Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Лохотрон для Європи.

  • 29.03.17, 11:54


          Не, ну це нам, посміятися з Сені та з його вояжів по європах та америках, з реклами, яку йому Рашка влаштовує. 
          А ті, хто його приймають, вони що, повні ідіоти?
          Вони що, не знають, що до них ломиться нуль? Zero по їхньому. Їм що, не шкода витрачати на нього свій час, вислуховуючи його бредні? Чи це у європейських політиків таки розвага, говорити з ніким, ні про що? Витратили час, виділили місце в залі, куди можна було би запросити адекватних людей, але посадили голограму кнопкодавів та корупціонерів, послухали їх, записали і викинули в піч. Шо це за робота?
          І ще там. Чуєте, - гуп - гуп - гуп...? Це гупають 100 кг живої ваги м'яса та кісток у вигляді Педаліка Кличка. Ця колода також гупає на конгрес ЄНП. Шо він там забув? Це взагалі зеріще агромадное. В ЄНП входять 70 партій з 41 країни. Якщо вони сприймають УДАР з Кличком рівними собі, то хто тоді там решта?
          Ну і як же без всесвітньо відомого офшорника-корупціонера, кремлівського агента та агента ДИРИ, Пецькі Порошенка. Також туди лижи нагострив. Мабуть буде знов гроші просити та про східну загрозу розповідати. Йому треба на нарах сидіти, та слідчому покази давати, а він нас буде представляти.
          Дурдом на виїзді.....
5

Коментарі

129.03.17, 12:01

Сєня такий же "нуль" як і Юля. Їм обом хотілося провести реформи, але не змоглося, як рак не зможе перетягнути лебедя та щуку. Саме такі "щуки" у нас зараз імітують боротьбу з корупцією, АТО, та реформи.

    231.03.17, 16:04Відповідь на 1 від Вискарион

    сеня молодець напрацьовані ним схеми навіть гройсман використовує