Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Про вибір доцільно.

  • 28.12.12, 21:42

4. Про вибір трішки жартівливо, але доцільно.

Критерії відбору діють, коли вони вибудувані за пріоритетами 1-2-3…, а не перемішані багато вкупі. Як було колись, при соціалізмі, приходила «рознарядка» висунути передовика виробництва на заохочення: жінку, 30-35 років, з робочим стажем 10 років, одна дитина, (колір волос, колір очей) і виходить що критерії передовика вже втрачені, загубилися в анкеті чиєїсь коханки. Так і ви, висуваючи багато не принципових, а бажаних вимог до нього, врешті втрачаєте щось головне. Врешті наче і обрали, але щось не те.

Проявляйте через гумор власне обличчя – Коли зустрітись: «Відкладу усе щоб зустрітися з тобою», «Хоч вдень, хоч вночі, коли ти зявишся», «Як тільки ти повідомиш, так одразу».

Шукаю хлопця: «99 – 55 років», - це ж прикольно! Тим більше, якщо знайдеться хлопець – 54 роки.

Матеріальна підтримка: «можу розрахуватись за каву у кафе, чи білети у театр». Це значить лише вашу готовність разом нести витрати. (Колись, в моїй молодості на побаченні, в ресторані моя супутниця поклала переді мною власний гаманець перед розрахунком з офіціантом. Я пальцем не торкнувся того гаманця, але вона мене звідти повела на «вірьовочці», як телятко. – Такий от миттєвий прохід в «дамки».)

Не каламутьте інформацію. Повністю зрозуміле сімейне становище так:

1) формально заміжня;         2) розлучена;             3) вдова;         4) не була заміжньою.

Бо просте «незаміжня» охоплює усі 4 пункти і не несе потрібної нам інформації.

Не поспішайте писати мета знайомства: «створення сімї, шлюб», бо наче б то зазіхаєте на усе й одразу. Та й ви не з кожним, хто придатний для спілкування, станете до шлюбу. Тож, хоч не розлякуйте тих, кого і так немає. Розвиток відносин у пари має бути природним, як у 17 років, за переліком, хоч і може бути прискореним у часі.

Принципово важливу інформацію викладайте одразу!, не залишайте на – потім, при спілкуванні, «потома» може не бути! Не втішайтесь: «та всі вони погані». Витягайте з себе «Чи я ж усе важливе сказала?». Обговоріть з другом, приятелем, але обовязково мужчиною ваші суттєві риси характеру.

Наявність тіла обовязкова (фото). І чим більше ви можете його предявити (оголити), тим краще для вас. Можна «розмитий» спочатку, але для нього поступово усе без обмежень.

Майте на увазі, що врешті решт вдале складення пари залежить від вашої сексуальної відповідності. Будьте готові поступитись своїми високими вимогами: терпіти собі «нестачу», або приймати його «надлишок», щоб він не шукав куди його десь прилаштувати.

З розумінням сприймайте початкову «багатовекторність» можливого кандидата – він ще не визначився. Будьте готові звикати до нових запахів. Поширюйте і на нього цю умову. Не перевантажуйте себе косметикою при першій зустрічі. Не паліть.

Факт вашої присутності тут, на сторінці знайомств буде обєктивно оцінено самим його кінцевим результатом. Намагайтесь бути більше бджолою, аніж стрекозою,  бач, любить вона: «путешествия, весёлые компании и другие развлечения». Зичу усім знайти бажане!

 

5. За яких обставин це може статись.

Досі я висловлювався про минуле. А зараз хочу пофантазувати про майбутнє. Як може статись обопільний вибір. Для того щоб обирати треба мати поле вибору. Цей вибір відбудеться не «всліпу», а за певної достатності інформації. Перша викладена інформація, як ми вже зясували, як правило, недостатня навіть для успішного знайомства.

Далі все визначається енергійністю хоч одного з пари і взаємною довірою. Я посилаю свою фотографію і, скажімо так, трудову біографію, мої захоплення протягом до тепер, і власні погляди на Світ.

Певний час чекаю адекватної реакції, тобто те ж саме у відповідь. Потім, як не дочекаюсь, прошу фото. Як і усі ми, вважаю себе фізіономістом, тобто намагаюсь вгадати характер, розгледіти якусь «ізюминку» у трикутнику – губи-очі. Вважаю більш доцільним поспілкуватись вживо, натомість вимушено вивчаю фото. Якщо ви можете собі дозволити, повідомляйте у «лічку» № свого мобільного.

