Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Чому я не довіряю ЮВТ.

     Багато разів ті з моїх друзів, хто є прихильником ЮВТ питали мене: «Чому ти її не підтримуєш?» Причому нерідко в доволі агресивній формі. Приблизно тиждень тому обіцяв написати замітку на цю тему, аби остаточно розставити всі крапки над і в цьому питанні.

Пам’ятаєте, коли Ющ звільнив у 2005 році ЮВТ з посади прем’єр-міністра? І що ж зробила ваша улюблениця? Вона прийшла на канал «Україна» (пояснення що до чого зайві?) і тремтячим голосом, зі сльозами на очах промовила приблизно таке: «Ось я подивилась на наші символи (в руках з’являється помаранчева стрічка), та на ваші (в руках стрічка блакитна – голос тремтить все сильніше, по щоці котиться сльоза – співставляє  обидві стрічки разом, раптово радісно) – так це ж наш прапор! І все це відбувається у 2005-му, коли ще не забувся та не був зрадженим Майдан! Не знаю, як вам, а мені було огидно на це дивитись на цей спектакль.foo  Саме звідси почалась зрада Майдану, котру чудово розвинув надалі «народний президент». Але тут річ не про нього… Того разу в ЮВТ не вийшло поєднатися з голубцями. Не знаю достеменно, з яких саме причин вони не забажали союзу, але ЮВТ спробувала ще раз (це я тільки загальновідомі факти перераховую, а скільки ще різного за кулісами було! Але, знаючи прихильників ЮВТ, тут оперуємо лише загально відомими фактами). Мається на увазі сумно відомий ПРиБЮТ – теж забули? Знов не відбулося, але свої бажання наша героїня висловила знову доволі чітко. Всі ці рухи переконують мене лише в одному: ціль ЮВТ це влада любими засобами. Народ України, майбутнє нашої держави хвилюють її в кращому разі у другу чергу.

     Це був блок політичний, тепер щодо економіки. Іще в перше своє пришестя на посаду у 2005-му був такий яскравий момент. Нібито питання й не суперважливе, але для фахівця дуже яскраве свідчення загального рівня розуміння персонажем економіки та процесів, що в ній відбуваються. Я маю на увазі тій випадок, коли ЮВТ повела боротьбу за зниження цін на м'ясо. Яким чином? А наказали супермаркетам знизити торгову націнку – і все. Така метода керування цінамі це приблизно як в анекдоті – «Товариш прапорщик, зупиніть потяг! ПОТЯГ СТІЙ! РАЗ, ДВА!» Я перепрошую, але в нас, все-ж таки ринкова економіка. Такими методами ніяк ціни врегулювати неможливо, це або повне нерозуміння, або суцільний популізм. У ринковій економіці кабмін має важелі задля регулювання, але вони виключно економічні. Наприклад: зниження податків, інших обов’язкових зборів для виробників/переробників.  Зменшення для них вартості кредитів, тощо. Такі заходи дають не миттєвий, але 100 відсотково бажаний результат.

     Іще трохи політики. Партія ЮВТ Батьківщина є типово лівою партією на кшталт соціал-демократів. Тобто, вони не хочуть, аби були багаті. А мої політичні переконання праві, навіть право-консервативні. Тобто я не хочу, аби були бідні. Це суттєва різниця, чи не так?

     Рахуючи все вищенаведене, скажіть мені, будь ласка, чому я маю підтримувати ЮВТ?

     Але! У другому турі голосував за неї – аби не за овоча, звісно. Якщо знов буде такий самий розклад, знов так зроблю. Тому що овоч – це зло майже абсолютне, а ЮВТ – це зло невідоме, а тому не таке страшне. Щоб вже кінцево розставити все по своїх місцях, розкажу вам про те, як голосуватиму:

1. Удар Кличка;

2. Гриценко;

3. Свобода Тягнибока;

4. ЮВТ.

Тобто овоч, чи там комуняки, не дай Боже, проти когось зі списку – за когось зі списку. У разі суперечки між самими силами зі списку – за того, хто вищий.

     І на сам кінець, може найголовніше. Друзі! Жоден політик не вартий нашої дружби, повірте! Політики приходять і уходять, ми залишаємось! У нас одна мета – повернути владу народу України. А потім цей народ на вільних демократичних виборах сам визначиться, хто йому потрібен. Будемо змагатись – але з повагою до поглядів інших людей. Вже є сумні приклади гризні між своїми – тримайте себе у руках, дуже прошу! Гризня між нами лише на користь владі – ви самі це прекрасно розумієте.

     Слава Україні!

19

Коментарі

120.06.11, 16:48

Ну вот. Щас будет еще один сканадал. Не читаю шоб не скандалить

    220.06.11, 16:50Відповідь на 1 від Лінулька

    Ну вот. Щас будет еще один сканадал. Не читаю шоб не скандалитьА прочитай - скандала не будет 100%

      320.06.11, 16:53

      тю блин, а у нас есть политики которым можно доверять полностью?

        420.06.11, 16:53Відповідь на 2 від Танк_

        Ладно, прочитаю
        Кстати: давно хотела спросить: растягивание заметки - это такой твой личный стиль или тебе взападло редактировать?

          520.06.11, 16:54Відповідь на 3 від Поговорим

          тю блин, а у нас есть политики которым можно доверять полностью?ага. я

            анонім

            620.06.11, 16:55

            Друже, дуже добре тебе розумію. Міг би додати багато чого, але... Щодо себе скажу, на відміну від тебе, я за ЮВТ голосувати не буду ні за яких обставин. Ти сам довів, що БЮТ дорівнює ПР. Голосую виключно за націоналістів.

              720.06.11, 16:56Відповідь на 4 від Лінулька

              Ладно, прочитаю
              Кстати: давно хотела спросить: растягивание заметки - это такой твой личный стиль или тебе взападло редактировать?
              А у меня не получается! Я с ворда копирую - еще до опубликования все выглядит хорошо - тыцну кнопку - какие-то пробелы, текст не выровнян... Фиг зает как....

                820.06.11, 16:56

                Героям слава !
                Треба нашим друзям частіше нагадувати що Жоден політик не вартий нашої дружби, повірте! Політики
                приходять і уходять, ми залишаємось!

                  Гість: lyo Dnepr

                  920.06.11, 16:56

                  Политычный аспект - полный пипец, фантазии на тему.
                  Даже комментировать не хочется такую глупость.
                  По экономическому могу сказать, что дефицит мяса был обусловлен сговором посредников и имел не рыночную природу. Экономическими методами бороться со сговором посредников очень трудно. А если знаешь как, то поди и попробуй!
                  Политическийе предпочтения убеждают меня в том, что бандиты пришли надолго

                    1020.06.11, 16:57

                    У Київській облраді УДАР в кааліції з ПР Героям слава!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      46
                      попередня
                      наступна