Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Порошенко і політична воля.

  • 27.05.17, 13:15


        - Скажіть, будь ласка, чому влада не провела за три роки жодної реформи?
        Фесенко миттю зобразив на своєму обличчі маску стурбованості та занепокоєння:
        - Головна причина, це відсутність політичної волі. Реформи хоч і потрібні, але вони непопулярні, і влада боїться їх починати, щоб не втратити свої рейтинги.
        В іншому місці, іншій журналіст, до ІгОркі Соболева:
        - Пане Соболев, ну ось створено стільки антикорупційних різних структур, але корупціонерів ніхто не саджає. В чому справа, що владі заважає боротися з корупцією?
        Ви знааете, - закотивши очі, з загадковою посмішкою каже ІгОрка, - У влади, і у Порошенка зокрема, нема політичної волі боротися з корупцією. Все впирається в неї, в політичну волю.
        Цю, "політичну волю", тягають як виправдання для влади, всі її пригодовані журнашлюшки, політолухи, експерди. блоХери. Універсальна відмазка. Ну а що тут зробиш, ну нема політичної волі. Начебто і не крамола. І тим більше не кримінал. Вона ж не продається на ринку та супермаркетах. Тільки Господь може неї наділити. Ну, а ось Порошенка не наділив. Господь винен. Тому, - терпіть.
        І ця тарабарщина, навіть мене, аматора з суспільних та державних відносин, профана по морфології та дилетанта-дописувача від клавіатури, відправляє в політично-стилістично-лексичний грогі, коли я чую цей мовний зворот від шавок Порошенка.
На жаль, і деякі притомні та адекватні політичні експерти бува вживають цю дурню, мабуть остерігаючись прямо говорити, що Порошенко і вся його кодла звичайні мародери. А так, начебто і натякнули, але і ярлика "кремлівський агент" від кремлівського холуя Порошенка, не отримали.
        Відсутність політичної волі може бути тоді, коли до влади прийшла чесна, порядна людина, яка обіцяла дійсно покращити життя народу, покарати злодіїв від влади, але в силу якихось причин не наважується це робити. Можливо страх перед змінами, можливо страх перед бандитами, можливо в силу своїх особистих якостей, таких, як м'якотілість, можливо непереборний спротив величезного корупційного класу, можливо за принципом "как би чого не вийшло". Але ні в якому разі не з меркантильних міркувань, не жага до особистого збагачення з використанням посади, на яку його обрали. Це і є відсутність політичної волі. Коли щиро хочеш щось в політиці змінити, але волі на це бракує.
        Але застосовувати цей зворот до Порошенка, це є словоблуддям та політичним шахрайством. Варто тільки подивитися на його бекграунд, щоб зрозуміти, що ця людина і не буде щось змінювати на краще. Навпаки, буде красти, як і його старші "товарищи" по цьому державному бізнесу - Кучма. Ющенко, Янукович. 
        І ніякої мети до зміцнення держави, громадянського суспільства, до справжнього покращення життя народу в нього нема. А тим більше і політичної волі для цього.
        Навіть якщо не брати до уваги минуле Порошенка, то і ці три роки вже досить яскраво довели, що головне, для чого він став Президентом, це масштабне зміцнення корупції під його проводом і під його інтерес та збереження всього, що він награбував. Навіть ціною втрати Україною державності та незалежності. Ось на це в нього політичної волі вистачає. Ось тут він рве підметки.
        Всі ці виправдовування шаленої корупції та не проведення реформ відсутністю політичної волі, це звичайне лукавство з боку латентних адвокатів Порошенка.
        До речі, "політична воля", це цілком адекватна форма речі, якщо її вживати до місця і в належних ситуаціях.
        Наприклад, коли Тимошенко повернула державі вкрадену Ахметовим Криворіжсталь, то це є наслідком наявності в неї політичної волі. Коли за два тижні викорінила корупцію на митниці, це також свідчить про її політичну волю. Збільшення в рази виплат породіллям також. Будівництво нових шляхів також. Те, що вона врятувала від краху авіабудівну галузь, це також завдяки її політичної волі. І ще багато чого.
         Все це вона робила під шаленим спротивом олігархічно-мафіозної Системи. Тому вона і ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО. Видатний світовий та державний діяч України. В її випадку, можна ставити знак рівняння між "політична воля" та Юлія Тимошенко
        А якби вона пішла на договорняки з мафією, якби вона не виконувала те. що обіцяла людям, то ось тоді вже це можна було би сміливо називати відсутністю політичної волі.
        Тому, передайте всім цим шоколадним оракулам, хай не брешуть про "відсутність політичної волі" у Порошенка. Ми тут також не пальцем зроблені і вже навчилися бачити між рядків справжню мету цих маніпуляцій.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1389013461160439
4

Коментарі

127.05.17, 15:49

політичної немає, і бути не могло але охлос того не взмозі бачити. зате воля до наживи за бдудь-яку ціну, просто шалена.

    227.05.17, 16:36Відповідь на 1 від helsan

      327.05.17, 16:47Відповідь на 2 від Gogilo

        427.05.17, 17:02