хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Кращі підводні фотографії

  • 06.06.13, 19:00

Мої друзі знають, що я "нерівно дихаю" до подібного. Тому хочу поділитися з вами. 

Школою морських і атмосферних наук Розенстиел(Rosenstiel School) при Університеті Майамі(RSMAS) був проведений черговий щорічний конкурс підводної фотографії. Цього року було представлено більше 650 знімків від учасників з різних країн, що приїхали сюди, щоб продемонструвати свою майстерність.

"Довгокрила акула на Багамах" - трете місце в "Студентській категорії". Автор Остін Галлахер з Флоріди (Austin Gallagher from Florida).

"Велетенська акула-молот" - друге місце - "Студентська категорія". Автор Лаура Рок(Laura Rock) з Флоріди.

"Голіаф" - перше місце в "Студентській категорії". Автор Джуді Таунсенд(Judy Townsend). Атлантичний велетенський групер - величезна морська риба, що належить до сімейства кам'яних окунів.

"Повний рот яєць" - самець большерота, що зберігає ікру у роті, поки з неї не з'являться мальки. Ця робота зайняла третє місце, категорія "Риби або морське життя". Автор Джуді Таунсенд(Judy Townsend).


"Маленький, але отруйний" - синекольчатий восьминіг у водах Тихого океану. Фотографія зайняла друге місце, категорія "Риби або морське життя". Автор Марселло Ди Франческо(Marcello DiFrancesco) з Італії.


"Крилатка" - фотопортрет крилатки зайняв перше місце в категорії "Риби або морське життя". Знімок зроблений під час нічного занурення в Роатане, Гондурас, Стівеном Ковачом(Steven Kovacs).


"Підводний світ" - фотографія на якій зображені риби-ангели і метелики-єноти(лунула), плаваючі навколо рифа в Червоному морі поблизу Шарм-ель-шейха, Єгипет. Стала переможницею в категорії "Широкий кут огляду" і зайняла третє місце. Автор Пьетро Кремоне(Pietro Cremone) з Італії.

Від себе додам, що таке пощастило бачити на власні очі вживу.


"Дельфіни на Гаваях" - ця фотографія зайняла друге місце в категорії "Широкий кут огляду". Автор Йосип Теппер з Нью-Йорка(Joseph Tepper from New York).


"Крилатка у затонулого корабля" - крилатка, плаваюча з косяками риб у британського озброєного суховантажа " Тистлегорма", потопленого 6 жовтня 1941 року в період Другої світової війни в Червоному морі під Рас-Мохаммедом(Ras Muhammad), Єгипет. Нині це улюблене місце для дайверів. Ця фотографія зайняла перше місце в категорії "Широкий кут огляду". Автор-переможець Олексій Таттерсалл(Alex Tattersall) з Борнмута, Великобританія. - Я спустився на глибину 20 метрів і зробив там багато знімків, але цей виявився найвдалішим, - розповідає Алекс.

Знов додам - на Рас Мухамеді і мені пощастило по пірнати smile  


"Краб" - фотографія анемоногво плямистого краба від Фредеріка Бемби(Frederica Bambi) зайняла третє місце. Категорія "Макрозйомка.


"Троє друзів" - фото імператорської креветки, плаваючої з двома молюсками, зайняло друге місце в категорії " Макрозйомка".


"Анемонова креветка" - фотографія, що зайняла перше місце в категорії " Макрозйомка". Цей знімок був зроблений в Пуэрто Галера на Філіппінах, фотографом Бетом Уотсоном(Beth Watson) з Міссурі.


"Один в лісі" - фотографія-переможець, що зайняла на конкурсі перше місце. Тюлень, плаваючий серед ламінарії в Морі Кортеса у берегів Сан-Диего, Каліфорнія. Знімок був зроблений американським фотографом дикої природи Кайлом Мак Барни(Kyle McBurnie) і заслужено отримав перемогу.

Джерело



20

Коментарі

Гість: R0mmel

16.06.13, 19:40

супер! Тільки чому навіть по яскравості-контрасту не покрутили знімки? Там же їх так можна витягнути, а воно якесь все тьмяне

    26.06.13, 19:48Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

    Не винуватая я...
    Там вони взагалі дуже маленькі - по 50 кб всього. А я б хотів по 2 мБ на штуку!

      36.06.13, 19:49Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

      очень люблю фото природы, особенно живой, ну а подводные съёмки - это что-то особенное!

        46.06.13, 19:51Відповідь на 3 від Jag

        очень люблю фото природы, особенно живой, ну а подводные съёмки - это что-то особенное!А я просто ці речі обожнюю - підводний світ. Дуже радий, що спромігся дещо на власні очі побачити.
        Дякую!

          Гість: R0mmel

          56.06.13, 19:53Відповідь на 2 від Танк_

          ну, по 2 мб поки не знайшов, але ось тримай трохи побільші: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2336230/Breathtaking-haunting-underwater-photographs-capture-worlds-dangerous-pr edators-alongside-tiny-hiding-shrimps-brightl y-coloured-molluscs.html

            Гість: R0mmel

            66.06.13, 19:55Відповідь на 3 від Jag

            так, тільки для такого рівня підводної фотографії все спорядження стільки коштує, що нам залишається тільки дивитись і заздрити

              Гість: R0mmel

              76.06.13, 19:58Відповідь на 2 від Танк_

              тримай на майбутнє: http://www.tineye.com - сервіс з реверсним пошуком зображень. Тобто, ти вводиш адресу картинки, що тебе цікавить, або підгружаєш її в строку пошуку, а воно тобі видає всі варіанти, які знайде, навіть наближені, редаговані, з рамками, текстом, і т.д. цього зображення. Спрацьовує не завжди, і цього разу не спрацювало, але іноді дуже допомагає

                86.06.13, 20:13

                краса!

                  96.06.13, 20:38

                    106.06.13, 20:39

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна