хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Бригада брехунів. Лещенко.



        Вже всі знають, що еталоном брехні, ії одиницею, є Порошенко. 1(один), брехпор. Це оціночна категорія. Сюди входить не тільки сам факт брехні, а і манера ії подачі, вміння підперти брехню іншою брехнею, а ту, ще іншою, щоб кінців неможливо було знайти. Вміння вчасно змістити акцент, пересмикнути, змайструвати на обличчі поблажливу посмішку, мовляв, хто ти такий, недолугий та необізнаний, ось Я!, я посвячений в усі таємниці сильних світу цього, я володію апокрифами, без мене нічого не рухається, я є пупом, а ти тут белькочеш якусь маячню. 
        Порошенко в цьому мистецтві недосяжний. Він як зірка, сяє на Евересті брехні.
        І ця зірка затьмарює всіх, хто навколо нього скучкувався.
        А вони ж такі самі брехуни. Звісно їм далеко до свого гуру Порошенка, вони є його епігонами. Ну, і мають свій особистий рейтинг в брехпорах.
        Наприклад Гройсман має приблизно 0,7 брехпора.
        Луценко, також 0,7 брехпора.
        Парубій має десь 0,5 брехпора.
        Ну і так всі ця бригада.
        Ось сьогодні у Натахі Влащенко був один член цієї бригади. З брехпором в межах 0,2-0,3 від одиниці. Це Серя Лещенко(погремуха - Серя Кончита). Кончиту курирує Григоришин, наближений до карамельного тіла олігарх з Мордору. Головний напрямок роботи Сері, це дифамація. Тупа, бездоказова, беспредельна дифамація. 90% якої завжди спрямовані на Юлію Тимошенко. 
        Це був феєричний ефір. Натаха, власне є  некоректним інтерв'юером. Але на фоні Сері Конгчити, вона виглядала прям таки взірцем журналістської етики.
        Кончита тарахтів без перерви. Вона його запитує одне, він починає за царя Панька, потім за його онуків, потім за калоши Панька. Натаха намагається щось своє вставити, ні, неможливо.
        Ну про Манафорта там ще куди ні шло, але коли пішло про наших політиків, а потім про заробітки самого Сері Кончити, то тут вже ніс Сері почав рости щосекунди.
        Виявляється, якщо політик працює в політиці довго, то це є доказом його профнепригодності та корупції. Тобто, він оцінює політика не за його порядністю, не за фаховими показниками, не за рівнем довіри до нього виборців, а за тим, скільки часу він працює в політиці. Якщо довго, то це однозначно корупціонер та нездара. Якщо накласти цю Серіну кальку на представників інших професій, то виходить, що лікар, якій пропрацював 30 років, здобув безцінний досвід, це вже крадій та шахрай. Зварювальник, якій віддав 40 років свого життя роботі з металом. це вже нікудишній працівник, і його вже треба списувати в утиль.
        Власне, коли його слухаєш, то виникає відчуття, що Серя звичайний профан. Але потім, трішки згодом, розумієш, що це корисний ідіот. Він все говорить щиро, в його голові існує цілий ланцюжок, система, якій підпорядкований язик Сері. І він молотить цим язиком все підряд, згідно цьому ланцюжку.
        А про гроші, які "заробив" Серя, це треба дивитися особисто. описати це неможливо. Як він почав крутитися, вертітися, почав до самої Натахі чіплятися та допитувати ії...)))) "З інформацією треба поводитися обережно", наполегливо вимагав! Мабуть, як сам Серя, розносячи по країні та по світу чутки та брехню.
        Ну це треба дивитися, так не перекажеш.
        Ось такий екземпляр є в карамельній бригаді Порошенка.
        З відповідним носом...)))
2

Коментарі

121.08.16, 03:38