хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Що писати у оголошенні на ззнайомство.

  • 28.12.12, 21:03

Жіноча сторінка.

Як жінці скласти безпрограшну анкету.

1. Про що писати у оголошенні на знайомство.

            Приємно спілкуватися з людиною, якщо вона щира, чесна, розумна, культурна, має власну гідність, що передбачає повагу до інших людей. І навпаки, природне бажання уникати контактів з людиною, яка нещира, схильна до обману, інтриг, агресивна, хамовита. Ми, природно, обираємо перших і, як правило, не підпускаємо до себе нещирих. Треба показати що ми самі щирі і розумні.

Велика частка молодих пар складається на роботі, бо серйозні обставини передбачають і серйозні відносини. Тому доцільним у мережі є знайомство на Форумах, по спеціальностях, професіях, захопленнях. Це за характерами супруги (разом впряжені) мають доповнювати одне одного, а робота і захоплення мають максимально бути спільними: рибалка, вишивання хрестиком, та що завгодно. Виявіть круг інтересів вашого візаві і продемонструйте йому вашу цікавість до хоч якогось його захоплення.

Одразу в оголошенні про знайомство наведіть коротко свою трудову біографію, захоплено розкажіть про своє хобі. Жінок без дітей не буває! Це тільки мужчина після пятого розлучення може залишатися бездітним. Тому надавайте більше інформації про дітей: «син одружений, живе окремо, матеріально допомагає», «дочка заміжня, зять возить машиною врожай з огороду», «діти старшокласники добре навчаються», «хоч мій син іще маленький, та добре вихований, самостійний, творчий». Знайдіть хоч трохи слів одразу похвалити власних дітей.

Не відкладайте на «потім в особистому листуванні» ці багато значущі факти, залишаючи не зайнятим місце надане вам для завоювання чоловічої уваги, бо «потім» може не статись. Мужчини хочуть якнайповнішу інформацію одразу, бо «ліниві» і на шевеління пальцями по клаві. А крім того інтелігентні мужчини, - за першою строчкою цього тексту, - схильні до сумнівів, самокопання, з пригніченою ініціативою до свого особистого життя, ну взагалі «не орли». Тут треба вам брати ініціативу на себе, якщо бачите що людина того варта. А якщо вони «орли», то не виключено що ловеласи, скарга на яких відчувається майже в кожному жіночому оголошенні.

Знайдіть «своє обличчя» для чоловіків, - це ті відмінності, які самі ви можете вважати навіть за недоліки. Чим вирізняєтесь ви з усього жіноцтва? Мужчинам після 45-ти однієї приємної зовнішності недостатньо, для них важливе також ваше духовне наповнення.

 

2. Ми обираємо тіло, а жити доводиться з характером.

Пару собі ми обираємо за зовнішніми ознаками: очі, губи, посмішка - миловидність тобто. Для когось значать зріст, вага, форми. Інші заглядають у гороскопи. Ну що ж, вибір робити треба, хоч за якимись критеріями. А врешті живемо з характером, який все ж таки здатен компенсувати певні невідповідності і втримати поруч різних людей.

Відомо, що легше зійтися ніж прижитися. Кожен має власний погляд на те, яким має бути спільне життя і не поспішає жертвувати звичками. Відповідальність за виживання пари я покладаю на жінок і ось чому. Жінки влаштовують побут і приймають усі відповідні рішення, незалежно хто «в домі хазяїн». Тому дуже важливо щоб жінці «вистачило розуму» не помилятися у відповідальні моменти життя.

            Перший шлюб пропускаю, бо тут (на блозі) мало буде тих, кому це прийшлось би. А от після розлучення чи овдовівши, велике число жінок вирішують спочатку присвятити себе дітям. Це цілком природній підхід і заслуговує лише на повагу. Але це й основна помилка в особистому житті жінки. Перериваючи практику «супружнього» життя, жінка втрачає відповідні навички «терпіння мужчини» а потім зійтись з новим буває проблемою. І повірте діти можуть не оцінити вашу жертву – віддане їм, ваше особисте життя. Часто жертовність була марною, а вашому характеру вона зашкодила.

            У чому ж полягає головна проблема невдалого шлюбу. Що б не декларувалося причиною розлучення, фундаментальна тріщина закладається між парою в незбалансованості сексу, жоден не поступився, або не зміг. Зверніть увагу, – старі віком «золоті», щасливі пари називають запорукою своєї довго тривалості гармонійність відносин (секс). Дарма чекати од них слів про секс, бо його двадцять років тому – «не було», тобто він не виокремлювався. А нащо розмірковувати про те, чого немає у свідомості.

            Жінка глибоко природна, її призначення народити й виховати. Це ще з печер, коли поняття шлюбу пари і бути не могло, а дітородна функція була. Шлюб створила економіка розвиненого суспільства. Виживали повні, як тепер кажуть, сімї. Це і покликало чоловіків одружуватись. А згодом вони втратили схильність до холостяцького життя, яке відомо, на щастя, не передається у спадок, хіба що любляча матуся доглядає свого одиначка до його пенсії, мимоволі перешкоджаючи його одруженню. Тож перша слабкість мужчини його побутова «незахищеність».

            Друга слабкість мужчини – його сексуальний потенціал, безвідносно до потужності, хочеш не хочеш, а його потрібно реалізовувати; що вироблено організмоммає бути витрачене. Жінці розуміти це, значить – бути озброєною. Якщо розтлумачувати детальніше, то для мужчини у сексі є лише одна правильна формула поведінки – «ніщо не перешкодить, якщо хочу, ніщо не заставить, якщо не можу». Успіх чекає на тих жінок, які всебічно зрозуміють і переймуться тією, не своєю проблемою.

Для мужчини похилого віку – (останній) секс понад усе! – це його захист від конкретних хвороб,  сенс і тривалість його життя, можливість взагалі жити. Тому вони (ми) шукаємо собі якнаймолодшу жінку. Ви праві, – ми самі вже не на багато фізичної сили здатні, але ми ласкавіші молодих мужчин, бо нам відступати нікуди, попереду труна… і багато потребуємо в першу чергу вашої любові, ласки і піклування. Тож зважте, чи потрібен вам цей клопіт. Але як ви дійшли висновку: клопіт (мужчина) потрібен, то включайтесь в боротьбу. Як казав А.Райкін, «Если меня прижать в тёмном месте к тёплой стенке, со мной можно очень и очень… поговорить о жизни, о любви и о вас, дорогие женщины».

            Навколо цього формується характер відносин між парою. Нормальний (середній) мужчина здатен зрозуміти жіночі проблеми і бути поблажливим. Та при силі своєї логіки він слабший од жінки в інтуїтивній чутливості. Для прикладу і розуміння розповім анекдот: (Один молодий мужчина скаржиться діду – «Дружина не готує обід, не пере, не прасує. Вбю.». Дід у відповідь – «Вбити то кримінал, ти її «засексуй», справа житейська.» Зустрівши через деякий час по тому діда, молодик сказав – «Вбити не прийшлось, почала смачно готувати, чисто прати, гладко прасувати, та ще й цілує безперестанно».

            Хоча б один із пари має бути пластичним. Вам повезло, якщо коло вас такий мужчина, а якщо кременевий, сталевий, ну словом твердий, то пластичною, у більшій мірі, маєте бути ви, щоб «відступати» на його «колючках» і заповнювати його «провали». Впевнений, що більшою чи меншою мірою цим наділена від природи кожна жінка. Важливо своєчасно відступити і «миттю» заповнити груддю пустоту.

 

3. Значущі помилки жіночих оголошень.

Ти боїшся, що твою сексуальну чутливість мужчини не так зрозуміють, через те її приховуєш. Зате пишеш: «Секс на один-два раза меня не интересует, как и женатые мужчины». Любий рух починається з першого кроку. Не можна одразу стрибнути у нову якість: була розлучена – стала заміжня. Це тривала, цілеспрямована, копітка робота, -

знаєте краще за мене. Зазвичай жінки не логічні, награно соромязливі і лицемірні.

У віці, вибачте, відкиньте награну соромязливість. Я не зову вас викладати свої сексуальні фантазії тут, але заявіть про своє адекватне ставлення до сексу. А звичайно жінка, щоб наголосити: «я не така», наставить такі надумані передумови, що мимохіть задумаєшся: а нащо мені такий клопіт? Чому деякі чоловіки легко ідуть до путани? тому що там усе просто і зрозуміло у відносинах: послуга-гроші. Я говорю тут про зрозумілість відносин. Як можна стати до шлюбу з не цнотливою дівчиною без сексу? Ми всі, обидві статі, розуміємо що інакше і не буде, але лицемірство з вашого боку, начебто в захист вашої порядності, шкодить сприйняттю вас нормальною жінкою. І виникають сумніви: кого шукають – водія, сторожа для дачі, копача для городу, чи ще щось. Вас ведуть у глухий кут невдалі заготовлені шаблони відповідей на запитання.

Набуття життєвого досвіду навряд чи скорочує перелік станів від знайомства до стосунків. Все має визріти. Треба, як кажуть, «принюхатись». Але нічого не можна зробити не почавши. Чарівна бабуся – 60 років пише: «секс не пропонувати». Та не бійся, можливо його тобі вже ніхто не запропонує, бо усіх цим «розлякала». Ось тут в принаді ваш життєвий досвід, жіноча інтуїція, і привабливість.

Заявляєте собі розумного мужчину, наче й не знаєте, що зі справді розумним чоловіком жити важко, і в першу чергу, з-за його вимогливості до себе і до інших. З ним треба точно формулювати свою думку, краще утримуватись од коментарів, якщо не дуже розумієшся на цьому питанні. Одним словом, жінці-лідеру не раджу розумного мужчину, якщо вона передбачає залишитись лідером. А усім іншим жінкам знизити поріг «розумності» приємного кандидата, як і чоловікам, тобто собі, не зазіхати на занадто молодих і красивих – «не по Сеньке шапка». Будмо більш реалістичними – то і більш вдалими.

Якщо ви обмежили прийнятний вік вашого обранця нижче мого, то я, як мабуть і більшість мужчин, вам не напишу. То ж ви втратили можливість щонайменше поспілкуватися з досвідченою людиною. А от, як дехто жартівливо встановлює 90 років, то вона ж не зобовязується, але ж підвищує свій шанс. Щасти їй.

            Я розумію, що ставити власне фото можливо «ризиковано» для малого містечка, чи ще за якихось умов. Можна ж розмістити малесеньке фото, або на компі «затуманити» різними засобами. Та все ж таки фото потрібне, щоб хоч якось створити ваш візуальний образ. Для мене відсутність фото як безликість. В той же час я особисто обминаю тих, хто на фото лежить на дивані чи у кріслі з котиком чи собачкою. Але мені дуже імпонує жінка на природі, на садовій ділянці. (Одне і друге просто приклад).

            Я навмисне пишу так просто, наче від імені простої більшості. Я високо ціню тих, хто розміщає в анкеті вірші, але їх дуже шкода, якщо більше нічого інформативного немає. Найбільше мені шкода кротких жінок. Можливо тому що такими є мої двоюрідні сестри. Їм важко перемінитися «під занавіс» й «побойовішати». Тим більше що однакові полюси магніта відштовхуються, тож лагідні чоловіки дістаються «бойовим» жінкам.

            Нарешті, усвідомте ситуацію з точки зору статистики. У найстаршій віковій групі не так як у 20-ти річних: на 1-го хлопця 2-ві дівчини, а так – на 1-го діда аж 6-ть жінок. Якщо наприклад в банку даних 10 чоловіків, то на них доводиться 60 жінок. Отже, після того як 9-ть претендентів оберуть собі пару, мені залишиться 51 – є з кого вибирати прискіпливо.

            Я також хочу вступитися за нас чоловіків у віці. Ми – післявоєнного народження ухопили важкого життя. Не всі одержали високу освіту, а навіть і з нею, перебудова, криза, незаможність – лиш дехто оволодів компютером. Діти свого батька буває ревнують дужче ніж матір, тому не поспішають бути посередниками у знайомстві його через мережу. Є навколо вас мужчини – чудові майстри, ласкаві тілом і добрі душею, для яких скажімо, горілка остання в черзі, але її черга прийшла, бо не прийшла ТИ. Побач його, зрозумій, усвідом що врешті ми над «прірвою», ближче чи далі. Відступати вже нікуди. Або хоч щось, або нічого. Відвідай церкву, роздивись навколо. Роби свій вибір.

3

Коментарі

128.12.12, 21:48

Прошу без мата, навіть прихованого.

    Гість: Дед Кондратий

    228.12.12, 21:48

    бабам-размер грудэй и талийи.Мужыкам размер...обувкы

      Гість: ЗАМИР

      33.01.13, 11:50

      Багато з чим я з Вами погоджуюсь, але де в чому - категорично не
      згоджуюсь.

      Бажаю успіхів у необмеженому філософському океані, взаємовідносин
      чоловіка та жінки.

      Вітаю із Новорічними св'ятами.

        Гість: ЗАМИР