Зрозуміло кожен з нас хоче «предстати» у якомога кращому образі і це не є обман, а цілком природне стремління.

Коли я вважаю що вже сформував для тебе свій позитивний образ, я відкриваю власні недоліки, які не зможу приховати, і вже не виправлю. Не хочу бути брехуном – ми ж «по дорослому». Якщо ти зарахуєш мої вади прийнятними, продовжуємо спілкування у напрямку зближення позицій.

Врешті, краще раніше ніж пізніше, відбудеться наша зустріч, без претензій на глибину стосунків, лише для огляду і відчуття (відчути біоритми). Вона може повторитись декілька разів. Якщо вибудовувати такі відносини з кількома послідовно, то може не вистачити життя для прийняття позитивного рішення. Тому, робимо це паралельно з декількома. Пропоную тобі враховувати, що роблю і я сам – я припускаю: «я не єдина кандидатура у твоєму списку». Треба визначатись рішуче і оперативніше, щоб «встигнути до відходу потяга».

Ми, які тут, маємо досвід віку життя. Відкиньте образи і обєктивно оцініть ситуацію вибору, як з його так і з вашого боку. Ну не склалось, можливо вам на краще. В деяких ваших оголошеннях, як парасолькою в очі: «інтим не пропонувати». Можливо це є  ушкодження фізичні, а не тільки моральні. А навколо чого тоді розмова? Я про гармонію. Тож, після чергової невдачі, а хто його знає – можливо навпаки як у пісні «Если к другому уходит невеста, то неизвестно – кому повезло», стрепенулась, почистила пірячко і далі без упаднічества. Іще попереду є. 

Я товчу одне і те – будь активнішою. Ті надійні чоловіки, які подобаються вам - «не бойові» ліктями. В мережі ж ви абсолютно анонімні для свого оточення, розслабтесь ті, які затиснуті мораллю, облаштовуйте власне життя. А якщо така маска «моралістки» одягнута вами навмисне, то навряд чи вона додає вашій респектабельності і вашим шансам.

Зустріч, якою опікується жінка, як правило більш успішна. Жінка – дипломатичніша, тонша, чутливійша. Я більше довіряю жіночому відчуттю, і визначаюсь тільки після тебе. Цим я страхуюсь не обрати ту, якій не підходжу.

 

6. Як скласти влучне резюме для знайомства.

1. Заготовляй текст заздалегідь, перечитуючи і правлячі його на протязі тижня. Виключи можливу неоднозначність сприйняття твоєї думки. Шліфуй слова, щоб точно висловить думки. Перевіряй, чи немає в складеному тобою тексті граматичних помилок, щоб не здаватись комусь недостатньо грамотною.

2. Якщо за комп’ютером працює інший, перечитай чи немає у тексті механічних недоречностей, хоч і не значних, щоб не здатись комусь неакуратною у побуті.

3. Якщо за звичай ти спілкуєшся не українською, повідом що ти українка – це цінується не тільки українцем.

4. Памятай, що позитивна інформація про себе має бути викладена Одразу! Брак інформації зменшує твої шанси. Віднесись до цього заходу – як в останній раз.

5. Якщо ти вдова, чи не була заміжня, чи не мала дітей, - повідом про це, бо для когось цей факт визначальний у виборі.

6. Будь правдивою у дрібницях – твоя щирість цінніше твоїх недоліків.

7. Наголошуй на тому – ЩО ти можеш дати йому. Номінальний мужчина хоче бути: нагодованим, доглянутим, сексуально задоволеним, мати свій простір. Це потім твій, якщо чоловік, можливо вимагатиме заощадливості, а поки він перебуває у статусі кандидата, він позитивно оцінює твою доброзичливість, щедрість і співчутливість, тож не приховуй їх. Приховуй жадібність і скнарість.

8. Якщо виставляєш свої фото, не приховуй стрункості свого тіла, але не розміщуй арт. знімків у павільйоні – це викличе недовіру, бо буде схоже на «підставу».

9. Не поспішай роширювати «мету знайомства» до – «шлюб, створеня сімї». Саме по собі це тобі нічого не дає. Якщо ти розумієшся у рибалці, то знаєш – що великого коропа на жилці не витягнеш. Під нього спершу треба підвести підсаку. Мужчина найбільше цінує свободу вибору. Тож треба дати йому час дозріти до прийняття такого рішення, обережно спрямовуючи його, бо замість шлюбу може бути «брик».

10. Щоб безвідмовно привернути увагу, почни з якогось слова у множині: «сестри, подруги, сусідки познайомляться з одним мужчиною». Потім усе може відфільтруватись і буде «усім сестрам по сергам». Хоча, якщо враховувати статистику, яка не на користь жінок, то, можливо, краще мати реального мужчину на двох з сусідкою й «усі гвіздки забиті», ніж плакатися одна одній – де його взяти?

11. Запиши на чернетку недоліки, які дратують тебе у чужих чоловіках. Вимоги до свого обранця запиши у позитивній формі, приклад: «не ледащій», - щоб мав захоплення якоюсь творчою працею; «не товстий» - підтягнутий, «не псих» - стриманий.

12. Конкретизуй загальні вимоги. Заміни «інтелігентність» чимось на кшталт «любов до мистецтва», «любов до читання книг», «сприйняття прекрасного», «рівень освіти», «любов до театру».

13. Не став верхньої межі віку претендента, або піднімай угору, потім відбракуєш, зате буде з ким поспілкуватись.

 

7. Віртуальний зразок жіночого оголошення на знайомство.

            Він складений з урахуванням аналізу ваших оголошень і спрямований на максимальний успіх. Якщо ти зможеш віднести до себе хоч частину наведеного, то твої шанси познайомитись підвищаться.

(про себе).      Працювала медсестрою. Вмію зробити масаж і укол. Обробляю садову ділянку, вирощую овочі і квіти. Сама консервую різні овочеві салати. Житлова площа достатня для сумісного проживання. В разі потреби не виключаю свій переїзд хоч на край світу, при тому, що він уже минув. Тварин в квартирі не маю, але добре відношусь до них.

            Українка, віруюча, християнка. Люблю поезію і ліричні пісні. Трохи граю на гітарі. Люблю співати. Колекціоную листівки архітектурних споруд. У вільний час мережу і вишиваю. Комунікабельна. Відвідую з подругами театр, музеї, виставки. Люблю збирати в лісі гриби, ягоди. Досвідчена біля вогнища. Терпляча на рибалці.

            Овдовіла (розлучилась) 3 роки тому. Неповнолітніх дітей не маю. Маю молодих самотніх подруг без інтернету. До політики толерантна. Можу терпіти паління. Випю на свято, щоб підтримати компанію. В сексі намагатимусь бути відповідною тобі.

            Мій син навчається у гімназії з математичним ухилом. Дочка працює лікарем. Зять комп’ютерний спеціаліст має авто і привозить врожай з садової ділянки.

            Чистюля. Маю санітарну книжку. Доброзичлива, лагідна і ласкава, з  тихим мяким приємним голосом. Для тебе стану такою, як ти мрієш.

(вимоги до нього)    Без алкогольної і наркотичної залежності. Вже вгамувався од полігамії. Інтелігентною людиною можна бути і без високої освіти. Головне бути терплячим, добрим і стриманим. Мені потрібен твій чоловічий розум, і вміння майстра, щоб разом раціонально прожити залишок життя. Твоє здоровя і не ті звички поправлятимемо разом.

            Примітка для жінки. – Самий понятливий, розумний і вдячний - бродячий собака, хто його приручить матиме найвідданішого «друга». Так і з чоловіками, аби в основі був не «гнилий». Не тисніть на нього одразу: не ставте в оголошення «шлюб, створення сімї», краще позначте «регулярний секс».

            Будьте доброзичливими до інших – пощастить і вам. Усім, бажаних успіхів!

2

Коментарі

128.12.12, 21:51

а ВЫ - идеалист!

    Гість: Дед Кондратий

    228.12.12, 22:06

    А цэ куды в шпиёны бэруть?

      Гість: ЗАМИР

      32.01.13, 18:25

      Мудрий підхід, та дійсно доцільний.

        42.01.13, 20:19

        Тут половина бред сивої кобили вибач