хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Кирим (Крим) АБО ТАВРІЯ-СКІФІЯ ?

  • 10.10.16, 19:30

За тисячі років до появи назви Кирим (Крим), існувала Тавро-Скіфія, заселена скіфами котрі є Русичі, Слов'яни, тобто українці, про що прямо пишуть давньогрецькі літописці Птоломей, Пліній, Геродот (V ст. до н.е.) і підтвердила Генетика. Скориставшись лихом Слов'ян, Тавро-Скіфію, окупували тюркомовні племена перейменувавши в Кирим. Це можна порівняти з сьогоднішньою окупацією Європи семітськими племенами арабів, негрів і перетворення Москви в Москвабад. Ще в V ст. в Херсонесі налічувалося понад 50 християнських церков. Де вони сьогодні? Татари знищили всі храми і насадили свій арабських Іслам. За час Кримського Ханства, татари, продали в рабство, за різними даними від 3 до 5 мільйонів Русов-українців. У II Світову Війну, татари не просто підтримали єврея Гітлера, а користуючись тим, що всі на фронтах, стали гвалтувати, вбивати руських і українців, захоплюючи їх будинки й землі. Так що грузинський єврей Сталін, під уникнення помсти з боку  фронтовиків і можливої громадянської війни, врятував ці племена влаштувавши їм депортацію. І що це за геноцид, якщо популяція татар після депортації збільшилася в кілька разів? В СРСР БУВ ГЕНОЦИД Слов'янських народів, що забрав життя 21,3 млн. Тільки українців (63% своєї чисельності), та так, що українці не змогли навіть подвоїться через 80 років. Що це за утиски татар якщо все більше татар стає при владі, татари все більше захоплюють земель, безкарно вбиваючи і виживаючи Слов'ян. Все пояснюється просто. Киримскі татари мають ту ж генетику, що і семітські племена - євреї. А при владі в Україні  одні євреї - генетичні брати татар і кавказців. Ось чому, коли Віті Шемякіну 5 років, татарин Ібрагімов перерізав горло, вигукуючи «аллахакбар», а Катю Корінь 19 років забили камінням її друзі-татари і татарська громада, погрозами змусили батьків Шемякіна покинути селище, Джанкойська прокуратура порушила кримінальну справу проти родичів убитого Діми , за яко б націоналістичні висловлювання на похоронах і заборонила публічні похорони дитини. А єврейське Християнство тут же вчить нас «вгамовувати, прощайти, й любіть ворогів ваших, моліться за тих, що вбивають вас і ін. Маячня ! ». Слов'янські батьки, як раби повторюють мантру «у криміналу немає національності». Нам спеціально вселяють міф, що татари не всі такі, але тоді чому 99% зґвалтованих татарами жінок це слов'янки, а не їх татарські жінки? чому татари не вийшли на мітинг, не вимагали стратити своїх татарських вбивць, як це вони зазвичай роблять якщо це стосується їхніх ? Нас вчать бути толерантними, поважати їх релігію, їх звичаї.

ЧОМУ МИ ПОВИННІ БУТИ толерантними ДО НИХ і ЇХ ісламу в якому встановлено: принижувати і вбивати немусульман тобто інакомислячих «Боріться з тими з людей Писання, що не вірують в Аллаха ..., які не вважають забороненим те, що заборонили Аллах і Його Посланник поки вони не стануть власноруч платити данину, залишаючись приниженими ». Коран 9:29 8:39, 8:12, 9: 5. А чому Слов'янські і інші народи повинні вірити в сторонню арабскою релігію і платити данину якійсь чужорідній арабські, релігії?

Коран дозволяє згвалтування заміжніх жінок які потрапили в полон: «Вам заборонені заміжні жінки, якщо тільки вони не взяті вами в полон, цей припис Аллаха». Коран 4:24. Сексуальне рабство - «беріть невільниць якими оволоділи ваші десниці» Коран 4: 3. Педофілію - «Термін вичікування до вступу в новий шлюб - три місяці. Цей же термін і для зовсім юних дружин, які ще не досягли віку менструацій ». Коран 65: 4,5 Мусульмани зазвичай відповідають мовляв, Коран на руском і ін. мовах неправильний, а правильний Коран тільки в оригіналі на арабські. Виходить що 25 мільйонів мусульман в РАссіі і 1 мільярд мусульман в світі, з їх імамами, мусульманськими вченими і перекладачами це дурні тому, що вони не правильно перевели Коран і до цього часу не помітили, що вони читають неправильний Корани? Ні. Вони просто нахабно брешуть нам.

ДО ХРИСТИЯНСТВА НА РУСІ, як свідчать історики Дж. Маржерет, Флетчер, Крижаніч і хроніки давньогрецьких літописців Геродота (5 століття до н. Е.), Плінія Старшого (I ст. Н.е.) у гиперборейців - у Слов'ян, правом керувати слов'янами мали тільки Батьки і матеря Слов'яни. Тому у Слов'ян не було рабства, не було замків тобто не було крадіжок, не було корупції, не було курива, не було алкоголю. Слов'янські мудреці навчили греків наукам, мистецтву, будівництву Дельфійського храму. (Herodot. IV 13-15; Himer. Orat. XXV 5). У Слов'ян панувала справедливість. Наприклад вони описували будинок простого люду двох поверховими, з басейнами і підігрівами підлог (див. Розкопки Трипільської культури, Криту і те, що ми називаємо Римськими лазнями, Римськими віллами, насправді іменувалися віллами Русов). У Ведичній Русі ніколи не було кривавих жертв, оргії на Івана купала - це міфи придумані єврейськими християнами. Волхви вінчали тільки не незайманих дівчат, тому на Русі не було розпусти і повій. Жили і любили один раз і на віки віків. ГОРІЛКА (вода джерела) - це безалкогольний трав'яний настій. На Русі слово «ПИВО» походить від дієслова пити воду. Будь-яке питво (кисіль, компот ...) в старовину називалося пивом. Алкоголь на Русь принесли південні племена євреїв з їх єврейською релігією Християнством, де на причастя використання вина обов'язково. З дитинства алкоголь впроваджується в вісцеводні шари генетичного коду людини, ламає код, спотворює в ньому початкову, божественну інформацію, роблячи його потенційним алкоголіком. А  людину яка п'є алкоголь, називати Людиною вже не можна. Це раб.

З ПРИЙНЯТТЯМ ХРИСТИАНСТВА цієї єврейської релігії з Ізраїлю (земля обітованна), правителями Русі стають євреї Володимир, євреї Романови і єврея-більшовики тому, що Християнство вчить нас, що неважливо якої людина нації. Християнські правителі тобто євреї, ввели на Русі рабство-кріпацтво, алкоголь, куриво, яких у Слов'ян до Християнства не було. У суспільстві встановили кастовість і несправедливість. Християнство прощає розпусти і дозволяє виходити заміж не незайманими тому стали з'являтися блудниці та повії.  Саме Царська Росія при єврейських царях стала першою країною в світі за кількістю барделів та повій. Див .: «Росія яку ми втратили». Дальше більше. Саме Християнство дозволяє змішувати Слов'ян з інородцями, що призвело до поступового заселення і окупації наших земель і ринків інородцями, які принесли на Русь клановість тобто корупцію, злодійство, прощати єврейським християнством і геноцид білих народів тому, що в змішаних шлюбах не народиться біла дитина. А що б інородці могли правити на Русі, єврейська релігія з Ізраїлю Християнство вселяє нам: «підкоряйтеся владі, бо будь-яка влада від Бога».

ВИСНОВОК: Якщо ми будуємо країну, то повинні негайно скасувати християнство, яке було нав'язано ззовні, силою, зверху, кривавим, не свободних шляхом. Грузіна Сталіна з його ГУЛАГом, насильством над людьми засуджуємо, єврея Володимира «хрестителя» Русі з куди більшим геноцидом, знищенням Слов'ян - піднесли в святі і оголошуємо хрещення Русі - цей геноцид Русов, державним святом Руського народу!

ХРЕЩЕННЯ РУСІ коштувала народу третини населення !!!

З 83 стаціонарно досліджених археологами городищ IX- початку XI ст. 24 (28,9%) 'припинили своє існування до початку XI ст.' Історик В.В. Пузанов з посиланням на збірник 'Давня Русь. Місто, замок, село '(М., 1985, с. 50): Йдеться про геноцид. Такою була ціна «хрещення» Русі в єврейську релігію Християнство - 28,9% руськiх поселень, майже третина, були стерті з лиця землі. І це за 200 років до придуманого попами татаро-монгольської навали, що б приховати геноцид Русов від «хрещення» Русі.

Замислимося, навіщо ми святкуємо цей геноцид? Знищення третини населення країни. Чому ми не святкуємо визволення Русі Слов'янським князем Святославом, Русі від ярма єврея-Хазарського каганату з першою столицею в Чечні ? Чому ми не святкуємо визволення від кріпосного права народу Русі 1861 роки? Чому в нашу  свідомість тільки рабські дати заштовхують, змушують запам'ятовувати ? Чому вирішили що християнство «прогресивніший» язичництва і всім треба прийняти цю єврейську релігію з Ізраїлю - християнство?

