хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

ГПУ та НАБУ. Імператив.



           Перед тим, як влаштовувати ахі та охі стосовно ГПУ та НАБУ, перед тим, як аналізувати, що між ними відбувається, треба знати наступне:
          1. Генеральним прокурором України є Порошенко.
          2. Директором НАеБУ є Порошенко.
          3. Всі керівні посади в Україні очолює Порошенко.
          4. Всі відносини(ділові, спокійні, агресивні,неадекватні, будь які), які відбуваються між різними структурами та установами, це відносини між Порошенко і Порошенко.
          Це є імперативом. Треба відкинути вбік всі свої особисті принципи, пак, максиме, та послуговуватися тільки цим імперативом.
          Тому, ГПУ та НАеБУ треба розглядати, як, наприклад, вказівний палець та мізинець на одній руці Порошенка.
          У нашого кондитерського ворюги та кораборанта Пеці явно проглядається незвичний та цікавий для медицини психічний стан. Це буйна, інфантильно-шизофренічна клептоманія.
          Буйна, виражається в масових вбивствах українців на фронті та в тилу. Клептоманія зрозуміло, це нічим не обмежені крадіжки Порошенка. Шизофренічна, це абсолютне ігнорування всього, що відбувається навколо такої його діяльності, це маніакальна мета, яка ним керує і якій підпорядковані всі дії Порошенка, навіть якщо вони ведуть до краху самого Порошенка.
          Ну а інфантильність, це якраз відносини між вказівним пальцем та мізинцем на руці Порошенка. Дитина. коли їй нема що робити, починає досліджувати власне тіло, яке їй дісталося внаслідок появи на цьому світі. Хтось роздивляється цюцюрку, що бовтається між ногами, хтось намагається проковтнути ложку, а ось Пеця Порошенко колупається вказівним пальцем(ГПУ) у своїй попі. Все б нічого, але тут ще й мізинець(НАеБУ) захотів зайнятися тим же самим, та відштовхнути від цього захоплюючого процесу вказівний палець(ГПУ), або колупатися в Пеціній попі разом з ним.
          Саме цю суперечку між Пеціними пальцями ми зараз і спостерігаємо. Бо їм більше нема чим зайнятися. 
          Якби у Пеці були батьки, вони би припинили цю суперечку. витягли пальці з його попи, та нашлепали по ній.
          А оскільки Пецін вік вже не передбачає нагляду за ним батьків, то він припинить це тільки тоді, коли йому стане боляче, він заплаче і інстинктивно сам витягне пальці.
          Мусінаеми, серілещі, віталішабуніни, які зараз колотяться біля вказівного пальця(ГПУ), Порошенка, також є його, Порошенка, частинами тіла.
          Звісно, з огляду на те, яку посаду займає зараз ця хвора людина, то в цьому випадку народ мав би відреагувати. Відправити його на примусове лікування, а потім на зону. Або, одразу на зону. Але в зв'язку з тим, що народу в Україні нема, є незначна кількість притомних людей, а решта це жлобье, лохі, вата та дешева рабсила, то тут реакції марно чекати.
          Тому. товариство, ще раз, коли пишете про будь-які події, що відбуваються зараз в Україні, беріть насамперед до уваги той імператив, про який я написав на початку.

2

Коментарі

117.08.16, 19:14