хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Я хочу тебе звабити! Про прояви жіночоїактивності у коханні.

Безумовно, жінка можеобрати пасивну роль принцеси, що чекає на прекрасного принца, і прочекати йогоусе життя. А можна узяти ініціативу у власні руки і спробувати самій зробитиперші кроки у коханні. На перший погляд це може здатися надто ризикованим. Є такічоловіки, які з підозрою сприймають ініціативність жінок. Вони одразу починаютьпідозрювати щось не те. 

Та найчастішежіноча ініціатива сприймається чоловіками як чудова можливість звільнення відвласних страхів, інертності, нерішучості. Так, нерішучості і безвольності чоловікамне запозичувати. Але якщо вони здатні тверезо оцінити ситуацію, то врештіприходять до висновку, що без жіночої активності багато з них залишаться ні зчим. Тому жінки не мають сидіти склавши руки і чекати, поки хтось зупинить навас свій погляд. А треба ризикнути і самій зробити свій вибір. Скоріше за усечоловік змириться, що перший крок був зроблений не ним і не тільки змириться, ай вік вдячний вам буде. Зрозуміло, що жінці треба володіти певною силою волі імужності. Якщо мужчина має на чоловічих плечах розумну голову, він позитивнооцінить вашу відвагу.

Є безперечнеправило: активні дії дозволяють жінці відчути власну силу, відчути себезвабливою, сексуальною. Жіноча активність підсвідомо вітається і чоловіками. Їмполегшує, адже вони звільняються від необхідності приймати рішення. Требапамятати, що за усієї удаваної чоловічої рішучості і ініціативності,представники сильної статі у масі своїй край нерішучі і безініціативні. Вглибині душі вони мріють, щоб усі важливі рішення приймалися без їхньої участі.Бо більшість хлопчиків виховуються матір’ю, навіть якщо є батько, і всотуютьфактичний матріархат у побуті.

Тож треба жінціусього лише зробити вигляд, що все здійснюється за його чоловічою волею. Томужінкам не варто  комплексувати і турбуватисяз приводу відповідальності. Жінки мають бути не тільки коханими, а йзакоханими, а це вже саме по собі передбачає дію. Ось така історія.

Ми зустрічалисядекілька разів, та ніякого прогресу у стосунках не було з-за моєїсоромязливості. Жінка мені дуже подобалася, та я не насмілювався їй про цесказати, тим більше її обняти, поцілувати. Тому ми гуляли і розмовляли прорізні сторонні речі – про роботу, політику, та інші дрібності. На третій зустрічівона запросила мене до себе на вечерю. Коли я зайшов у квартиру, вона беззволікань заявила: Готовся – я буду тебе спокушати. Наша вечеря затяглася доранку.

Один з важливихмоментів на початку відносин – телефонний дзвінок після першого побачення чизнайомства. Після слів: Я тобі зателефоную, ви починаєте чекати. Цілкомвірогідно, що можете нічого не дочекатися. Ні, з такою пасивністю і покірністюдолі не можна погоджуватись. Ви можете витримати дводенну паузу – виключно дляпристойності. Та якщо за цей час він не зателефонує, на третій день маєвідбутися ваш дзвінок. Причому ніяких вибачень. Усе має бути просто іприродньо. Телефоную тому, що хочу тебе почути, а за тим і побачити. Врахуйте,якщо ви не застали його вдома,  ні вякому разі не спілкуйтеся вперше з його домашніми. Перетелефонуйте пізніше.Якщо ви його застали, ведіть розмову стверджуючими, а не запитальнимиреченнями. Не розпитуйте про його думку про вашу зустріч, а констатуйте – щовам було з ним цікаво, і настав час зустрітися, щоб продовжити цікавеспілкування. Як казав А.Райкін – Це приємно, коли жінка слухає тебе,  розкривши рота. То ж, хоча б імітуйтецікавість.

Слід припускатищо на вас може чекати фіаско. Треба бути впевненій у собі, але не настільки,щоб ця впевненість переростала у безкомпромісну самовпевненість. Усе може бути.Ваша атака може наштовхнутися на стіну його непоступливості. Але, навіть уцьому випадку, не варто засмучуватись. Не на ньому одному зійшовся для васбілий світ. До того ж, якщо він не сприймає вас належним чином, то й толку вамвід нього не було б. Не склалось із цим – буде інший! Тільки не треба втрачативіру у  себе і в усе ту ж жіночу ініціативу!Щастя рідко падає з неба – його треба шукати самій і битися за нього.

ГОЛОВНЕ, НАПИСАНЕ РАНІШЕ.


67%, 6 голосів

33%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
4

Коментарі

14.01.13, 20:24

+

    210.01.13, 21:30

    Мабуть то так і є.
    Тілько щось поїло пробіли в тексті - трошки мішає читати. А може так і треба: вчитаєшся - вдумаєшся.

      311.01.13, 09:34Відповідь на 2 від Mouette

      Ви знаєте - я до тексту прискіпливий, то мабуть модератор спаплюжив, та й мені не вистачає комп. грамотності.

        412.01.13, 18:56Відповідь на 3 від talmud

        Тому я й написала "Тілько щось поїло пробіли в тексті", знаючи Ваше відношення до тексту. Та й грамотності у Вас достатньо (любої). То я Вам повідомила, тому що сама зтикалася на i.ua з проблемами подібного плану. А замітка справді чудова, думаю, не одну жіночку підштовхне до дій. Знову про те, що вже писала: Вам написали тільки двоє, а голосувало семеро - ось Вам і співвідношення 7:2. Так що чекаємо Ваших нових заміток.