*

Від чого все зло в Україні , звідки корупція, кримінал, беззаконня, жебрацькі зарплати, пенсії та ін? Від влади. А нам вселяють зараз брехню, що нібито ніхто нікого насильно не примушує пити горілку, блудити, красти і ін. Але ким виросте дитина якщо її з дитинства віддати в будинок повій? У 99% повією. Те ж і з народом. В якому суспільстві живе дитина - сім'я - народ, хто його керівники, які закони встановлені в державі, таким дитина, людина, сім'я, народ і будуть. Візьмемо наприклад Ізраїль. Чому в Ізраїлі євреям добре? Та тому, що ні євреям в Ізраїлі заборонено займати будь-які керівні посади в державі, тому що євреями правлять євреї, а хіба єврей-батько буде красти у своєї матері єврейки, у свого сина й дочки? Ні. 

Чи дозволять вони в Ізраїлі інородцю віджимати бізнес у своїх єврейських дітей або бути вище, багатшими євреїв, якимось арабам, циганам та ін. Навіть якщо вони народилися в Ізраїлі? Ні. А в Україні вся влада, всі президенти, міністри, олігархи, народні депутати це не українці і не руські, а виключно євреї - Кравчук (Блюм), Кучман, Порошенко (Вальцман), Тімошенко (Капітельман),Ющенко, Янукович, Абрамович та ін. ДЖЕРЕЛО: - "Знамениті євреї України" Видавництво: Академія історії і культури євреїв ім. Шимона Дубнова. Осетини-Тедеєва. АРМЯНЕ - Шатворян. Айзері - Зайнелови. Грузини - Жванія, Васадзе (їх діти власники Укравто, а чому власники «українського авто» це не українські діти, а кавказькі?). Є ще ідіоти, які кажуть, що національність тут ні до чого? Євреї розвели на Україні корупцію, клановість, ставлять всюди своїх родичів прокурорами, суддями, начальниками адміністрацій. Наприклад Міністр МВС України це не українець, а вірменин Арсен Аваков. А вам вірмени дозволили, щоб міністром МВС Вірменії став українець?, або дозволили володіти своїми ринками в Вірменії, Грузії, Чечні, Ізраїлі ..., бути у них міністрами, депутатами? Ніколи не дозволять! Тому і всі ринки в Україні належать,  не українцям, а вірменам, Айзері, чеченцям та ін. Кавказців,  як показали дослідження їх ДНК, є етнічні євреї. . Але не скажуть вам про це по укрСМІ, коли глава українського національного ТЕЛЬАВІденія не українць, а грузин Зураб Аласанія і всі телеведучі це виключно євреї !!! Через ЗМІ, які всі належать євреям, вони дебелізують людей і втовкмачують з самого дитинства, таку хитру єврейську замануху, як громадянство, яке маскує національність людини й з негра, єврея, араби, вірменина, турка та ін., робить як би українця.  Але від того, що  українець народився в Африці, матиме паспорт Нігерії він ніколи не стане негром. Так само євреї і їх напівкровки, від того, що вони народяться в Україні , будуть говорити по українськи, мати громадянство України, ходити у вишиванках, більше всіх кричати про незалежності, воювати за Україну  (вбиваючи братів українців тих же поляків або русів, які в свою чергу так само одурманені), вони все одно ніколи не стануть українцями, русами - нашими батьками і матерями слов'янами. А потім народ плаче - у нас маленькі пенсії, немає роботи, мізерна зарплата, немає віл, яхт, машин тощо ... А чого ви хотіли якщо у вашому будинку господарі не ви українці, а євреї, навіть якщо вони і народилися в вашому домі . Тобто вашим будинком вашими багатствами, вашим бюджетом, розпоряджаються євреї, які народилися і живуть у вашому домі!   Почалася популяризація і пропаганда змішаних шлюбів, які є справжнім геноцидом білого народу, щоб не піднімати свій національний генофонд.

ВИСНОВОК: Потрібно як і в Ізраїлі, в якому не євреї не мають право займати будь-які керівні посади, заборонити не українцям, тобто НЕ Слов'янам і їх полукровкам займати будь-які керівні посади в Україні.

А ті, хто в приклад ставлять міграційну політику США, навмисно приховують факт, що США заснували європейці і 90% мігрантів становили європейці, а закони про «расову чистоту, заборону на змішані шлюби» існували в США аж до 1964.

А після того, як в Європі і США стали масово запускати арабів, негрів, азіатів, кавказців, латинос , їх наздоганяє та ж доля, що й царську Росію, яка у 1913 р посіла друге місце в світі з міграції після США. Але на відміну від США, в Росії 98% мігрантів були вихідцями з Азії та Кавказу. Згідно «Першої Всеросійської перепису населення 1897 р» понад 50% дворянства були вихідцями з Кавказу і Середньої Азії. 17 квітня 1905 Микола II (єврей по націанальності) видав декрет «про зміцнення  віротерпимості», за яким у всіх рускiх містах стали будуватися чужі слов'янському народу арабські мечеті, єврейські синагоги та ін. Єврей Микола II став створювати «дикі дивізії з ганьбителів християнської Трійці - мусульман чеченців ». В результаті спеціального змішання були знищені народні устрої слов'ян, напівкровки були відірвані від коріння, Руськiй народ перетворився в біомасу, якої вже було легко керувати єврея-кавказьцями-більшовикам.

У Швеції з 1935 р по 1976 р діяв закон "про чистоту раси". За період дії закону про чистоту раси, набралося всього 63 тис. розумово відсталих, шизофреніків, гвалтівників корупціонерів, злодіїв та ін. А з моменту коли закон про чистоту раси скасували і шведи стали змішуватися з арабами, євреями, неграми і азіатами мігрували в їх країну , кількість розумово відсталих, шизофреніків, гвалтівників та ін. збільшилася в 5 разів, до 500 тис в 2000 році і продовжує рости. Корупція, злодійство зростає. Така ж ситуація і у Франції і в Німеччині. Таке стало можливим після приходу до влади в Швеції євреїв, які змінили національну тенденцію, на міграцію. На державному рівні, у всіх ЗМІ, кіно, шоубизнесе, які на 90% належать і складаються виключно з євреїв, почалася популяризація і пропаганда змішаних шлюбів, які є справжнім геноцидом білого народу, а не піднімати свій, національний генофонд.

Якщо дані біографії, прізвища, історичні документи, літописи, істориків, археологічні знахідки можна оскаржувати, спростовувати, то генетику не може спростувати ніхто. Див. Єврейські гени проявляються зовні http://malech.narod.ru/fakt13.html Медична Енциклопедія, антропологія людини.
джерело - "Знамениті євреї України" Видавництво: Академія історії і культури євреїв ім. Шимона Дубнова.
14

Коментарі

121.10.16, 20:53


Я на цьому не дуже розуміюся........Але тема цікава.

    221.10.16, 21:45

    Ссилка на єврейські гени дає "404".......

      322.10.16, 05:42

      кацапы порвут вату в голове ... хорошая статья

        анонім

        422.10.16, 09:53

        Ссылка не работает. Статья интересная.

          522.10.16, 15:22Відповідь на 3 від Hudson Hawk

          та допис так собі, ця проблема усіх де тільки присутні евреї чи жиди, мусолять постійно.Це мені нагадуе із Довлатова: "Где справедливость! У нас в вен диспансере все больные русские,а врачи евреи!" такаж проблема у "пацріотів" телепнів і у Грузії-був там велике поселеннья еврев звичайно вони торгівлею займалися-і от ображені чоловікі узнали що одін еврей трахае іхніх дружин, прийшли до нього стосунки з'ясовувати-він каже-от заходе жінка і роздягається-що ти будеш робити?ТРАХНУ-а я більше і нічого не робив каже ЕВРЕЙ. От ти у брюках -а знаеш скільки сплатила твоя дружина за ці брюкі? так що ідіть до дому і доглядайте своїх дружин ТЕЛЕПНІ.Звісно не усі дурні я маю на увазі ТИТУЛЬНИХ національностей-і мав бесіду з обізнаними-нехочуть вчитися ні робитит заздрість та увесь набор підлості

            622.10.16, 19:09Відповідь на 5 від Gogilo

            я титульный украинец, а про евреев, это просто ищут виновного ... самим надо что то делать ...

              722.10.16, 21:55

                822.10.16, 23:32

                  923.10.16, 10:49Відповідь на 6 від Hudson Hawk

                  Звичайно дурень шукае винних а розумна людина як з цього стану вийти і покрашити свій добробут та іеших

                    1023.10.16, 13:37Відповідь на 9 від Gogilo

                    я закачал видео с фильма, там хорошо сказано про кацапов, сейчас промодерируется, дам ссылку, лучше про них не скажешь

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна