хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Як залучити самця, або математика фізіології. (для жінок роз

  • 17.12.11, 09:35
(для жінок розумних).
Природа до…, не скажу досконала – скажу доцільна. Головний інстинкт усього живого – виживання і в першу чергу роду, виду, зграї … . На початку виживання стоїть – відтворення. Риба відкладає математично не відповідну кількість ікринок заздалегідь завелику до кількості майбутніх виведених мальків. Бджолина сімя відпускає забагато роїв, щоб забезпечити створення хоча б декілька нових сімей. Бджолина матка здійснює спаровування з 10 -17 трутнями, щоб гарантовано відтворити нову, життєздатну, продуктивну бджолину сімю.
Най поширений природний баланс у співвідношенні самок і самців завжди відтворює більшу чисельність самок. Це особливо помітно у тих видів, де ризик продуктивної неповноцінності самців не великий. У домашньому господарстві Людина регулює співвідношення самців і самок серед тварин і птиці з міркувань фізіологічної доцільності і гарантованої достатності.
Людина стала пріоритетом сучасної Природи і має змогу сама облаштовувати власне життя. Якщо відкинути штучний вплив на згадане співвідношення, залишається лише перерозподіл наявного. У різних суспільних формаціях це відбувається дещо різними шляхами: від «Усі самки спільноти належать усім самцям», через вільне утворення і скасування тривалих, але не формалізованих пар, до формального узаконення полігамних родин під релігійним захистом, мусульмани.
Мусульманська релігія є наймолодшою і, певним чином, гуманнішою до жінок, бо не залишає їх «безхозними». У нашому суспільстві жінка у демографічному плані «кинута на призволяще», хоча сама є найбільшим «гальмом», як найвпливовіший чинник суспільної думки.
Полігамний шлюб – формальна реєстрація декількох шлюбів для однієї особи на підставі взаємної згоди – є прагматичним вирішенням сучасної демографічної політики в цивілізованому суспільстві. Без сумніву, подібні сімї «підпільно» існували завжди. У випадку узаконення найбільше виграють народжувані діти, вони завжди матимуть формального батька. По мірі прийняття суспільством полігамного шлюбу, зміниться свідомість багатьох жінок, стане більш лояльною. Для певної частини родин буде підстава вийти з «підпілля». Ми можемо стати свідками полігамних шлюбів обидвох статей. Хтось з вас скаже що часто навіть один шлюб не реєструють, живуть, так званим громадянським. Але мова йде не лише про обовязок, а, в першу чергу, про узаконене право громадян.
Конкретні «продвинуті» жінки, для яких це питання не є гальмуючою проблемою, без сумніву хоч трішки щасливіші інших – не настільки продвинутих. Маємо приклади розгалужених родин серед публічних персон: акторів, художників та ін. Врешті решт Людина є найбільшою цінністю. Життя одне, І як ти його доживатимеш, залежить од тебе самого на протязі усього твого життя. Альтернатива – самотність (не парність) аж до віка домовини.
Хтось же мусив підняти цю, на початку не вдячну тему, як вигрібати радіацію Чорнобилю. Корисливих намірів я, пенсіонер, не маю, майже. Щасти вам.
5

Коментарі

Гість: магур

117.12.11, 10:04

Наймолодші релігії - комунізм та наука.

    217.12.11, 10:11

    це нічого не вірішує, по-моєму... блуд вивести з тіні і узаконити? тобто увідомити державу про всі свої статеві стосунки? чи тільки ті, в яких є діти? чи тільки ті, в яких є спільне майно?
    з "формальним батьком" дитина буде почуватись щасливіше?

      317.12.11, 16:32Відповідь на 2 від Григорівна

      1.Зняти забобони з полігамного шлюбу.
      2. Блуд - це те, що в тіні.
      3. Зараз актуально, бо зявились достатньо заможні, щоб утримувати декілько сімей (і жінок, і дітей).
      4. З батьком дитина буде почуватись щасливіше!

        417.12.11, 16:36Відповідь на 1 від Гість: магур

        Не за назвою, а за суттю комунізм = первинному ладу.

          Гість: ЗАМИР

          54.02.12, 11:28

          Можна согласиться формально , но общество наше к этому не готово.
          Менталитет наших граждан психологически не позволит так поступать на
          основе закона.В тени ,отдельные особи(умные) давно с этим знакомы .

            64.02.12, 14:23Відповідь на 5 від Гість: ЗАМИР

            Головне - прецедент реєстрації другого шлюбу. Зрозуміло, що усі не кинуться, але поступово залучаться здатні.

              712.04.12, 22:07

              дуже легко читається, гарно пишете, такі теми потрібні

                Гість: Фрейя

                811.11.12, 20:53

                1. А як відносно поліандрії?
                2. Жінка - не самиця, яку треба запліднити, а потім забезпечити її і її дітей матеріально, вона потребує від чоловіка ще й уваги, підтримки чисто моральної, а також чимало його часу, якщо вона хоче реалізуватися не тільки в сім'ї. Де є такий чоловік, який може дати двом сім'ям не тільки досить грошей, але й досить часу, уваги, турботи, любові? Та на одну сім'ю часто не вистачає. А там, де чоловік фактично має дві сім'ї, то одна з них (або й обидві) таки неповноцінна, і ніякий закон тут не зарадить.

                Наскільки знаю, навіть в мусульманських країнах, де живуть по закону шаріату і полігамія дозволена, мало хто реалізує це право, бо кишка тонка

                  921.01.13, 16:44Відповідь на 8 від Гість: Фрейя

                  1. Наскільки знаю, навіть в мусульманських країнах, де живуть по закону шаріату і полігамія дозволена, мало хто реалізує це право, бо кишка тонкаНе кишка, а кишеня. Заможні тримають багато родин. Багато мусульман навчаються у Європі і Америці, що говорить про їхнє гарне виховання. Нас, українських чоловіків пригнічує бідність, зкуйовдженність традицій і вічна боротьба за прогресивний поступ.

                    Гість: Фрейя

                    1021.01.13, 21:23Відповідь на 9 від talmud

                    1. Наскільки знаю, навіть в мусульманських країнах, де живуть по закону шаріату і полігамія дозволена, мало хто реалізує це право, бо кишка тонкаНе кишка, а кишеня. Заможні тримають багато родин. Багато мусульман навчаються у Європі і Америці, що говорить про їхнє гарне виховання. Нас, українських чоловіків пригнічує бідність, зкуйовдженність традицій і вічна боротьба за прогресивний поступ.
                    Ну під кишкою я й мала на увазі кишеню та інші ресурси, зокрема час для виконання різноманітних обов'язків щодо сім'ї, які на чоловіка накладає шаріат.