Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Визначайтесь, яким має бути для вас чоловік.

  • 21.12.11, 21:25
Всіх чоловіків можна розділити на два умовні типи – «одружені чоловіки» - ОЧ і «коханці» - К. ОЧ та К відрізняються один від одного не стільки ситуативно, як душевно. Перші, у стосунках з жінками, роблять наголос на серйозні довготривалі стосунки, інші – на легкий флірт, пристрасть і авантюризм. Як правило стратегію ОЧ, «одруженого чоловіка» реалізують інтроверти, а стратегію К, «коханця» - екстраверти.
Класичний тип К – це Дон Жуан, або поручик Ржевський з анекдотів, підкорювач жіночих сердець і «дамський угодник». Азартний мисливець, якого захоплює власне процес. У стосунках з жінками він прагне зайняти активну позицію, легко виявляє ініціативу і здатний прямо сказати, чого хоче. Він нахабний саме в тій формі, яка приваблює жінок і дозволяє їм перекласти відповідальність за інтригу на чоловіка.
Але жінкам чоловіки К подобаються, і навіть знаючи їх вітряний характер, вони продовжують піддаватися їх чарам, в невиразній надії захомутати їх і приручити. Поруч з К жінка краще відчуває свою сексуальну привабливість і тішить своє жіноче самолюбство. Перший раз, коли чоловік активно її добивається, другий – коли він її кидає, і вона відчуває себе вправі звинувачувати усю чоловічу стать в тому цілковитому невиліковному сволотизмі.
Типовий ОЧ – це домашній, слухняний чоловік. Інтроверт, який вибрав спокій з однією жінкою, замість пригод з багатьма. В силу своєї серйозності, він не вміє фліртувати. В жінці він частіше бачить потенційну дружину, а тому з перших же хвилин оточує турботою і шукає підтвердження її почуттів до нього. У стосунках він виявляється часто в пасивній позиції, очікуючи від жінки перших кроків, або, хоча б, ясних вказівок про те, що робити далі.
ОЧ завжди намагається бути джентльменом і завойовує їх своїм терпінням і постійністю. Йому важливіше сексуальної перемоги над жінкою завоювати її кохання. Стосунки з жінкою стають для нього засобом вгамувати певний душевний біль і невлаштованість. У стосунках ОЧ – ніжний, ласкавий і романтичний. Він передбачений і керований, а тому створює у жінки відчуття надійності і захищеності.
По суті, ОЧ в жінці шукає ласкаву матір, яка створить у нього те саме відчуття, яке йому так подобалося в дитинстві. Свою чоловічу волю він легко змінює на шанс перекласти тягар відповідальності на плечі жінки. А в кращому своєму прояві він легко породжує в жінки відчуття стабільності і визначеності, він відкриває для неї дорогу до материнства.
Це наведені крайні межові типи чоловічої поведінки. Та реально тип поведінки виражений тим яскравіше, чим менш врівноважена психіка. Чим більш збалансована психіка, тим вільніший чоловік у виборі моделі поведінки.
Кожен з цих типів має власні характерні риси, свої сильні і слабкі сторони, а серед жінок – свою відповідну «аудиторію». Треба розуміти, що, на противагу чоловічого типу, дуже важливо мати уявлення про інший полюс, жіночий, оскільки нормальні здорові відносини вимагають відігравання обох ролей. Без цього, стосунки стають однобокими і швидко вироджуються.
В наведених рамкових межах розташовані усі чоловіки. Тож, щоб стати парною, кожна жінка має визначатись: якої міри чоловічий психотип відповідає тобі і чим ти в певній мірі готова поступитись – відчуттям стабільності відносин з ОЧ зі стриманим сексуальним потягом, чи сексуально невгамовним К, якого ти все ж таки вважаєш здатна утримати коло себе. У повсякденному житті це значить, що сексуальна активність пари вимірюється бажанням і здатністю чоловіка – не можна отримати від чоловіка більше ніж він здатен і небезпечно обмежувати його бажання.
4

Коментарі

Гість: ЗАМИР

14.01.12, 08:29

С Новым годом !


Треба розуміти, що, на противагу чоловічого типу, дуже важливо мати уявлення про інший полюс, жіночий, оскільки нормальні здорові відносини вимагають відігравання обох ролей.

    25.01.12, 21:23Відповідь на 1 від Гість: ЗАМИР

    Я пишу переважно для жінок. А поскільки ви, жінки про себе з середини краще знаєте, то мені додати такого нічого. Якщо ви щирі як і я, напишіть про жіночий полюс.

      Гість: ЗАМИР

      31.02.12, 11:58Відповідь на 2 від talmud

      Я пишу переважно для жінок. А поскільки ви, жінки про себе з середини краще знаєте, то мені додати такого нічого. Якщо ви щирі як і я, напишіть про жіночий полюс.
      Моя думка про жінок ... це просто фантастична наука...