждане своей страны и у них есть собственное мнение, с которым вам, "патриётам", хочешь - не хочешь, а придется считаться.

                    Гість: БЕ3ГМO

                    18025.08.11, 19:48Відповідь на 178 від анонім

                    Як фізична особа, якій на разі немає що робити а тільки того клопоту, що плести різні дурниці.
                    представляю масштабы дурныць,которые вы несете в массы невинных сограждан в те редкие минуты,когда покидаете сайт

                      Сторінки:
                      1
                      15
                      16
                      17
                      18
                      19
                      20
                      22
                      попередня
                      наступна