Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ну скільки ж і чого ж ще треба?

  • 12.12.12, 01:44

Не витримав. Давно не "копіпастю, але це просто..... Коротше, дивіться.

Азаров ліквідував науковий центр по розробці бойових роботів.

Уряд України вирішив ліквідувати науковий центр бойового застосування Сухопутних військ, діючий при Одеській військовій академії.Про це повідомляє Думская.net. Даний центр, як наголошується, спеціалізується на таких галузях, як бронетехніка, безпілотники та бойові роботи.Ліквідація, за інформацією видання, передбачена постановою уряду Про оптимізацію мережі державних наукових установ від 28 листопада. Відповідно до документа, у сухопутних військ України залишиться тільки один НДІ - при Львівській академії імені Сагайдачного.Реорганізація, як стверджується, проводиться заради економії бюджетних коштів.Видання скептично оцінює вибір уряду, відзначаючи, що одеський науковий центр має більший досвід роботи, ніж львівський, і що він "значно сильніше в науковому плані".Науковий центр бойового застосування сухопутних військ був створений в 1992 році рішенням уряду України. Чисельність центру, як повідомляється на сайті Одеської військової академії, становить 55 осіб. Колективом за час роботи було впроваджено 27 дослідницьких моделей, отримано 68 патентів, виконано більше 850 оперативних завдань. Діяльність центру, як зазначається, "високо оцінювалася керівництвом міністерства оборони".За інформацією Думській, співробітники центру, зокрема, запатентували декілька моделей модульних бойових роботів - апаратів з замінних деталей, що дозволяють виконувати різні завдання (вести стрільбу, шукати міни, проводити розвідку місцевості). У центрі також був розроблений варіант модульного робота з "вертикальним гвинтовим підйомником". Серед інших розробок наукового центру видання називає моделі електродвигунів на танках і технологію, "яка дозволяє отримувати якісне відеозображення з безпілотника в умовах активного радіоелектронного протидії з боку супротивника".

Звідси

Цим діянням (звісно, що не тільки цим, але це вже дуже яскраво) уряд явно продемонстрував, що є ворогом національних інтересів, та й взагалі, народу України. Нмд лише тільки одне це діяння вже є достатнім поводом для кримінального переслідування.

30

Коментарі

112.12.12, 02:01

А че? - логично: армии практически НЕТ - НАХ нам боевые роботы?
"Народ, который не хочет кормить СВОЮ армию - заставят кормить ЧУЖУЮ!"\автора не знаю, но ТОЧНО!\

    212.12.12, 02:03Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    буанапарт

      Гість: Шляпник

      412.12.12, 02:06Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

      А че? - логично: армии практически НЕТ - НАХ нам боевые роботы?
      "Народ, который не хочет кормить СВОЮ армию - заставят кормить ЧУЖУЮ!"\автора не знаю, но ТОЧНО!\
      Ну суки просто, розумієш? Я вже нібито до всього звик - харківські угоди чого варті! Але це зачепило. Чудово працюючий науковий заклад військового напрямку - бац! І закрили! Залишилось армію по домівках розпустити, а всю зброю здати на металобрухт. Офігєзная економія коштів!

        512.12.12, 02:07

        зато http://news.eizvestia.com/news_politics/full/rassledovanie-tvi-novye-podrobnosti-vozdushnoj-ohrany-mezhigorya

          612.12.12, 02:08Відповідь на 3 від Гість: Шляпник

          http://blog.i.ua/user/1495549/1133485?autoplay=1Тобі також це не сподобалось? Навіть не очікував. Суки вони, та тварюки. Нічого, у свій час за все відповідати доведеться. Вірю у це.

            712.12.12, 02:09Відповідь на 5 від _A-S_

            зато http://news.eizvestia.com/news_politics/full/rassledovanie-tvi-novye-podrobnosti-vozdushnoj-ohrany-mezhigoryaЗнаю. Щоб вони всі поздихали.

              Гість: Шляпник

              812.12.12, 02:12Відповідь на 5 від _A-S_

              зато http://news.eizvestia.com/news_politics/full/rassledovanie-tvi-novye-podrobnosti-vozdushnoj-ohrany-mezhigoryaШто тама про роботов с винтовой тягой, в заметке?

                Гість: Шляпник

                912.12.12, 02:23Відповідь на 6 від Танк_

                Тобі також це не сподобалось? Навіть не очікував.Наче йолопа з себе не корчив?!
                Суки вони, та тварюки. Нічого, у свій час за все відповідати доведеться. Вірю у це.Переглянув ролика, що A-S скинув... Боїться він, дуже боїться! Заглянь ще на сайт Держфінмоніторингу, там є перелік осіб, яких визнано терористами... Знаєш скільки у тому переліку колишніх шахтарів?

                  Гість: Cosmicparty

                  1012.12.12, 02:30

                  Это означает, что Украина занялась не роботами, а разработкой "НЛО"

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    3
                    4
                    5
                    6
                    7
                    9
                    попередня
                    наступна