Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марина

35 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Україні - Тимошенко! Штатам - Буша!


          Пам'ятаєте цього дядьку? Він був більшим патріотом України, ніж той же Ющенко. 
          В ситуації вступу в НАТО Ющенко займався тільки маніпуляціями, ніж справами. Постіно розповідав, що за вступ в НАТО тільки 12% українців, а сам нічого не робив. Хоч би на державному Першому каналі провести потужну пропагандистську кампані. Була там якась передачка на півгодини, і все.
          На консультації в штаб-квартиру НАТО не їздив. Навіть, коли паралельно з самітом НАТО в Бухаресті проходив Саміт молодих атлантистів, якій зібрав делегатів з 35 країн світу, він не з'явився. Буш був, Саакашвілі був, а Ющенка не було. http://versii.com/news/150287/
          Дипломатична робота також була провалена. Огризок тільки тим і займався, що хаяв по усьому світу Прем'єр-міністра Тимошенко, в уряді якої перебував, а провести роботу щодо надання Україні ПДЧ, серед країн-членів НАТО, так і не спромігся. Провалив все.
          Любий друзь Потрох робить те саме. Починаючи з референдума, який би дав більше половини голосів українців за вступ в НАТО, і який він не провів, закінчуючи Клімкіним в МЗС, який відверто працює на Рашку, а не на Україну. І тим більше не на вступ України в НАТО.
          Але є Джеб Буш.
          Є Тимошенко.
          А чи буде Україна, бо ще є Потрох, кремлівський агент...(((
7

Коментарі

122.06.15, 00:41

    222.06.15, 00:52

    Якась перспектива безрадісна